Τα δύο πρόσωπα του Ντράξλερ

Gazzetta team
Τα δύο πρόσωπα του Ντράξλερ

bet365

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό με την Γερμανία και δείχνει ώριμος να ξεπεράσει την κρίση στη Βόλφσμπουργκ.

«Ένιωσα απελευθερωμένος». Η δήλωση του Γιούλιαν Ντράξλερ μετά την εφάνισή του με την Β. Ιρλανδία ήρθε περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη, στην οποία φαίνεται ότι υποφέρει. Ο 23χρονος μέσος είχε ανοίξει το σκορ με την Γερμανία στο Αννόβερο. «Ήταν καλό για την αυτοπεποίθησή μου, για τον εγωισμό μου».

Η διαφορά στις εμφανίσεις ανάμεσα στα πάντσερ και στη Βόλφσμπουργκ είναι εμφανής. Όπως και το γεγονός ότι η επιθυμία του να φύγει από τους Λύκους το περασμένο καλοκαίρι, που δεν πραγματοποιήθηκε, τον έχει επηρεάσει. «Είχα δουλέψει καλά με την πρώτη ομάδα στο Euro», θα πει ο Ντράξλερ, που όμως βρίσκεται σε πτωτική πορεία και κανένας δεν ήξερε αν ο Λεβ τον υπολογίζει για βασικό.

«Αυτό είναι καλό σημάδι για μένα. Ότι παρότι δεν παίζω καλά με την Βόλφσμπουργκ, ήμουν μέσα και στα δύο παιχνίδια». Όποιος είχε δει τα τελευταία του παιχνίδια στην Bundesliga μάλλον έμεινε έκπληκτος. Γιατί στους Λύκους σιγά-σιγά παίρνει τον κεντρικό ρόλο της πτωτικής τους πορείας. Είναι κατά κάποιον τρόπο η προσωποποίηση της κρίσης.

«Είμαι χαρούμενος που στην εθνική μπορούμε να στηρίξουμε τους παίκτες, να τους ανεβάσουμε την ψυχολογία και να βάλουμε ξανά την καριέρα τους στο σωστό δρόμο», θα πει με περηφάνεια ο μάνατζερ της Γερμανίας Όλιβερ Μπίρχοφ. «Ο Ντράξλερ τα πήγε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η επίδραση πάνω του, ακόμα καλύτερα».

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καθόλου πλάκα να βρίσκεσαι στη Βόλφσμπουργκ αυτές τις μέρες. Αν είσαι ο Ντράξλερ, ακόμη περισσότερο. Όλοι τον περιμένουν στη γωνία, ο τεχνικός Χέκινγκ και ο τεχνικός διευθυντής Άλοφς προσπαθούν να ποντάρουν πάνω του και να βγάλουν τον καλό του εαυτό, όμως είναι ξεκάθαρο ότι για το καλό όλων, η επιθυμία του να φύγει το καλοκαίρι έπρεπε να ικανοποιηθεί. Υπάρχει μία ελπίδα ότι αυτές οι εμφανίσεις του με την εθνική, θα φέρουν καλύτερες μέρες και στους Λύκους. Στην ουσία, είναι η τελευταία τους ευκαιρία.

Οι οπαδοί λογικά δεν έμειναν ικανοποιημένοι, ο Τύπος λογικά έπεσε πάνω του για τον τρόπο, με τον οποίο αποφάσισε να χειριστεί το ζήτημα, όμως φαίνεται ότι τελικά ίσως να βγήκε και κάτι από αυτό. Ο Ντράξλερ κάνει αυτό που δεν μπορούσε για διάφορους λόγους να κάνει τα τελευταία χρόνια: ωριμάζει.

«Δεν μπορώ να λέω το καλοκαίρι: θέλω να φύγω, και στη συνέχεια να με πειράζει κάθε φορά που κάποιος το αναφέρει. Πρέπει να το αποδεχθώ», τόνισε. Υπάρχει ένας τρόπος να πάρει αυτό που θέλει και οι οπαδοί να τον συγχωρήσουν. Αν οι εμφανίσεις του με την Βόλφσμπουργκ είναι ανάλογες, τότε και θα προσφέρει διέξοδο στην κρίση και το καλοκαίρι θα μπορέσουν οι Λύκοι να τον πουλήσουν σε καλή τιμή. Όλα είναι στο χέρι του.

 

Τελευταία Νέα