Οι Ρώσοι διαλύουν την Εθνική!

Gazzetta team
Οι Ρώσοι διαλύουν την Εθνική!

bet365

Οι Ρώσοι φίλαθλοι παίρνουν την... κατάσταση στα χέρια τους και με χιλιάδες υπογραφές θέλουν να διαλύσουν την ομάδα!

Η εικόνα της στα προκριματικά εξαιρετική, οι προσδοκίες πολλές και η άμεση πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλίας σκόρπισε τον ενθουσιασμό! Δυο χρόνια πριν το τεράστιο ραντεβού στην πατρίδα τους, οι Ρώσοι πίστεψαν πως είναι ικανοί να γράψουν ιστορία. Ο όμιλος δεν ήταν απροσπέλαστος, ο Σλούτσκι είχε βάλει τη σφραγίδα του και οι φίλαθλοί της ανυπομονούσαν για την έναρξη του Euro.

Δυο εβδομάδες αργότερα τα πάντα διαλύθηκαν, το όνειρο εξελίχθηκε σε εφιάλτη και ο οργή ξεχειλίζει... Αυτή έγινε εντονότερη όταν οι Μαμάεβ, Κοκόριν... ξέφυγαν στο Μόντε Κάρλο και στο πάρτι τους δαπάνησαν 250.000 δολάρια για σαμπάνιες! Η Ρωσία αναδείχθηκε ως η... χειρότερη ομάδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εντός κι εκτός γηπέδων, με τους φίλους της να τονίζουν πως «οι διεθνείς δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες». Οι Σλοβάκοι και οι Ουαλοί φανέρωσαν τη γύμνια της Ρωσίας αναγκάζοντας τον Σλούτσκι σε παραίτηση. Αλλωστε, ήταν πολλοί αυτοί που κατηγόρησαν την Ομοσπονδία για την αποχώρηση του Καπέλο. Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση δεκάδες χιλιάδες Ρώσοι συγκέντρωσαν υπογραφές για τη διάλυση της Εθνικής ομάδας!

Οι υπογράφοντας ζήτησαν περιορισμό στους... εξωφρενικούς προϋπολογισμούς των ομάδων της πατρίδας τους, αλλά και άρση του περιορισμού στον αριθμό των ξένων, αφού με τον τρόπο αυτό θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός. Οι υπογραφές ξεπέρασαν τις 900.000 και το εκατομμύριο είναι ένας εφικτός στόχος. Παράλληλα, ζητούν και την απομάκρυνση του Υπουργού Αθλητισμού, Βίταλι Μούτκο «Απαιτούμε την παραίτηση του Μούτκο αφού σε αυτόν οφείλεται η διάλυση του ποδοσφαίρου. «Οι παίκτες δεν έχουν μάθει να παίζουν ποδόσφαιρο, παίρνουν τεράστιους μισθούς για να διασκεδάζουν σε νυχτερινά κέντρα. Αν ο αξιωματικός επιτρέπει αυτή τη συμπεριφορά στους αθλητές μας, τότε δεν έχει κανένα δικαίωμα να οδηγεί τον ρωσικό αθλητισμό και την RFU» τονίζουν.

Ο Ρώσος Υπουργός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και ζήτησε συνάντηση με τους συντάκτες της αναφοράς τονίζοντας «Φυσικά, είμαι πρόθυμος να συναντηθώ με τους συντάκτες της αναφοράς. Είναι δυσαρεστημένοι με την ποιότητα του παιχνιδιού και την έλλειψη επιθυμίας. Αλλά θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια ομάδα και οι εξωγήινοι δεν θα έρθουν για να μας βοηθήσουν...». Από το... κράξιμο γλίτωσε μόνο ο Ακινκέεβ, ενώ ο Σλούτσκι έχει τεράστια ευθύνη γιατί στηρίχθηκε στην παλιά φρουρά! Ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός; Θα αλλάξει ηγεσία η Ομοσπονδία;

Η Ρωσία στην κόψη του ξυραφιού, το σκάνδαλο με το ντόπινγκ και η τραγική εικόνα της ομάδας στο Euro έχουν προκαλέσει την οργή του φίλαθλου κόσμου που ζητά να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα