Κέιχιλ ο πιο γκαφατζής!

Gazzetta team
Κέιχιλ ο πιο γκαφατζής!

bet365

Η μια γκάφα μετά την άλλη και ο Αντόνιο Κόντε σε απόγνωση. «Δυο κώνοι στο κέντρο της άμυνας των Μπλε» είναι το hashtag στο twitter και με αγωνία η Τσέλσι περιμένει την επιστροφή του Τέρι.

Ποιος θα το πίστευε πως η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε θα είχε δεχθεί έπειτα από έξι στροφές εννέα γκολ και πως ο Τζον Τέρι θα ήταν η μεγαλύτερη απώλεια της ομάδας... Με θλίψη ο Ιταλός προπονητής τόνιζε το μεσημέρι της Παρασκευής πως ο αρχηγός των Μπλε δεν θα είναι στα πλάνα του για το λονδρέζικο ντέρμπι. Ο τραυματισμός στον αστράγαλο έβαλε... φρένο στις ελπίδες του Κόντε, ο οποίος αναγκάστηκε να δώσει ξανά φανέλα βασικού στον Κέιχιλ και τον Λουίζ.

Μια ημέρα αργότερα είδε την Αρσεναλ να κάνει... πάρτι, τον Κέιχιλ να προκαλεί... γέλιο με τις αντιδράσεις του και τον ίδιο να μην κερδίζει σε τρίτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από το 2012.

Gary Cahill

Η συνεργασία του διεθνή Αγγλου με τον Βραζιλιάνο είναι... απελπιστική και ο παίκτης των 40 εκατ. ευρώ δεν έχει δικαιολογήσει στο παραμικρό τα έξοδα που έκαναν οι Μπλε στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών! Ο Κόντε είναι απογοητευμένος με τον Κέιχιλ, ήταν υπεύθυνος στο δεύτερο γκολ της Σουόνσι στο Liberty Stadium, αν και ο ίδιος εξοργισμένος τόνιζε: «Είναι ένα καθαρό φάουλ. Είμαι θυμωμένος με την απόφαση του διαιτητή».

Ωστόσο, έκανε και το απόγευμα του Σαββάτου γκάφα, έχασε τη μπάλα από τον Αλέξις, δεν τον... πρόλαβε ποτέ και η Αρσεναλ πήρε το πάνω χέρι. Πλέον, ο 30χρονος είναι κι... επίσημα ο πιο επιρρεπής σε λάθη αμυντικός στην Premier League! «Ο Γκάρι Κέιχιλ και ο Νταβίντ Λουίζ είναι το χειρότερο αμυντικό δίδυμο από αυτό των... Κέιχιλ - Λουίζ πριν λίγα χρόνια. Τίποτα δεν άλλαξε...» τονίζει ο Βρετανικός Τύπος.

Ο Γκλεν Χοντλ δε μπορούσε να πιστέψει τι έβλεπε «Που το χει το μυαλό του... Δεν είναι σίγουρα στο κεφάλι του, δεν είναι συγκεντρωμένος. Εκανε το λάθος στο πρώτο γκολ, έκανε ακόμα ένα στο δεύτερο...».

Πριν το απόγευμα του Σαββάτου η Τσέλσι είχε φροντίσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα έξι τελευταία παιχνίδια της στην Premier League κόντρα στην Αρσεναλ. Μετά τη γκάφα του Κέιχιλ, οι Μπλε κατέρρευσαν. Το twitter κάνει... πάρτι και παρομοιάζει το δίδυμο της Τσέλσι με... κώνους!

O Κόντε είναι απογοητευμένος από το γεγονός πως η ομάδα του δεν απέκτησε Μπονούτσι ή Κουλιμπαλί το καλοκαίρι και... αναγκάστηκε να στραφεί στη λύση του Λουίζ. Πάντως, αν γυρνούσε το χρόνο πίσω θα έκανε τα ΠΑΝΤΑ για να δώσει ο Αμπράμοβιτς τα 70 εκατ. για τον αμυντικό της Νάπολι.

 

Τελευταία Νέα