Κάντε δικά σας δύο MLS MAGIC 10.1!

Gazzetta team
Κάντε δικά σας δύο MLS MAGIC 10.1!

bet365

Το Gazzetta σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το πιο σύγχρονο laptop που χρησιμοποιείται και ως tablet!

Για εσένα που βρίσκεσαι µπροστά στο δίληµµα «laptop ή tablet», το MLS Magic 10.1 είναι εδώ! Είσαι σε θέση να το χρησιµοποιήσεις µε την ίδια άνεση, τόσο ως laptop όσο και ως tablet!

∆εν έχεις παρά να επιλέξεις πως θες να χρησιµοποιήσεις τη συσκευή σου: διάβασµα, «σερφάρισµα» στο διαδίκτυο, chatting και εργασία ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολα προσβάσιµα!

Η ΙPS οθόνη των 10.1” αποδίδει HD ανάλυση στα 800x1280 pixels! Είναι αφής και αποσπάται, οπότε θα σου επιτρέψει να χρησιµοποιήσεις το laptop και ως tablet!

Φωτογράφισε την κάθε σου στιγµή και απόλαυσε κλήσεις Skype, µε τις 2 ενσωµατωµένες µπρος και πίσω κάµερες των 2.0MP.

Το MLS Magic 10.1 διαθέτει επεξεργαστή Quad Core 64bit χρονισµένο στα 1.8 GHz, που σε συνδυασµό µε τα 2GB µνήµης RAM, υπόσχεται να µην σε απογοητεύσει στις καθηµερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

Ιδιαίτερα σηµαντική είναι η ισχυρή µπαταρία του στα 8100mAh που διαθέτει σύστηµα εξοικονόµησης ενέργειας για να διαρκεί ακόµη περισσότερο.

Τα 32GΒ θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο, ικανό να αποθηκεύσεις τα αγαπηµένα σου αρχεία και πλήθος apps. Εάν περιορίζεσαι, µπορείς να επεκτείνεις τη µνήµη της συσκευής σου µε µια κάρτα microSD.

Το νέο MLS Magic 10.1 έχει πάχος µόλις 9.3mm και ζυγίζει µόνο 655gr µε τη µπαταρία. Έχει µεταλλική σχεδίαση και τις ιδανικές διαστάσεις για απόλυτη φορητότητα.

Το πληκτρολόγιο διαθέτει 2 θύρες USB για να συνδέσεις άλλες συσκευές όπως οι εκτυπωτές, τα USB Stick και οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι. Υποστηρίζει δίκτυα Wi-Fi, είναι συµβατό µε Bluetooth 4.0 και διαβάζει κάρτες microSD.

To MLS Magic 10.1 ενσωµατώνει την έκδοση Android 5.1 Lollipop του λειτουργικού της Google που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πληθώρα νέων λειτουργιών, για να µπορέσεις να εκµεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες της συσκευής σου.

Θες να το χρησιµοποιήσεις σαν laptop αυξάνοντας την παραγωγικότητά σου; Μπορείς! Θες να χαλαρώσεις παίζοντας µε την οθόνη αφής, «σερφάροντας» στο διαδίκτυο ή παρακολουθώντας βίντεο; Άνετα! Οθόνη και πληκτρολόγιο γίνονται ένα λύνοντάς σου τα χέρια.

Έφτασε η ώρα να το διεκδικήσεις κι εσύ!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 25/9 στις 12.00 και 2 υπέροχα MLS MAGIC 10.1 ίσως γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σου.

 

Τελευταία Νέα