Ο Άι Βασίλης πάει στο Gazzetta! (pics)

Gazzetta team
Ο Άι Βασίλης πάει στο Gazzetta! (pics)

bet365

Οι συντάκτες λαμβάνουν τα πιο απρόσμενα δώρα που θα τους κάνουν ακόμη πιο αποδοτικούς τη νέα χρονιά.

Γιορτινές μέρες είναι, είπε ο Άι Βασίλης να κάνει και μια βόλτα από το Gazzetta.

Πέρασε δηλαδή πρώτα από το Public και μετά μοίρασε τα απαραίτητα σε όλους τους συντάκτες.

Εδώ θα βρείτε μόνο μια μικρή λίστα με τα κορυφαία δώρα που κουβάλησε στον σάκο του, αλλά και την αιτιολογία όπως την έδωσε ο ίδιος.

Αντιγράψτε ελεύθερα.

Χριστίνα Βραχάλη - Beats by Dre Solo


Δύσκολη επιλογή η Χριστίνα! Ακόμη και για τον Santa...

Τι να πάρεις στη Χριστίνα λοιπόν; Μεταξύ μας, η καλύτερη λύση, θα ήταν να τις πάρω δώρο 2 εισιτήρια και να πάμε μαζί στις Μαλδίβες, αλλά ας αρκεστώ σε κάτι πιο πεζό.

Η κ. Βραχάλη λοιπόν, επειδή είναι εργασιομανής – κοιμάται 4 ώρες την ημέρα και όλες τις υπόλοιπες ή είναι μπροστά στο γυαλί ή μοντάρει – πρέπει με κάποιον τρόπο να ηρεμεί!

Τα ακουστικά που επέλεξα είναι και trendy, sexy και groovy!

Κι αν διαφωνείτε, μάλλον δεν έχετε δει ποτέ τη Χριστίνα να μεταδίδει αγώνες μπάσκετ με ακουστικά τα αυτιά...

Πόσω μάλλον, τα "Beats by Dr Dre" σε ροζ χρώμα.

κυρΓκατζέττας - Playstation 4 VR


Ο πιο μερακλής απ' όλους! Ο πιο ωραίος, ο πιο γλυκός, ο πιο λεβέντης, ο πιο... άξιος να του πάρω δώρο ένα PS4 VR!

Ναι, ναι, ναι! Το ξέρω. Είναι λίγο ακριβό, αλλά ο κυρΓκατζέττας μας, ο άνθρωπός σας, το αξίζει και με το παραπάνω.

Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι δεν χάνει στο 2k ΠΟΤΕ, που την τελευταία φορά που έχασε (κάπου στο 2006, επειδή ήταν μεθυσμένος, λέει...) κήρυξε πένθος και έδιωξε τον κουμπάρο του από το σπίτι του, με τη δικαιολογία ότι έστησε τον αγώνα. Αυτός ο σατανάς, λοιπόν, θα πάρει από εμένα μια γεύση από virtual reality, με κίνδυνο να επιστρέψει στο γραφείο λίγο πριν το Πάσχα!

Θα ησυχάσετε κι εσείς και -κυρίως- θα ησυχάσουν και οι συντάκτες!


Δημήτρης Τομαράς - Polaroid Zip


Αχ ο Δημήτρης... Ο Μίμης ο Τομαράς είναι ο πυλώνας του Gazzetta!

Είναι στο site από την 1η μέρα, «από τα μπετά», όπως λέει με μετριοφροσύνη ο ίδιος, ενώ έχει γράψει για όλες τις ομάδες, όλα τα ρεπορτάζ, αθλητικά, πολιτικά και καλλιτεχνικά.

Παρόλα αυτά, ο διασημότερος «Δημήτρης» της αθλητικής δημοσιογραφικής πιάτσας (μετά τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου, προφανώς) παραμένει ένας «εραστής» της καλής ζωής.

Ένας γνήσιος bon viveur, ένας αυθεντικός Δανδής, που συχνά καλεί στο «ησυχαστήριο» του καλούς φίλους και με συνοδεία γαλλικού κρασιού και ροκφόρ, απολαμβάνουν μαζί ένα φωτογραφικό «ταξίδι», χάρη στις εικόνες που έχει «αιχμαλωτίσει» ο Δημήτρης στα πέρατα της οικουμένης.

Τι καλύτερο λοιπόν από έναν εκτυπωτή Polaroid που θα του δώσει την ευκαιρία να εμφανίζει σε χρόνο dt τις μαγευτικές στιγμές που βιώνει. Αυτό δεν είναι δώρο στον Δημήτρη. Είναι δώρο σε όλους εσάς, που θα απολαύσετε τις φωτογραφίες του!

Αντώνης Καλκαβούρας - Η αυτοβιογραφία του ιδρυτή της Nike

Πολυταξιδεμένος, δροσερός, ποιοτικός, αισθαντικός, διορατικός και αυτοδημιούργητος...

Θέλετε να πω κι άλλα; Ο Αντώνης Καλκαβούρας, ο ρεπόρτερ των 7 ηπείρων και των 3 ωκεανών (έχει πάει και στον Ινδικό ο σατανάς) είναι για το gazzetta ό,τι είναι για εμένα ο Ρούντολφ!

Είναι η κινητήριος δύναμη, είναι η ασίγαστη φλόγα, είναι ο άνθρωπος αυτός που οδηγεί το site στη νέα εποχή και επειδή από την Αμερική επέστρεψε γεμάτος ιδέες, νομίζω ότι το βιβλίο του Phil Knight είναι «ιδανικός» σύντροφος για ποιοτικές στιγμές στο τζάκι, ατενίζοντας το μέλλον με βλέμμα σίγουρο και καρδιά γεμάτη όνειρα.

