Ο νικητής για τα VIP εισιτήρια στο Καμπ Νόου!

Gazzetta team
Ο νικητής για τα VIP εισιτήρια στο Καμπ Νόου!

bet365

Το gazzetta.gr και το Rakuten Viber στέλνουν δύο τυχερούς στο Καμπ Νόου, για να δει τη Μπαρτσελόνα από VIP θέσεις με αντίπαλο τη Λεβάντε! Δείτε το όνομα του νικητή!

Το gazzetta.gr εγκαινίασε το Public Account του στο Viber, την πιο δημοφιλή εφαρμογή δωρεάν μηνυμάτων και κλήσεων με ένα εκπληκτικό δώρο. Στέλνει έναν τυχερό, μαζί με άτομο της επιλογής του, στο θρυλικό γήπεδο της Βαρκελώνης, για να δει από θέσεις VIP την Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Λεβάντε στις 7 Ιανουαρίου.

Το όνομα του τυχερού είναι: Panagiotis Mavridis (Παναγιώτης Μαυρίδης) και έχει ενημερωθεί με μήνυμα στο Viber για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας. Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, έχει τη δυνατότητα να αποδεχθεί το δώρο μέχρι τις 09/12/2017 και ώρα 14:00. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ενημερωθεί ο πρώτος αναπληρωματικός νικητής.

Μπείτε στον Δημόσιο Λογαριασμό του gazzetta.gr στo Viber για περισσότερες εκπλήξεις, αποκλειστικό περιεχόμενο και τα πιο... μερακλίδικα αυτοκόλλητα που κυκλοφορούν!

 

Τελευταία Νέα