Κέρδισε 10 προσκλήσεις για την πίστα καρτ της Παλλήνης!

Κέρδισε 10 προσκλήσεις για την πίστα καρτ της Παλλήνης!

Κέρδισε 10 προσκλήσεις για την πίστα καρτ της Παλλήνης!

Ο Μίκυ Μάους και τα φιλαράκια του πρωταγωνιστούν σε νέο πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγώνες ταχύτητας και το Gazzetta σε στέλνει για καρτ!

Μπείτε στη θέση του οδηγού, δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας και πατήστε το γκάζι…

Ο Μίκυ και η παρέα φορτσάρουν στο Disney Junior με πρεμιέρα επεισοδίων της νέας σειράς, ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας! (κάθε Σάββατο από 22 Απριλίου στις 10:30).

Οι Eντυπωσιακοί Έξι αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο με τα διθέσια σπορ αυτοκίνητά τους, επισκέπτονται πολλές χώρες και μπαίνουν σε περιπέτειες με αυτό το υπέροχο καινούργιο σόου.

Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Το Τρελό Λάστιχο του Μίκυ/Γατο-νταντέματα» (Σάββατο 22 Απριλίου στις 10:30) ο Μίκυ προσπαθεί να εκπλήξει τον πρωταθλητή οδηγό των σπορ αγωνιστικών οχημάτων με ένα ελαστικό, από το πρώτο του όχημα, αλλά εκείνο γλιστράει και φεύγει μακριά. Η Μίννι και η Νταίζη προσέχουν το γατάκι ενός φίλου τους, όμως αυτό εξαφανίζεται.

Στα επόμενα επεισόδια ο Γκούφυ γίνεται κατάσκοπος, η Μίννι υιοθετεί έναν γορίλα, και όταν βρίσκονται στο Λονδίνο οι Εντυπωσιακοί  Έξι γνωρίζουν τη Βασίλισσα, ενώ η Νταίζη προσπαθεί να φτιάξει το Big Ben!

Το Gazzetta με αφορμή τη νέα σειρά χαρίζει 10 προσκλήσεις για διθέσιο καρτ στην πίστα καρτ στην Παλλήνη. Το δώρο περιλαμβάνει τη συμμετοχή ενός ενήλικα και ενός παιδιού 3-6 ετών και έχει ισχύ για όλο το 2017.

Στην πίστα καρτ KARTLAND συνδυάζεται άριστα η διασκέδαση και η ασφάλεια. Ακόμη, παρέχεται ο απαιτούμενος εξοπλισμός καρτ και πιο συγκεκριμένα όλα τα παιδιά φορούν υποχρεωτικά κράνος, σκουφάκι μιας χρήσεως μέσα από το κράνος (για λόγους υγιεινής) και περιλαίμια. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν φόρμες, jacket και γάντια.

Για να κερδίσεις μία από τις 10 προσκλήσεις συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 28/4. 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 2/5.

Best of internet