Ο κ. Knight έφτιαξε μια αυτοκρατορία έχοντας το 1/10 του ταλέντο του Κάλκα και 1/100 της ομορφιάς του! Χρειάζεται να πω κι άλλα; Σε μια 10ετία το espn θα είναι υποκατηγορία του gazzetta, αν ο Αντώνης μας καταφέρει και «διαβάσει» πίσω από τις λέξεις της σπουδαίας αυτοβιογραφίας του ιδρυτή της Nike!

Μπορεί και το ξέρει. Και το ξέρετε κι εσείς! Και το ξέρει και ο ίδιος ο Phil Knight...

Βασίλης Σαμπράκος - Lexgo Mini Scooter

Ο Βασίλης έχει πολλή δουλειά!

Διευθύνει -μαζί με τον Μιχάλη- το μεγαλύτερο ελληνικό site και αυτό, όπως καταλαβαίνετε, ε... έχει απαιτήσεις!

Παράλληλα όμως, ο κ. Σαμπράκος πρέπει να «διευθύνει» και το σπίτι του, εκεί όπου κουμάντο κάνει και η κόρη του, αλλά και 2 υπέροχα golden retriever.

Καταλαβαίνετε πού το πάω;

O άνθρωπος τρέχει όλη μέρα και δεν προλαβαίνει! Κάπου εδώ, έρχεται ο Άι Βασίλη του Gazzetta, εγώ δηλαδή, και δίνω τη λύση.

Το mini scooter που επέλεξα για τον Βασίλη ή «πατίνι που πάει μόνο του» όπως θα το έλεγα οι παλιοί, είναι το ΙΔΑΝΙΚΟ δώρο για έναν... εργαζόμενο μπαμπά, με ευθύνες και με την υποχρέωση για μαραθώνιες βόλτες με σκυλάκια!

Κι αν πέσει; Ναι, το σκέφτηκα κι εγώ! 2 μέτρα άνθρωπος, πάνω στο scooter της lexgo θα καταφέρει να ισορροπήσει; Η απάντηση είναι μία και είναι απλή. «Δεν έχω ιδέα».

Το χρέος μου το έκανα πάντως!

Μιχάλης Τσόχος - «Πάμπλο Εσκομπάρ - Ο πατέρας μου»

Και ο Μιχάλης έχει πολλή δουλειά!

Διευθύνει -μαζί με τον Βασίλη- το μεγαλύτερο ελληνικό site και αυτό, όπως καταλαβαίνετε, ε... έχει απαιτήσεις!

Και πάνω που νομίζατε ότι θα κάνω copy - paste (μια κάπως συνηθισμένη δημοσιογραφική πρακτική τα τελευταία ζοφερά χρόνια) κάνω ανατροπή και αντί για scooter, του παίρνω το βιβλίο του γιου του Πάμπλο Εσκομπάρ!

Πάταγος!

Η αλήθεια είναι ότι το "Narcos" έχει προκαλέσει άπειρη κουβέντα γύρω από τον Εσκομπάρ, την Κολομβία, τα ναρκωτικά, αλλά και το ποδόσφαιρο, καθώς ο σενιόρ Εσκομπάρ ήταν άρρωστος με την μπάλα. Όπως και ο σενιόρ Τσόχος.

Και επειδή, οι μέθοδοι επιβολής της «τάξης» που επιλέγει ο Μιχάλης είναι σαφώς πιο δημοκρατικοί από αυτές που επέλεγε ο Πάμπλο, οι συντάκτες του gazzetta εύχονται να διαβάσει, να «ταξιδέψει», να «βυθιστεί», αλλά... να μην εμπνευστεί!

Βασίλης Σκουντής - Ο Νονός - Τριλογία

Σκεφτείτε την εικόνα... Μεγάλο σαλόνι γεμάτο βιβλία και στη μέση μια πολυθρόνα με σύννεφα από καπνό γύρω της. Ένας γκριζομάλλης κύριος πληκτρολογεί μετά μανίας στον laptop, χαμένος στις σημειώσεις του, που αφορούν τις διδαχές του pick n' roll, τον πρώτο άνθρωπο που διέβη τον Ρουβίκοντα, τα αποτελέσματα παρατεταμένης παρουσίας εντός της κολυμπήθρας του Σιλωάμ κι άλλα τέτοια ωραία.

Ο Βασίλης Σκουντής είναι χαμένος στις σημειώσεις του και δεν έχει προσέξει ότι η τηλεόραση άνοιξε. Εγώ, κρυμμένος στις κουρτίνες, έχω βάλει τον Νονό στο DVD και ξαφνικά ακούγεται η... γνώριμη μουσική. Ίσως η διασημότερη στην ιστορία του κινηματογράφου!

Ο Βασίλης μας, παραμερίζει τις σημειώσεις, κλείνει το laptop και ανάβει πούρο. Ο Φράνσιος Φορντ Κόπολα εγγυάται για το επόμενο 9ωρο της ζωής του! Ο Βίτο και ο Μάικλ Κορλεόνε ήρθε η ώρα να πάρουν τη σκυτάλη από τον Τζον Γούντεν και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μεταξύ μας, η τριλογία του Νονού δεν είναι μόνο για τον Σκουντή. Είναι δώρο για την ανθρωπότητα!!!

Αυτά τα ωραία από τον Άι Βασίλη και τα Public!

Οι υπόλοιποι, να περάστε ωραία, να φάτε του σκασμού, να πιείτε του σκασμού, να ΜΗΝ οδηγήσετε αφού πιείτε και να μοιράσετε αγάπη -και δώρα- σε όλον τον κόσμο!

 

Τελευταία Νέα