Ραϊόλα, ο... Mr Three Hundred Million

Gazzetta team
Ραϊόλα, ο... Mr Three Hundred Million

bet365

Ο Μίνο Ραϊόλα ταράζει τα νερά, αφήνει... πίσω του τον Ζόρζε Μέντες και απαιτεί 20 εκατ. ευρώ από τη Γιουνάιτεντ για τον Πογκμπά. Ο άνθρωπος που προσέβαλε τον Πεπ κι έγινε κόκκινο πανί για τον Σερ Αλεξ!

Μίνο Ραϊόλα, η μεγαλύτερη μορφή του φετινού καλοκαιριού! Τα deal που προκάλεσαν αίσθηση πέρασαν από τα χέρια του! Είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, αυτός που αποφάσισε να αναβάλει τα ιατρικά τεστ του Πογκμπά στο Μαϊάμι, αφού η Γιουνάιτεντ δεν συμφωνεί με τα 20 εκατ. ευρώ που ζητά ως προμήθεια! Ο Γάλλος τον λατρεύει, το ίδιο και ο Ιμπραΐμοβιτς, ωστόσο έχει έχει και πολλούς εχθρούς!

Πομπώδης και προκλητικός, έχει... προσβάλει τον Γκουαρδιόλα λέγοντας: «Αν πει κάτι ο Γκουαρδιόλα ή ο Πάπας όλοι το θεωρούν σωστό. Είναι επικίνδυνο αυτό». Μάλιστα, δεν δίστασε να τον αποκαλέσει... «Ήταν αυτός που πήρε τον Ιμπρα στη Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια του συμπεριφέρθηκε χάλια».

Τα έσπασε με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον με τον θρυλικό τεχνικό της Γιουνάιτεντ να υποστηρίζει: «Υπάρχουν ένα ή δύο παράγοντες του ποδοσφαίρου που απλά δεν μου αρέσουν και ο Ραϊόλα είναι ένας από αυτούς»

Πως από την πιτσαρία στο Χάρλεμ της Ολλανδίας βρέθηκε στο Μόντερ Κάρλο...«Η συγκεκριμένη ιστορία δεν ευσταθεί απόλυτα. Έκανα τα πάντα στο εστιατόριο εκτός από ένα. Δεν έψησα ποτέ πίτσα. Δεν τον έχω κάνει μέχρι σήμερα. Το αφήνω στη σύζυγο μου» θα πει ο Ραϊόλα!

Μόνιμος κάτοικος Μόντε Κάρλο, με προτίμηση στο ακριβό τσάι, βρίσκεται συνεχώς με ένα κινητό τηλέφωνο στο χέρι συνομιλώντας με τους πελάτες του. Ο 47χρονος μάνατζερ συνεννοείται άψογα σε πέντε γλώσσες. Αγγλικά, γαλλικά, ολλανδικά, πορτογαλικά και ιταλικά.

Ο πατέρας του, Ιταλός μετανάστης, βρήκε το 1969 καταφύγιο στην Ολλανδία όπου άνοιξε το πρώτο εστιατόριο. Δημιούργησε μία μεγάλη αλυσίδα που έφτασε μέχρι τα 25 εστιατόρια, με τον Ραϊόλα ως τον πρεσβύτερο γιο της οικογένειας να αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις.

Διαπραγματεύονταν και οργάνωνε από μικρή ηλικία. Οι σπουδές στη Νομική εξυπηρέτησαν ακόμη περισσότερο τα μελλοντικά σχέδια του. Όπως υποστηρίζει ο διάσημος ατζέντης: «Ο καλός ατζέντης είναι κάτι περισσότερο από μεσάζων σε διαπραγματεύσεις συμβολαίων. Εξασφαλίζει την προστασία και τα δικαιώματα των παικτών του. Θα επιλύσω κάθε ζήτημα για τους παίκτες μου, όπως έκανα με τον πατέρα μου. Είμαι η οικογένεια τους, εκείνος που θα τους υποδείξει το σωστό μονοπάτι.

Κοντός, με παραπανίσια κιλά, κυκλοφορεί με τζιν, αλλά και τεράστια αυτοπεποίθηση! Στη Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό το καλοκαίρι, μάρτυρες είδαν σοκαρισμένοι τον Ραϊόλα να κλωτσά καρέκλες, να πετάει τραπέζια, λόγω της οργής για τι διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Μκιταριάν. Ωστόσο, τα κατάφερε και τον πήγε στη Γιουνάιτεντ. Ο Ραϊόλα έχει ήδη λάβει περισσότερα από 250 εκατ. λίρες από μεταγραφές και μισθούς, ωστόσο εξακολουθεί να φορά πόλο μπλουζάκια. Αυτοί που τον μισούν λένε πως δυσκολεύεται να βρει ένα κομψό ιταλικό κοστούμι λόγω των κιλών!

Ο Ραϊόλα, όπως αποκαλύπτει, συνομιλεί με κάποιους πελάτες του δύο φορές τη μέρα και με κάποιους άλλους μία φορά το μήνα. Στο γήπεδο δεν θα τον δει κανείς. Προτιμά την τηλεόραση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε κάθε βράδυ να βρίσκεται στα γήπεδα προκειμένου να παρακολουθήσει τους παίκτες του. Εξάλλου, μόνο στον Ραϊόλα εμπιστεύεται την αγαπημένη του πόρσε ο Ζλάταν!

Το πελατολόγιο του τεράστιο, ωστόσο οι πέντε σταρ του είναι ο Πολ Πογκμπά, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Χένρικ Μκιταριάν, ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Μάριο Μπαλοτέλι! Μάλιστα, για τον τελευταίο κάνει τα πάντα, ώστε να τον βγάζει από το αδιέξοδο «Στη ζωή ποτέ δεν είναι αργά» είναι το μήνυμά του και... τρέχει για να του βρει ομάδα!

Οι φίλοι του Ραϊόλα, αλλά και ο γιος του Βιτσέντσο ανησυχούν για τη ζημιά που μπορεί να κάνει το στρες σε έναν άνδρα με το μέγεθός του. Αλλά ο διάσημος ατζέντης δε... μασάει και τρελαίνει κόσμο με τα deal! Ποια είναι τα κορυφαία του; Το 2009 η μεταγραφή του Ζλάταν από την Ιντερ στη Μπαρτσελόνα κόστισε 40 εκατ. ευρώ. Το 2001 η Γιουβέντους απέκτησε τον Πάβελ Νέντβεντ από τη Λάτσιο έναντι 35 εκατ. Φέτος πήγε τον Μκιταριάν στη Γιουνάιτεντ με 26 εκατ.! Ο Μπαλοτέλι στη Σίτι το 2010 (26 εκατ.), αλλά και ο «Ιμπρα» στην Ιντερ το 2006 (21 εκατ.) συμπληρώνουν την πεντάδα των χρυσών συμφωνίων! Βέβαια, όλα αναμένεται να αλλάξουν σύντομα, αν ο Πογκμπά παραχωρηθεί στη Γιουνάιτεντ ή τη Ρεάλ! Ο «Mr Three Hundred Million» θα γίνει ακόμα πιο πλούσιος!!!

 

Τελευταία Νέα