Ο Κάρολ εξέθεσε την Άρσεναλ

Gazzetta team
Ο Κάρολ εξέθεσε την Άρσεναλ

bet365

Ο Άντι Κάρολ ήταν εκπληκτικός στο ματς της Γουέστ Χαμ με την Άρσεναλ και το FourFourTwo αναλύει όσα είδαμε στο λονδρέζικο ντέρμπι.

Ο Κάρολ βρέθηκε ξανά στα πρωτοσέλιδα μετά την εκπληκτική εμφάνιση, για να κρατήσει ζωντανά τα όνειρα της Γουέστ Χαμ για Champions League. Το χατ τρικ του μόλις σε 7’ στο ματς με την Άρσεναλ τα λέει όλα, με τον Άγγλο επιθετικό να γκρεμίζει τα όνειρα τίτλου των κανονιέρηδων.

Κυριάρχησε στην περιοχή

Ήδη ο Τύπος γράφει για το τι θα μπορούσε να προσφέρει στην Αγγλία ενόψει Euro. Αυτό, διότι η παρουσία του στην περιοχή ήταν εκπληκτική. Ο Παγιέ και οι συμπαίκτες του έψαχναν τα κεφάλι του στην περιοχή και ο Κάρλος φρόντισε να κερδίζει τη μία μονομαχία μετά την άλλη στον αέρα από τους αμυντικούς της Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να αποτρέψει τις σέντρες

Όταν οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με 2-0 όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει. Το γεγονός, όμως, ότι άφησαν το πόδι από το γκάζι και επέτρεψαν στους γηπεδούχους να παίξουν με σέντρες, τους έφερε σε δύσκολη θέση. Οι παίκτες του Βενγκέρ έκαναν μόνοι τους δύσκολη της ζωή τους. Οι σέντρες έφεραν την πίεση και τα σφυριά ξανά στη ζωή. Ο Κοσιελνί είχε τα πάνω του και τα κάτω του: σκόραρε ένα κρίσιμο γκολ, ενώ τα πήγε πολύ καλύτερα στον αέρα σε σχέση με τον Γκάμπριελ, που ήταν δίπλα του.

Ο Παγιέ δεν ήταν μόνος

Ο Ντιμίτρι Παγιέ έκανε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση, με ις σέντρες του να είναι… ξυράφι. Δεν ήταν, όμως, μόνος. Γενικότερα οι επιδόσεις της Γουέστ Χαμ στις σέντρες ήταν εντυπωσιακές. Οι παίκτες της Άρσεναλ απλά δεν έκαναν αρκετά, για να τους κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους. Ο Μπίλιτς διάβασε σωστά το ματς, με τον Κάρολ να παίρνει θέση στην περιοχή και να περιμένει την μπάλα από τους συμπαίκτες του ψηλά. Είναι προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κανονιέρηδες εδώ και μήνες και τα σφυριά κατάφεραν να τα εκμεταλλευτούν.

Η Άρσεναλ πρέπει να διορθωθεί

Οι κανονιέρηδες ήταν επικίνδυνοι επιθετικά, όμως δεν μπόρεσαν ποτέ να εξουδετερώσουν τον Κάρολ. Ίσως ο Μέρτεζακερ να έκανε τη διαφορά στην προκειμένη περίπτωση, όμως ο Αρσέν Βενγκέρ και οι παίκτες του θα πρέπει να αναλύσουν τα λάθη τους και να δουν πώς θα τα διορθώσουν για το μέλλον. Διότι, ο Αλσατός αυτή τη στιγμή μοιάζει μπερδεμένος και αποπροσανατολισμένος σχετικά με τις πιθανότητες της ομάδας του για τον τίτλο. Κατάφεραν, τουλάχιστον, να κυριαρχήσουν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τους Ελνένι και Οζίλ να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση, κρατώντας την μπάλα και μοιράζοντας σωστά.

 

Τελευταία Νέα