H Κροατία διάλεξε... ηρεμία!

H Κροατία διάλεξε... ηρεμία!

bet365

Ο Λόβρεν έκανε άνω - κάτω τα αποδυτήρια της Κροατίας, ο Τσάτσιτς έφτασε την κόντρα στα άκρα και η ομάδα πάει ήρεμη, αλλά χωρίς τον αμυντικό της ηγέτη στα γήπεδα της Γαλλίας.

Η μεταγραφή του κόστισε στη Λίβερπουλ περισσότερα από 20 εκατ. λίρες, ωστόσο οι εμφανίσεις του Ντέγιαν Λόβρεν δεν έπεισαν τους φιλάθλους στο Ανφιλντ. Μάλιστα, πολλοί στο Νησί τόνιζαν πως το καλοκαίρι θα μπει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες... «Κοιτάξτε πως παίζει τώρα, πως λειτουργεί στην πίεση και πως του συμπεριφέρονται τώρα οι οπαδοί. Η άφιξη του Κλοπ άλλαξε τα πάντα...» τονίζει ο πατέρας του Λόβρεν, ο οποίος περιμένει από τον γιο του να σηκώσει την κούπα στο Σανκτ Γιάκομπ Παρκ. Ναι, ο Κροάτης αμυντικός εξελίχθηκε στον ηγέτη της άμυνα των Κόκκινων και ήταν αυτός που με το τέρμα του στις καθυστερήσεις έριξε στο καναβάτσο τη Ντόρτμουντ κι έδωσε το δικαίωμα στη Λίβερπουλ να ονειρεύεται.

Saša Lovren: 
O Čačiću ni riječ! Pa Dejan zna to sam raščistiti

Ντέγιαν Λόβρεν, ο πιο φορμαρισμένος Κροάτης αμυντικός θα παίξει απόψε το τελευταίο του φετινό ματς, αφού στο μεγάλο ραντεβού της χώρας του στα γήπεδα της Γαλλίας θα είναι κάπου... διακοπές! Ο Αντε Τσάτσιτς ανακοίνωσε την προεπιλογή της Κροατίας και ο έμπειρος στόπερ δεν είναι στους 27! Οι σχέσεις τους λίγο πριν το... ρινγκ και ο εγωισμός τους μόνο κακό κάνει στην ομάδα, κάτι που τονίζει ο Τύπος της χώρας! Το φιλικό με την Ουγγαρία ήταν το ματς όπου βγήκε στην επιφάνειά η αντιπάθειά τους. «Δεν θα ανεχθώ ξανά τέτοια συμπεριφορά, κανείς δεν είναι πιο σημαντικός από την ομάδα. Ο Λόβρεν έκανε βήματα προς τα πίσω, μακριά από την ομάδα. Δεν πρόκειται να ανεχθώ κάτι τέτοιο» φώναζε ο Τσάτσιτς, ο οποίος είδε τον αμυντικό των Κόκκινων να αρνείται τις εντολές του και να κάνει άνω - κάτω τα αποδυτήρια της ομάδας.

Κι ενώ συμπαίκτες, Τύπος, Ομοσπονδία και... Τσάτσιτς ανυπομονούσαν για την απολογία του Λόβρεν, αυτός έριξε πισώπλατη μαχαιριά κι έστειλε το δικό του τελεσίγραφο «Δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη από τον Τσάτσιτς. Είτε θα πάω στη Γαλλία ως βασικός αμυντικός, είτε δεν θα πάω καθόλου. Εκανε κρύο και πήγα πίσω στ' αποδυτήρια για να πάρω τη ζακέτα μου. Δεν έφυγα μόνος μου από το ζέσταμα» απάντησε ο αμυντικός των Reds και... σόκαρε τους συμπατριώτες του!

Ο Τύπος πήρε το μέρος του Τσάτσιτς, ο Λόβρεν εκνευρίστηκε περισσότερο και τόνισε πως ενήργησε έτσι, γιατί αυτό συμβαίνει στο ζέσταμα στη Λίβερπουλ. Ωστόσο, ποτέ δεν δέχθηκε να βάλει νερό στο κρασί του, δεν δέχθηκε να συναντήσει τον Ομοσπονδιακό του τεχνικό και να λύσουν την παρεξήγηση «Εγώ ή αυτός» τόνιζε με τη συμπεριφορά του διχάζοντας τους Κροάτες.

Από τη μια ο καλύτερος αμυντικός της χώρας και στον αντίποδα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός που ανέλαβε την ομάδα όταν βρέθηκε ένα βήμα εκτός Euro. Οταν απολύθηκε ο Κόβατς, ο Τσάτσιτς βοήθησε τα μέγιστα για να βρει η ομάδα την ηρεμία της, αλλά και τον δρόμο για τη Γαλλία. Δυο μεγάλες νίκες και η Κροατία ήταν συνεπής στο ραντεβού με την επιτυχία.

Ολοι πίστεψαν πως οι δυο τους θα τα βρουν, άλλοι τόνιζαν πως ο Τσάτσιτς... τρακάρει πάνω σε τοίχο, πως η καριέρα του στην Εθνική δεν θα έχει δρόμο Ο Λόβρεν όμως ήταν αμετακίνητος με τον Τύπο να υποστηρίζει πως δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις του προπονητή του. Η συμπεριφορά ήταν άσχημη και ο Σούκερ έπρεπε να διαλέξει. Ηρεμία ή ποιότητα; Ακόμα κι αν ο Λόβρεν αισθάνθηκε αδικημένος έπρεπε να απαντήσει με αυτό τον τρόπο; Η προεπιλογή της «Χβράτσκα ανακοινώθηκε και ο αμυντικός των Κόκκινων δεν μπήκε ποτέ στη λίστα. Η Ομοσπονδία διάλεξε τα ήρεμα αποδυτήρια...

 

Τελευταία Νέα