Κάνε δικό σου ένα MLS Diamond!

Gazzetta team
Κάνε δικό σου ένα MLS Diamond!

bet365

Το gazzetta.gr σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου αυτό το ξεχωριστό smartphone.

To ΜLS Diamond 5.2 4G ήρθε για όσους θέλουν το απόλυτο smartphone…στα χέρια τους!

Έφτασε η ώρα να διεκδικήσεις κι εσύ ένα smartphone από την MLS.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής (μέχρι τις 9 Ιανουαρίου στις 12.00) και ένα υπέροχο MLS Diamond μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σου.

Εκλεπτυσµένο design, µε προστασία Corning Gorilla Glass µπρος και πίσω δένεται µε εξαιρετικής ποιότητας αλουµίνιο! Πολύ λεπτό, µόλις 5.7 χλστ και πολύ ελαφρύ 137 γραµ.! Η οθόνη FHD Super AMOLED των 5.2 ιντσών και 16.700.000 χρωµάτων, διαθέτει ανάλυση 1920x1080 pixels προσφέροντάς σου µια ολοζώντανη εµπειρία προβολής που θα σε αφήσει έκπληκτο. Tα πιο έξυπνα κινητά είναι Ελληνικά! 48GB16MP 2700 mAh Πολυτέλεια στην καθηµερινότητά σου!

Εξοπλισµένο µε ένα οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 1.30 GHz και 2GB µνήµης RAM, το ΜLS Diamond 4G τρέχει σε εκπληκτικές ταχύτητες. Με την υποστήριξη 4G LTE, θα µπορείς να κατεβάζεις τα πάντα πολύ γρηγορότερα από οποιονδήποτε κάθεται δίπλα σου.

Το MLS Diamond 5.2 4G διαθέτει κάµερα 16MP στην πίσω όψη, για εξαιρετικές φωτογραφίες. H λήψη φωτογραφιών µε την µπροστινή κάµερα είναι πιο εύκολη και βολική από ποτέ χάρη στην εµπρόσθια κάµερα 8MP και των λειτουργιών για εύκολη λήψη Selfie.

Η µπαταρία του ΜLS Diamond 5.2 4G χωρητικότητας 2700mAh µε δυνατότητα “fast charging”, προσφέρει εκπληκτική δύναµη, χωρίς συµβιβασµούς, για να µπορείς να “τρέχεις” όλη µέρα και µάλιστα µε στυλ.

Τα 48GB ενσωµατωµένης µνήµης προσφέρουν αρκετό χώρο, ικανό για να αποθηκεύσεις αγαπηµένα σας multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρµογές.

Αστραπιαία ταχύτητα φόρτισης του ΜLS Diamond 5.2 4G µέχρι και 1.5 φορές πιο γρήγορα από ό, τι τα προηγούµενα µοντέλα της σειράς MLS Diamond.

Μιλάς. Καταλαβαίνει. Σε οδηγεί.

Ακόµη ψάχνεις πως θα φτάσεις στον προορισµό σου; Το Talk&Drive ® ο πλοηγός της MLS που έχει ήδη κατακτήσει την ελληνική αγορά, υπάρχει και στο MLS Diamond 5.2 4G. Απλά του λες που θέλεις να πας και το νέο σου τηλέφωνο σε καθοδηγεί. Γρήγορα, εύκολα και µε ασφάλεια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα