5 προορισμοί για τον Χαρτ

Gazzetta team
5 προορισμοί για τον Χαρτ

bet365

Με τον Αγγλο keeper της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ, να βρίσκεται κοντά στην έξοδο, το FourFourTwo γράφει για τις επιλογές του.

Ολο αυτό έγινε πολύ γρήγορα. Οταν ο νέος τεχνικός των Citizens, Πεπ Γκουαρδιόλα, άφησε στον πάγκο τον Νο1 της Αγγλίας στο πρώτο του ματς στην Premier League, οι φήμες δεν άργησαν. Και όταν ο 35χρονος, Βίλι Καμπαγιέρο, πήρε τα γάντια και για στο πρώτο ματς για τα playoffs του Champions League, τα σενάρια πήραν φωτιά. Τα ρεπορτάζ θέλουν τους δύο άνδρες να μην έχουν καλή σχέση, όμως μπορεί απλά ο Καταλανός να μην εμπιστεύεται τον Τζο Χαρτ και η Σίτι ίσως χάσει τον τερματοφύλακα που εδώ και χρόνια είχε ως Νο1 επιλογή. Ακολουθούν 5 επιλογές για το μέλλον του…

Εβερτον
Πολλές είναι οι ομάδες που θα ενεργοποιηθούν με το γεγονός ότι ο Χαρτ θα είναι διαθέσιμος στην αγορά. Η Εβερτον είναι μία από αυτές. Το να βρει έναν τερματοφύλακα ποιότητας ήταν από τις πρώτες δουλειές που ήθελε να κάνει ο Ρόναλντ Κούμαν στο Goodison Park με τον Γιοέλ Ρόμπλες να μην είναι όσο σταθερός θα ήθελε ο προπονητής του. Τελικά ο Ολλανδός έδωσε στον 33χρονο συμπατριώτη του, Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Ο τελευταίος είχε καλό ντεμπούτο κόντρα στην Τότεναμ, όμως τα χρόνια έχουν περάσει και αφού δεν ήταν βασικός ούτε σε κλαμπ, ούτε σε Εθνική, ο Χαρτ θα είναι upgrade στη θέση. Οσον αφορά τον Αγγλο, δεν πρόκεται να χάσει σε αυτοπεποίθηση και ίσως να μην είχε πρόβλημα να μετακομίσει στο Μέρσεϊσαϊντ.

Λίβερπουλ
Και η Κόκκινη πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ στη λίστα, με την Λίβερπουλ να είναι μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της 5 τερματοφύλακες. Παρόλα αυτά, μπορεί να ενδιαφερθεί για τον Χαρτ. Οι Reds επέλεξαν φέτος την ποσότητα από την ποιότητα αφού είχαν ως πρώτο στόχο να κλείσουν τις τρύπες που είχαν δημιουργηθεί. Ο Σιμόν Μινιολέ είναι το συνώνυμο της αστάθειας και ο Λόρις Κάριους, που υποτίθεται ότι θα τον αντικαθιστούσε, έσπασε το χέρι του, κάτι το οποίο έφερε την απόκτηση του Αλεξ Μάνινγκερ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο όταν ο Κάριους ήταν 2 ετών.

Ο πολλά υποσχόμενος, Ντάνι Γουόρντ, είναι δανεικός στην Championship, όπως και ο Ανταμ Μπόγκνταν. Το να αποκτήσει τον Χαρτ ως δανεικό, είναι κάτι που σίγουρα βγάζει νόημα για την Λίβερπουλ.

Σεβίλλη
Το γεγονός ότι ο Χαρτ θα θελήσει να μετακομίσει σε ομάδα που να συμμετέχει στο Champions League, δίνει πόντους στην Σεβίλλη. Και οι Ανδαλουσιάνοι δείχνουν αδύναμη κάτω από τα δοκάρια. Ο 22χρονος, Σέρχιο Ρίκο, πήγε στο Euro με την Εθνική Ισπανίας, όμως δεν έχει σίγουρα τα γάντια και στην ομάδα του και ο Χαρτ, που ίσως έχει πρόβλημα να αλλάξει πρωτάθλημα, θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη. Οι Αγγλοι παίκτες χρειάζονται ώθηση για να το κάνουν, αφού είναι λίγες οι ιστορίες συμπατριωτών τους που τα έχουν καταφέρει καλά τα τελευταία χρόνια.

Γκλάντμπαχ
Αν τελικά ο Χαρτ αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Αγγλίας, η Γκλάντμπαχ αποτελεί έναν δελεαστικό προορισμό. Το γερμανικό κλαμπ μπορεί να του προσφέρει παρουσία στο Champions League, όπως επίσης και έναν σίγουρα όχι χαμηλό μισθό αφού στα ταμεία έχουν μπει τα χρήματα από την πώληση του Γκρανίτ Τσάκα στην Αρσεναλ αντί σχεδόν 40 εκατ. ευρώ. Ο Χαρτ μπορεί επίσης να παρακολούθησε τον αγώνα της Βιγιαρεάλ με την Μονακό, ομάδες που δεν έχουν σταθερή λύση στο Νο1, με τον Ασένχο να έχει σοβαρούς τραυματισμούς και το Μόντε Κάρλο να είναι ένα μέρος το οποίο δύσκολα μπορείς να αρνηθείς.

Μάντσεστερ Σίτι
Γιατί όχι; Αν θέλει να δείξει το σθένος και τη φιλοδοξία του, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Πέρα από οτιδήποτε άλλο, ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Σαμ Αλαρνταϊς, θα θέλει να δει ότι ο βασικός του τερματοφύλακας θα μείνει και θα παλέψει για τα γάντια του βασικού ύστερα από ένα όχι και τόσο καλό καλοκαίρι. Ο Γκουαρδιόλα δεν έχει δείξει ακριβώς την πόρτα στον Χαρτ την πόρτα. Μετά τη νίκη κόντρα στην Σάντερλαντ ο Καταλανός έκανε σαφές ότι ο keeper «δεν ήταν χαρούμενος» με το γεγονός ότι έμεινε στον πάγκο.

«Επρεπε να χρησιμοποιήσω τον τερματοφύλακα που παίζει πιο γρήγορα, ο Βίλι έχει αυτή την ικανότητα αφού έχει προπονηθεί περισσότερο. Εχει έρθει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τον κάνει και ο Τζο. Ξέρω τις ικανότητές του, είναι ένας εκπληκτικός τερματοφύλακας».

Κάθε άλλος προπονητής θα επέλεγε απλά τον καλύτερο από τους τερματοφύλακές του άσχετα με το ποια τακτική θα ακολουθούσε. Ομως ο Γκουαρδιόλα που επιμένει σε πολλά πράγματα θα επέλεγε εκείνον που έχει προπονηθεί περισσότερο στο σύστημά του. Εχει ήδη κάνει στόπερ τον Κολάροβ και τα αποτελέσματα του αρέσουν. Αυτό δεν είναι απόλυτα το τέλος για τον Χαρτ στην Σίτι, όμως ο Αγγλος πρέπει να δείξει στον νέο προπονητή ότι μπορεί να ακολουθήσει τον τρόπο που θέλει να αναπτύσσεται η ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα