Κάνε δικό σου ένα MLS Prime!

Gazzetta team
Κάνε δικό σου ένα MLS Prime!

bet365

Το gazzetta.gr σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου αυτό το ξεχωριστό talet.

∆ες ταινίες, παίξε παιχνίδια ή επικοινώνησε µε όλους µε την ευχέρεια της µεγάλης οθόνης 10.8 ιντσών.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής (μέχρι τις 3 Απριλίου στις 12.00) και ένα υπέροχο MLS PRIME μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σου.

Με ανάλυση στα 1080x1920 pixels θα δεις λεπτοµέρειες που δεν είχες προσέξει σε φωτογραφίες και βίντεο ενώ χάρη στην τεχνολογία IPS θα βλέπεις καθαρά όπως και να το κρατάς ακόµη και αν είσαι έξω στον ήλιο!

Το ΜLS Prime διαθέτει επεξεργαστή Quad Core 64bit χρονισµένο στα 1.84 GHz, που σε συνδυασµό µε τα 2GB µνήµης RAM, υπόσχεται να µη σε απογοητεύσει στις καθηµερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

Το ΜLS Prime έχει δύο εγκατεστηµένες κάµερες, µια 5MP στο πίσω µέρος και µια 5MP στην πρόσοψη της συσκευής. Έτσι, µπορείς να αποθανατίζεις µε ευκολία όµορφες στιγµές και να τις µοιράζεσαι µε τους φίλους σου, καθώς και να χρησιµοποιείς τη µπροστινή κάµερα της συσκευής για βιντεοκλήσεις µέσω Skype αλλά και να βγάζεις selfie.

To MLS Prime ενσωµατώνει την έκδοση Android 5.1 του λειτουργικού της Google, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να µπορείς να εκµεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπηµένου σου tablet.

Τα 32GB θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπηµένα σου multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρµογές. Εάν περιορίζεσαι µπορείς να επεκτείνεις τη µνήµη του tablet σου µε µια κάρτα microSD, microSDHC έως και 128GB.

Με µπαταρία 8400 mAh θα αργήσεις πολύ να αναζητήσεις πρίζα! Έχεις την ενέργεια που ζητάς για µια έντονη µέρα γεµάτη multimedia εφαρµογές!

 

Τελευταία Νέα