Καταραμένος Οκτώβρης για τη Γιουνάιτεντ... (vid)

Gazzetta team
Καταραμένος Οκτώβρης για τη Γιουνάιτεντ... (vid)

bet365

Μαύρη σελίδα για τη Γιουνάιτεντ η τεσσάρα στο Στάμφορντ Μπριτζ και ο Οκτώβρης αποδεικνύεται ο μήνας των... διασυρμών για τη Μάντσεστερ.

Ούτε στον πιο... τρελό του εφιάλτη δεν περίμενε ο Ζοσέ Μουρίνιο την εξέλιξη του ντέρμπι! Η Τσέλσι ήταν... αφιλόξενη, σε «σεβάστηκε» την προσφορά του Πορτογάλου διαλύοντας τη Γιουνάιτεντ με 4-0. Κατάρα για τους Κόκκινους διάβολους οι αναμετρήσεις με την Τσέλσι, υπέστη την 17η ήττα, τις περισσότερες που έχουν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Premier League! Τα ταξίδια στο έχουν μετατραπεί σε... ταλαιπωρία, αφού στα εννέα τελευταία έχει μόλις μια νίκη! Είναι πάντως... στραβός και ο μήνας, αφού τις πέντε πιο βαριές ήττες της, της έχει υποστεί τον Οκτώβριο!

20 Οκτωβρίου 1996, Νιούκαστλ – Μαν. Γιουνάιτεντ 5-0
Ο Κέβιν Κίνγκαν πήρε την εκδίκησή του για την απώλεια του τίτλου την περσινή σεζόν! Η Νιούκαστλ ήταν απίθανη, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στη Μάντσεστερ και με τους Πίκοκ, Ζινολά, Φέρντιναντ, Σίρερ και Αλμπερτ έφτασε σε μια τρελή νίκη. Ποιος θα ξεχάσει τη λόμπα του Βέλγου στον Σμάιχελ...

3 Οκτωβρίου 2000, Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ. 5-0
Η Γιουνάιτεντ έτρεχε αήττητο 29 αγώνων, στο Στάμφορντ Μπριτζ πήγε ως το απόλυτο φαβορί, αλλά λογάριαζε χωρίς τους Μπλε. Μόλις στο 27ο δευτερόλεπτο ο Πογιέτ άνοιξε το σκορ και μετά... κατηφόρα. Μέχρι και ο Κρις Σάτον βρήκε δίχτυα, από τα λίγα που πέτυχε με τη φανέλα της Τσέλσι.


29 Οκτωβρίου 2005, Μίντλεσμπρο - Μάντσεστερ Γ. 4-1
Για περισσότερα από 12 χρόνια αποτελούσε τη «σημαία» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Ρόι Κιν στις 29 Οκτωβρίου έπαιζε το τελευταίο του παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους». Συντριβή από τη Μπόρο, ο Ιρλανδός άσκησε αυστηρή κριτική, η οποία δεν προβλήθηκε ποτέ από την MUTV. Ο Μεντιέτα έκανε πάρτι, είχε εμπνεύσεις πετυχαίνοντας δυο γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Χάσελμπαϊν, Γιακούμπου.

23 Οκτωβρίου 2011, Μάντσεστερ Γ. - Μαν. Σίτι 1-6
Ηταν η πιο βαριά εντός έδρας ήττα των τελευταίων 56 ετών και η πρώτη φορά που δεχόταν έξι γκολ στο Ολντ Τράφορντ από το 1930. Ο Μάριο Μπαλοτέλι ξεκίνησε εντυπωσιακά, ενώ οι γηπεδούχοι δέχθηκαν τρία γκολ από το 88' κι έπειτα... Για πολλούς ήταν νίκη... τίτλου για τους Πολίτες.


Memorable Match ► Manchester United 1 vs 6... από samuelsilitongajr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα