Τα καλύτερα της Premier League

Gazzetta team
Τα καλύτερα της Premier League

bet365

Ο Seb Stafford-Bloor γράφει στο FourFourTwo για τα καλύτερα της 9ης αγωνιστικής της Premier League.

Η καλύτερη εμφάνιση

Για κάποιες εβδομάδες όλοι ήταν με την απορία αν μπορεί η Τσέλσι να βρει ξανά τη φόρμα που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν. Η απάντηση ήταν εκκωφαντική. Οι μπλε ήταν εκπληκτικοί στο ματς με την Γιουνάιτεντ.

Ο Αντόνιο Κόντε έχει αλλάξει το σύστημα σε 3-4-3, κάτι που έχει φέρει τη σταθερότητα ανάμεσα στην άμυνα και στην επίθεση. Το μάτι των παικτών της Τσέλσι γυαλίζει και πάλι. Οι Λονδρέζοι ήταν αποτελεσματικοί και θεαματικοί. Όταν η Τσέλσι παίζει καλά και δείχνει να βρίσκεται στο κυνήγι της κορυφής, αυτή είναι η εικόνα της.

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να κρατήσει την Λίβερπουλ στο μηδέν πριν από λίγες ημέρες, όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα απέναντι στην Τσέλσι. Αυτό δείχνει ότι η τελευταία μπορεί φέτος – έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα – να ονειρεύεται ξανά τον τίτλο.

Ο καλύτερος

Ο Έντι Χάου είχε πει ότι οι πιθανότητες να παίξει ο Άρτερ με την Τότεναμ είναι 50% πριν το ματς. Για κάποιον, λοιπόν, που ήταν αμφίβολος δεν την λες καθόλου κακή την εμφάνιση που έκανε. Ο Χάου προφανώς και έμαθε από τα προηγούμενα παιχνίδια του με την Τότεναμ του Ποκετίνο.

Και αυτή τη φορά έδειξε πιο προετοιμασμένος. Οι παίκτες του γνώριζαν ότι δεν είχαν και πολλά πλεονεκτήματα, όμως δεν σταμάτησαν να τρέχουν και να κυνηγάνε μπάλες. Στο τέλος άξιζαν τον βαθμό και η εμφάνιση του Άρτερ ήταν η επιτομή της προσπάθειάς τους. Είχε ρόλο-κλειδί, έτρεξε τα περισσότερα χιλιόμετρα, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και άσκησε τεράστια πίεση στους μέσους της Τότεναμ.

Το γκολ

Δεν χρειάζονται και πολλά σχόλια για το γκολ του Φουκς στην αναμέτρηση της Λέστερ με την Κρίσταλ Πάλας. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα