Κάντε δικά σας δύο MLS Prime Wifi!

Gazzetta team
Κάντε δικά σας δύο MLS Prime Wifi!

bet365

Το gazzetta.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το πιο σύγχρονο tablet!

To ΜLS Prime Wifi ήρθε για όσους θέλουν το απόλυτο tablet…στα χέρια τους!

Έφτασε η ώρα να το διεκδικήσεις κι εσύ.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής (μέχρι την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 12.00) και ένα υπέροχο MLS Prime Wifi μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σου.

∆ες ταινίες, παίξε παιχνίδια ή επικοινώνησε με όλους με την ευχέρεια της μεγάλης οθόνης 10.8 ιντσών. Με ανάλυση στα 1080x1920 pixels θα δεις λεπτομέρειες που δεν είχες προσέξει σε φωτογραφίες και βίντεο ενώ χάρη στην τεχνολογία IPS θα βλέπεις καθαρά όπως και να το κρατάς ακόμη και αν είσαι έξω στον ήλιο!

Το ΜLS Prime διαθέτει επεξεργαστή Quad Core 64bit χρονισμένο στα 1.84 GHz, που σε συνδυασμό με τα 2GB μνήμης RAM, υπόσχεται να μη σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

Το ΜLS Prime έχει δύο εγκατεστημένες κάμερες, μια 5MP στο πίσω μέρος και μια 5MP στην πρόσοψη της συσκευής. Έτσι, μπορείς να αποθανατίζεις με ευκολία όμορφες στιγμές και να τις μοιράζεσαι με τους φίλους σου, καθώς και να χρησιμοποιείς τη μπροστινή κάμερα της συσκευής για βιντεοκλήσεις μέσω Skype αλλά και να βγάζεις selfie.

To MLS Prime ενσωματώνει την έκδοση Android 5.1 του λειτουργικού της Google, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σου tablet.

Τα 32GB θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές. Εάν περιορίζεσαι μπορείς να επεκτείνεις τη μνήμη του tablet σου με μια κάρτα microSD, microSDHC έως και 128GB.

Με μπαταρία 8400 mAh θα αργήσεις πολύ να αναζητήσεις πρίζα! Έχεις την ενέργεια που ζητάς για μια έντονη μέρα γεμάτη multimedia εφαρμογές!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα