Μπαρτσελόνα- Σεβίλλη: TOP-10 στιγμές (vids)

Μπαρτσελόνα- Σεβίλλη: TOP-10 στιγμές (vids)

bet365

Με αφορμή των τελικό του Κόπα ντελ Ρέι, απολαύστε με εικόνα τα highlights στην σύγχρονη ιστορία της κόντρας Καταλανών και Σεβιγιάνων.

Ροναλντίνιο μετά τα μεσάνυχτα
Ηταν το πρώτο επίσημο γκολ του Ρόνι με τη φανέλα της Μπάρτα. Συνέβη το 2003 και το άλλο περίεργο της βραδιάς ήταν ότι επειδή η Σεβίλλη δεν ήθελε να γίνει το ματς την Τρίτη, τελικά διεξήχθη πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης


Πουέρτα όπως Μαραντόνα
Στην μεταξύ τους αναμέτρηση για το Σούπερ Καπ Ευρώπης το 2006, ο Αδικοχαμένος Αντόνιο Πουέρτα έκανε ίσως το σλάλομ της σύντομης ζωής του. Δυστυχώς, δεν ολοκληρώθηκε με γκολ. Εάν το έβαζε, θα ήταν από τα κορυφαία highlights όλων των εποχών στον θεσμό.


Επική τριάρα και κούπα
Σε εκείνη την κόντρα για το Σούπερ Καπ Ευρώπης η Σεβίλλη έκανε κάτι απίστευτο. Διέλυσε την κάτοχο του Champions League και επιβεβαίωσε ότι εκείνη την εποχή ήταν η κορυφαία ομάδα του κόσμου.


Ανατροπή κορυφής
Τη σεζόν 2006-'07 η Σεβίλλη ήταν πλέον σε θέση να διεκδικήσει ακόμα και την La Liga. Και τούτο το κατέστησε σαφές όταν την 25η αγωνιστική με Κερζακόφ, Ντάνι Αλβες, έκανε τρομερή ανατροπή στο γκολ του Ροναλντίνιο (έχασε και πέναλτι) και νίκησε τη Μπάρτσα με 2-1, πιάνοντας για πρώτη φορά κορυφή στο πρωτάθλημα.


Ο αστείος Τσιγκρίνσκι
Ο Ουκρανός σέντερ μπακ αποδείχτηκε αναμφίβολα η χειρότερη μεταγραφή της εποχής Γκουαρδιόλα. Στη φάση των «16» για το Κόπα ντελ Ρέι χάρισε δύο γκολ στους Σεβιγιάνους που πέρασαν με 2-1 από τη Βαρκελώνη. Το 0-1 της Μπάρτσα στη ρεβάνς δεν έφτανε για να προκριθεί.


Ποδιά και λόμπα Μέσι
Τη σεζόν 2011-'12 ο Μέσι έκανε μία υπέροχη ενέργεια που κατέληξε και σε φοβερό γκολ. Αφού έκανε ποδιά στον Σπάχιτς, πέρασε με λόμπα τη μπάλα πάνω από τον πορτιέρο της Σεβίλλης.


Θεότρελη ανατροπή
Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» για τη σεζόν 2012-'13 η Μπάρτσα πέτυχε κάτι τρομερά δύσκολο. Ενώ έχανε 2-0, το γύρισε σε 2-3 υπέρ της, με το γκολ του Βίγια στις καθυστερήσεις να της χαρίζει τη νίκη, στην οποία είχε συμβάλει και η άδικη αποβολή του Μεδέλ.


Αλέξις και διαιτητής
Η διαιτησία σε αυτό το ματς του «Καμπ Νόου» για την περίοδο 2013-'14, ήταν 100-0 υπέρ της Μπάρτσα. Ο Μουνίθ Φερνάντεθ έσπρωξε ξεκάθαρα τους γηπεδούχους στη νίκη με 3-2. Μεγαλύτερο λάθος του το πεντακάθαρο γκολ που ακύρωσε στη Σεβίλλη. Τελικά η Μπάρτσα πήρε το «τρίποντο», με τον Αλέξις Σάντσες να χτυπάει στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.


Οταν ο Μέσι πέρασε τον Θάρα
Η 22 Νοεμβρίου του 2014 ήταν μία μαγική βραδιά για τον Μέσι. Με χατ τρικ του έγραψε ιστορία, ξεπερνώντας τον Τέλμο Θάρα ως πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τη La Liga.


Κούπα και αντίο Πέδρο
Ο Πέδρο έπαιζε για τελευταία φορά με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα και άφησε το σημάδι του. Στο Σούπερ Καπ Ευρώπης του περασμένου καλοκαιριού, σημείωσε στην παράταση το νικητήριο γκολ ενός απίστευτου τελικού με σκορ 5-4. Λίγεςμέρες αργότερα αποχωρούσε για την Τσέλσι.

 

Τελευταία Νέα