Ζλάταν είσαι σταρ κι εκτός γηπέδου!

Gazzetta team
Ζλάταν είσαι σταρ κι εκτός γηπέδου!

bet365

O Zλάταν είναι τεράστιος εντός κι εκτός γηπέδων! Μοντέλα, ακριβά αυτοκίνητα, μεγάλες αγάπες, επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά και ενέργειες που συγκλονίζουν!

«Όταν μια ομάδα θέλει δράση, τότε παίρνει τον Μουρίνιο. Είναι τόσο απλό. Προσωπικά, όταν δουλεύαμε μαζί ήταν εκπληκτικό και από την ημέρα που σταμάτησε η συνεργασία μας μου λείπει πολύ όλο αυτό» είπε ο Ζλάταν κι έκανε τους φίλους της Γιουνάιτεντ ακόμα πιο χαρούμενους. Ο Σουηδός γι ακόμα μια φορά έστρεψε πάνω του τα βλέμματα, ενώ τα νούμερα που... πέφτουν στο τραπέζι γι αυτόν προκαλούν σοκ! Ομάδα της Κίνας του δίνει 52 εκατ. λίρες για δυο χρόνια ή αλλιώς... 77.000 λίρες την ημέρα!

Ωστόσο, ο Ζλάταν ούτε συζητά να μείνει εκτός υψηλού επιπέδου από… τώρα. Πιθανή συνεργασία του με τον Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί γι αυτόν τη χρυσή ευκαιρία να βρεθεί και στο κορυφαίο σκαλί της Αγγλίας. Μπορεί να χάνει το Champions League, αλλά υπάρχει κι εδώ το… τίμημα, αφού ζητά ένα αστρονομικό ποσό για να καλύψει αυτό το κενό!

Ποιος είναι ο Σούπερ Ζλάταν εκτός γηπέδου; Παντρεμένος με το πανέμορφο μοντέλο, Ελενα Σέγκερ από τη Σουηδία και το γεγονός πως είναι 11 χρόνια μεγαλύτερή του δεν τον επηρέασε καθόλου στο να πάρει την απόφαση το 2002 και σε ηλικία 20 ετών να αποφασίσει πως αυτή θα είναι η σύντροφός του! Εχει δυο παιδιά, τον Μαξ και τον Βίνσεντ. Οι δυο του γιοι του ήταν αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο στο τελευταίο ματς για να τον αποθεώσουν. Ηταν για τον Ζλάταν η πιο ζεστή αγκαλιά της ζωής του!

Τρελαίνεται για τη μπάλα, αλλά για τα απίθανα αεροπλανικά του η βοήθεια ήρθε από το Taekwondo! Εμενε άλλωστε στο Ρόζενγκαρντ, σε μια από τις πιο κακόφημες περιοχές της Σουηδίας. Πήρε την μαύρη ζώνη, αφού ο σύλλογος της Μάλμε είχε τμήμα και στο συγκεκριμένο άθλημα. Είδωλό του; Ο Μοχάμεντ Αλι!


Εκτός από τα σπορ, του αρέσουν πολύ και οι ξένες γλώσσες, αφού εκτός από Σουηδικά και Βοσνιακά, μιλά άπταιστα αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά! Οσο για τη θρησκεία… «Ο πατέρας μου είναι Μουσουλμάνος, η μητέρα του Καθολικ, για μένα όλα είναι σχετικά. Για μένα όλα είναι σχετικά με το σεβασμό. Ετσι μεγάλωσα, αυτό έμαθα» είχε τονίσει, ωστόσο ο ίδιος αργότερα παραδέχθηκε πως είναι Καθολικός.

Το 2015 το Forbes γνωστοποίησε την περιουσία του Ιμπρα από το ποδόσφαιρο, η οποία ανέρχεται στα 26.5 εκατομμύρια λίρες. Σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται μπόνους από την Παρί και ο τελευταίος χρόνος συμβολαίου του. Μάλιστα, η συμφωνία με την Γιουνάιτεντ αναμένεται να φτάσει τις 200.000 την εβδομάδα. Ο Σουηδός σταρ είναι και μεγάλος επιχειρηματίας, πέρσι δαπάνησε 12 εκατ. ευρώ, για να αποκτήσει μία εκκλησία σε ένα προάστιο της Στοκχόλμης. Ο λόγος; Ανακαίνιση κι ένα υπέροχο συγκρότημα κατοικιών! Πουλάει όσο και οι Ρονάλντο, Μέσι και μια ατάκα του μόνο κάνει τον γύρο του πλανήτη. Οι χορηγοί τρελαίνονται. Το 2015 η Nike προσέφερε τετραετές συμβόλαιο που αγγίζει τα 2 εκατ. λίρες! Συνεργάζεται με τη σουηδική «Volvo», διαφημίζει βιταμίνες, ενώ πριν λίγους παρουσίασε το νέο του άρωμα «Supreme».

O Ζλάταν ζει στο Παρίσι τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ωστόσο έχει κι ένα απίστευο εξοχικό στο Μάλμε! Εχει περιουσία στη Στοκχόλμη, στο Μαϊάμι, στη Νέα Υορκη και σύντομα θα αποκτήσει και σπίτι στην Αγγλία! Στο Μάντσεστερ; Οσο για τα αυτοκίνητά του, η συλλογή είναι απίστευτη, μαγική και τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι αδυναμία του! Ferrari Enzo, Lamborghini Gallardo, Mesarati Grand Tourismo και Audi S8, με τη συνολική του αξία να ξεπερνά τα 2.3 εκατ. λίρες!

Αυτό δε σημαίνει πως κυκλοφορεί μόνο με αυτοκίνητα, αφού του αρέσει πολύ το ψάρεμα και η πεζοπορία. Είναι σταρ, αλλά και… ψυχούλα! Είχε γίνει χορηγός στην ομάδα της Σουηδίας με νοητική αναπηρία προσφέροντας 35.000 λίρες για να ταξιδέψει στη Βραζιλία. Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Επισιτισμού του ΟΗΕ έκανε τατουάζ (henna) 50 ονόματα ανθρώπων που πεθαίνουν από ασιτία, ώστε να στηρίξει το πρόγραμμα.

Πανέξυπνος, παιχταράς, ώριμος, αλλά και πιστός σε έναν άνθρωπο που τον βοήθησε να φτάσει στην κορυφή, τον Μίνο Ραϊόλα, τον οποίο και χαρακτηρίζει «master brain».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα