Tα έχουν... 300 + (vids)

Gazzetta team
Tα έχουν... 300 + (vids)

bet365

Ενα κλειστό club, δέκα παίκτες που προκαλούν τρόμο στις αντίπαλες εστίες! Ο Λάμπαρντ έκανε... ντου στους 300αρηδες!

Ο Λάμπαρντ μπήκε στο κλειστό club των 300ρηδων από την Αμερική όπου βρίσκεται. Ο Βρετανός μέσος απέναντι στην Κολόμπους πέτυχε το 300ο γκολ της καριέρας του, κάτι που έχουν καταφέρει άλλοι εννέα εν ενεργεία παίκτες.

Κριστιάνο Ρονάλντο 548 γκολ
Κριστιάνο, μηχανή των γκολ. Ο Ρονάλντο έχει καταφέρει να σκοράρει 548 γκολ από τότε που έκανε το ντεμπούτο του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει βρει 364 φορές δίχτυας σε 348 ματς. Με τη Σπόρτινγκ πρόλαβε να σκοράρει 5 φορές, ενώ στη Γιουνάιτεντ μέτρησε 118 γκολ. Τέλος με την Εθνική Πορτογαλίας έχει σκοράρει 61 τέρματα.

Λιονέλ Μέσι 514 γκολ
Η κορυφαία Μπαρτσελόνα όλων των εποχών έχει τη σφραγίδα του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος σταρ έχει σκοράρει 457 τέρματα για Μπαρτσελόνα, ενώ είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Αργεντινής με 55 γκολ. Τι άλλα ρεκόρ έχει; Πρώτος σκόρερ σε μια σεζόν με 80 τέρματα, πρώτος σκόρερ σε ένα ημερολογιακό έτος με 91.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς 392 γκολ
Σε όποιο πρωτάθλημα κι αν παίζει ο Ζλάταν δεν... κουράζεται να σκοράρει. Σουηδία, Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και τώρα Αγγλία γνωρίζουν καλά την εκτελεστική δεινότητα του Ιμπρα. Το ταλέντο του τεράστιο και τα 392 τέρματα αποδεικνύουν πως έχει σπάσει το φράγμα του μύθου.

Ρόμπι Κιν 385 γκολ
Είναι ίσως η πιο εμβληματική μορφή στην ιστορία του ιρλανδικού ποδοσφαίρου. Σχεδόν 20 χρόνια μπάλας και δεν κουράζεται να σκοράρει! Με την Εθνική του έχει σκοράρει 67 γκολ, ενώ άλλα 318 έχει προσθέσει με τις ομάδες του. Η δουλειά του συνεχίζεται στην Αμερική και στους Γκάλαξι

Νταβίντ Βίγια 380 γκολ
Σκοράρει πιο γρήγορα κι από τη σκιά του. Ο Νταβίντ Βίγια είναι με... διαφορά ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ισπανίας με 59 γκολ. Εξάλλου, τη δεδομένη στιγμή είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην MLS με 15 γκολ σε 24 ματς. Επιθετικός... εγγύηση για γκολ!

Σάμουελ Ετό 380 γκολ
Μια από τις χειρότερες αποφάσεις που πήρε ποτέ η Ρεάλ ήταν να διώξει τον Σάμουελ Ετό. Ο Καμερουνέζος βρέθηκε στη Μπαρτσελόνα κι έσπασε τα κοντέρ. Εχε φτάσει τα 380 τέρματα και συνεχίζει να το κάνει και στα 35 του χρόνια. Πέρσι, πέτυχε 20 γκολ στην Τουρκία.

Λουίς Σουάρες 350 γκολ
Πέρσι έσπασε όλα τα κοντέρ με 59 γκολ και 25 ασίστ. Ηρθε με φόρα από τη Λίβερπουλ, αφού είχε ήδη προλάβει να κερδίσει το χρυσό παπούτσι. Σε εντυπωσιακή κατάσταση και στους Καταλανούς δείχνει ικανός για πολλά πολλά γκολ! Τον Οκτώβριο του 2015 έφτασε τα 300 γκολ και χρειάστηκε 18 μήνες για να πετύχει άλλα 50!


Γουέιν Ρούνεϊ 316 γκολ
Στην αρχή είπαν πως τα κιλά του είναι εμπόδιο για μια μεγάλη καριέρα, έπειτα πως ο χαρακτήρας του δεν τον βοηθά, ωστόσο ο Ρούνεϊ παραμένει στους κορυφαίους. Ο ίδιος ευελπιστεί να βρει τη φόρμα του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ και ο Πορτογάλος ξέρει καλά πως είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο. Αλλωστε, δεν υπάρχουν και αρκετοί με 250 γκολ στην Premier League.

Φραντσέσκο Τότι 313 γκολ
Μια ομάδα μόνος του... Εκανε το ντεμπούτο του στη Ρόμα το 1992 και δεν έφυγε ποτέ. Τι και αν τον ζήτησε η Μπαρτσελόνα, η Σεβίλλη, ο Ιταλός έμεινε για πάντα στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ έχει περισσότερα από 700 παιχνίδια στην Ιταλία και έχει σκοράρει 313 τέρματα.

Φρανκ Λάμπαρντ 300 γκολ
Η κριτική που δέχθηκε τους πρώτους μήνες παρουσίας του στην Αμερική ήταν έντονη, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα ήρθε η αποθέωση. Είναι ο κορυφαίος της Νέας Υόρκης, έχοντας σκοράρει εννέα γκολ στα δέκα τελευταία ματς. Λίγοι μέσοι έχουν την ικανότητα να φτάνουν τόσο εύκολα στην αντίπαλη εστία.

 

Τελευταία Νέα