Wild Icardi!

Gazzetta team
Wild Icardi!

bet365

Ικάρντι ένας μεγάλος φορ, αλλά και άνθρωπος που με τις επιλογές του έχει φέρει τα πάνω - κάτω στη προσωπική του ζωή! Το «κουβάρι» της ζωής του έχει πολλές ιστορίες!

O αρχηγός της Ιντερ αρέσει σε Αρσεναλ, Ατλέτικο, Νάπολι, αλλά το... δράμα στην προσωπική του ζωή αποτελεί ένα... ρίσκο για τους υποψήφιους συλλόγους! Υπάρχουν δυο αλήθειες. Η πρώτη είναι πως τίποτα στην καριέρα του δεν υπήρξε συμβατικό και η δεύτερη πως τα όσα... απίθανα έχουν συμβεί στην προσωπική του ζωή δεν επισκιάζουν το γεγονός πως αποτελεί έναν... killer! Nαι, ο Αργεντίνος φορ είναι ένοχος για κάποιες αποφάσεις στην προσωπική του ζωή, ωστόσο ο ίδιος απαντά με γκολ!

Ο Ικάρντι γεννήθηκε στο Ροζάριο το 1993. Ηταν μόλις έξι ετών, όταν η οικογένειά του μετακόμισε στους Κανάριους Νήσους, ώστε να ξεφύγουν από την οικονομική κρίση! Τρία χρόνια αργότερα έγινε μέλος της Union Deportiva Vecindario, σκοράροντας 384 γκολ σε έξι χρόνια! Δεν αποτέλεσε καθόλου έκπληξη όταν η Μπαρτσελόνα στα 14 του χρόνια τον «άρπαξε». Οταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν βρήκε θέση στην ενδεκάδα σε Ιμπραΐμοβιτς ή Βίγια, πως θα έδινε την ευκαιρία σε έναν νεαρό επιθετικό με αυτό το στυλ;;;

Με 13 γκολ σε 19 ματς στην Primavera, ο Ικάρντι εντυπωσιάζει τη Σαμπντόρια και το καλοκαίρι του 2011 θα αποζημιώσει τη Μπαρτσελόνα με 400.000 ευρώ! Ο Ικάρντι περίμενε να κάνει το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα μέχρι τον Μάιο του 2012. Μόλις 10 λεπτά μετά την είσοδό του θα σκοράρει το πρώτο του τέρμα και θα δώσει τη νίκη κόντρα στη Γιούβε Στάμπια!

Στη Σαμπντόρια ο Ικάρντι συναντιέται με τον Μάξι Λόπες και τη γυναίκα του, Γουάντα Νάρα! Ο Μάξι βρέθηκε στη Γένοβα 18 μήνες αργότερα από τον νεαρό και εννέα χρόνια μεγαλύτερο του, ωστόσο ήταν σημαντικό για τον Ικάρντι που βρήκε έναν συμπατριώτη του! Οι δυο Αργεντίνοι είχαν πολλά κοινά, ενώ τους ένωσε το γεγονός πως δεν πήραν τις ευκαιρίες που ήθελαν στη Μπαρτσελόνα! Ο Λόπες βοήθησε αρκετά τον Ικάρντι στην προσαρμογή του στην Ιταλία, ενώ τον κάλεσε να μείνει μαζί με τη Νάρα και τα παιδιά του!

Ο νεαρός έπαιρνε μπρος, η ταχύτητα, η σωματοδομή του και η σκληρή δουλειά έφερναν αποτελέσματα! Αρχισε να μοιάζει σε έναν σύγχρονο φορ. Στην πρώτη του πλήρη σεζόν στη Σαμπντόρια σκόραρε 10 στη Serie A, ανάμεσα σε αυτά και τα δυο με τη Γιουβέντους! Τα τέρματα αυτά ήταν αρκετά για τον στείλουν στην Ιντερ το 2013. Μάλιστα, το πρώτο του γκολ ήρθε κόντρα στη Μεγάλη Κυρία!

Λίγες εβδομάδες αργότερα η Ιταλία βούιξε από το... σκάνδαλο! Τα περιοδικά Gossip τόνιζαν πως ο 20χρονος είχε σχέση με τη Γουάντα Νάρα! Αυτό επιβεβαιώθηκε και από μια ανάρτηση του νεαρού στο twitter! Oλα αυτά συνέπεσαν με τη συνέντευξη της Νάρα «Είναι τρεις μήνες που δεν έχω κάνει με τον άνδρα μου σεξ. Ο Μάξι με παραμελεί. Αν και έχω ζήσει στην πολυτέλεια, ζω επίσης και με έναν κρυφό πόνο». Το διαζύγιο ήταν άμεσο, ενώ ακόμα πιο γρήγορος ήταν ο γάμος της με τον Ικάρντι! Τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή, η Νάρα ισχυρίστηκε πως ο Μάξι την απάτησε πρώτος! Ο Μάξι ζήτησε από το Sky να σταματήσει να προβάλλει φωτογραφίες των τριών γιο του, οι οποίοι ζουν με τον Ικάρντι και τη Νάρα. Ο Ικάρντι του απάντησε: «Ποια παδιά; Αυτά που έχεις να δεις τόσες μέρες». Ακολούθησαν αρκετές δημοσιεύσεις, όπου έδειχναν τον Ικάρντι αγκαλιά με τα παιδιά...

Το επόμενο ματς Σαμπντόρια - Ιντερ ονομάστηκε «The Wanda Derby». Οι δυο άνδες αρνήθηκαν να δώσουν τα χέρια πριν από το ματς. Ο Ικάρντι σκόραρε δυο φορές, ο Μάξι έχασε πέναλτι. «Πραγματικά δε με νοιάζει τι λέει ο κόσμος» θα πει ο νεαρός, ο οποίος αντέδρασε... ειρωνικά στις αποδοκιμασίες των οπαδών της Σαμπντόρια «Η δύναμή μου είναι να σκοράρω. Οι αποδοκιμασίες μπαίνουν από το ένα αυτό και βγαίνουν από το άλλο...». Οι δυο τους βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι, ο Ικάρντι έδωσε το χέρι, αλλά ο Μάξι έπιασε τα... γεννητικά του όργανα! Τι έχει κάνει ο «μικρός»; Σκόραρε 47 γκολ σε 88 εμφανίσεις στη Serie A για την Ιντερ.

Η δεύτερη σεζόν του Ικάρντι στους «νερατζούρι» ήταν ονειρική, καθώς με 22 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Καμπιονάτο και κάπως το καλοκαίρι του 2015 του δόθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Την ίδια περίοδο ο Αργεντινός φορ προέβη σε αλλαγή μάνατζερ, με τη… σύζυγό του Γουάντα Νάρα να αναλαμβάνει το πόστο! «Ειλικρινά δεν με απασχολεί τι λέει ο κόσμος. Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν» ήταν η τοποθέτηση του Ικάρντι περί των σχολίων που υπήρξαν για την εν λόγω συνεργασία. Η περίοδος 2015-16 ήταν εξίσου εντυπωσιακή, με τον Ικάρντι να πετυχαίνει 16 γκολ παρότι κατά μέσο όρο είχε μόνο 1.7 σουτ ανά αγωνα.

 

Τελευταία Νέα