Από... σκηνοθέτης στο EURO!

Από... σκηνοθέτης στο EURO!

Gazzetta team
Από... σκηνοθέτης στο EURO!

bet365

Το 2012 ο Χάνες Χάλντορσον είχε σκηνοθετήσει ένα βίντεο κλιπ για την πατρίδα του στην Eurovision. Τώρα, είναι από τους πρωταγωνιστές στο EURO.

Ο τερματοφύλακας της Ισλανδίας είναι από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής της πορείας, όμως πριν από 4 χρόνια τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Τότε, στο μυαλό του η ιδέα μιας ευρωπαϊκής διάκρισης ήταν άλλη στο μυαλό του.

Βλέπετε, είχε βοηθήσει το συγκρότημα Strakarnir okkar, σκηνοθετώντας το βίντεο κλιπ για την Eurovision στο Αζερμπαϊτζάν. «Το τραγούδι βρέθηκε στην 20ή θέση», λέει ο Χάλντορσον στο FourFourTwo. «Τα σχόλια, όμως, ήταν πολύ θετικά για τη δουλειά μου. Έτσι, δεν πήγαν όλα χαμένα».

Από τότε, όμως, όλα πηγαίνουν καλά για τον 32χρονο τερματοφύλακα. Μοιάζουν με παραμύθι. «Η καριέρα μου δεν εξελίχθηκε, όπως συμβαίνει σε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Για 9 χρόνια η δουλειά μου ήταν σκηνοθέτης. Αλλά αυτό είναι η γοητεία στην εθνική μας ομάδα», εξομολογείται ο Χάλντορσον. «Όλοι μας έχουμε διαφορετικές ιστορίες. Υπάρχει ένα ρητό, σύμφωνα με το οποίο δεν υπάρχει ασανσέρ για την επιτυχία. Θα πρέπει να φτάσεις με τα σκαλιά σε αυτήν. Όλοι στην ομάδα το ξέρουν καλά αυτό».

Portugal vs Iceland Euro 2016 Full Highlight HD

«Συνήθως σκηνοθετούσα διαφημίσεις, καθώς μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε τα γυρίσματα σε μία μέρα και αυτό μου επέτρεπε να ασχολούμαι παράλληλα με το ποδόσφαιρο», λέει. «Έκανα και κάποια μουσικά βίντεο, όταν ήμουν νέος. Κάπως έτσι ήρθε και η ευκαιρία με την Eurovision το 2012. Πάντα μου άρεσε η Eurovision και δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση». Και τότε, οι Ισλανδοί είχαν τερματίσει πολύ ψηλότερα από το Ηνωμένο Βασίλειο...

Hannes Halldorsson

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα