Super Paroli για super κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!

Gazzetta team
Super Paroli για super κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!

bet365

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται για τους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» με τo Super Paroli. Πρόκειται για προεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ που δίνουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας.

Δύο Super Paroli περιλαμβάνει το κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» για αυτό το σαββατοκύριακο.

Το Super Paroli του Σαββάτου με τις νίκες του Ολυμπιακού, της Τσέλσι, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ίντερ δίνει απόδοση 5. Τα 4 αυτά φαβορί έχουν συνολική απόδοση 4, η οποία όμως ανεβαίνει στο 5 (25% αύξηση απόδοσης), παίζοντας τη συγκεκριμένη τετράδα με το Super Paroli του ΟΠΑΠ!

Το Super Paroli της Κυριακής περιλαμβάνει τις νίκες της Γιουβέντους, της Ξάνθης, της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρόμα. Με τις αρχικές τους αποδόσεις τα 4 αυτά φαβορί δίνουν συνολική απόδοση περίπου 9. Το Super Paroli ανεβάζει την απόδοσή τους στο 11 (22% αύξηση απόδοσης)!

Ένα ακόμη πλεονέκτημα για τους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» είναι ότι στα Super Paroli οι αποδόσεις διατηρούνται αμετάβλητες. Τo Super Paroli του Σαββάτου θα πληρώσει 5 φορές το στοίχημά σου σε περίπτωση επιτυχίας και αυτό της Κυριακής 11 φορές, ακόμη κι αν υποχωρήσουν οι αποδόσεις των συγκεκριμένων σημείων.

Τα Super Paroli του ΟΠΑΠ ήρθαν για να μοιράσουν super κέρδη στους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα