Κάντε δικό σας ένα smartphone MLS Color 3 4G!

Gazzetta team
Κάντε δικό σας ένα smartphone MLS Color 3 4G!

bet365

Το Gazzetta σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το πιο σύγχρονο smartphone!

To MLS Color 3 4G ήρθε για όσους θέλουν το απόλυτο smartphone…στα χέρια τους!

Έφτασε η ώρα να το διεκδικήσεις κι εσύ.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 31/5 και ένα υπέροχο MLS Color 3 4G μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σου.

Με 3GB RAM, oι χρόνοι απόκρισης του smartphone εκμηδενίζονται ενώ εφαρμογές & παιχνίδια τρέχουν ταυτόχρονα χωρίς καθυστερήσεις!

Το MLS Color 3 4G διαθέτει επεξεργαστή Quad Core 64bit χρονισμένο στα 1.0 GHz, που σε συνδυασμό με τα 3GB μνήμης RAM, υπόσχεται να μην σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

Η οθόνη ΙPS HD των 5.0 ιντσών και 16.7 εκ. χρωμάτων, διαθέτει ανάλυση 720 x 1280 pixels, προσφέροντάς σου μια ολοζώντανη εμπειρία προβολής που θα σε αφήσει έκπληκτο.

Με το ΜLS Color 3 4G μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες ανάλυσης 13MP με LED flash καθιστώντας το ιδανική λύση για καθημερινή χρήση.

Android 5.1 Lollipop που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πληθώρα νέων λειτουργιών, για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σου smartphone.

Τα 16GB ενσωματωμένης μνήμης θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου multimedia αρχεία και πολλές εφαρμογές. Εάν περιορίζεσαι, μπορείς να επεκτείνεις τη μνήμη της συσκευής σου με μια κάρτα microSD έως 128GB.

4G LTE για απίστευτα γρήγορες ταχύτητες σε πλοήγηση και downloading ή uploading multimedia περιεχομένου. Έτσι, θα απολαμβάνεις online games, μουσική και βίντεο στο έπακρο, χωρίς ανεπιθύμητες διακοπές για loading.

 

Τελευταία Νέα