«Mέθυσαν» με… Captain Μόργκαν!

Gazzetta team
«Mέθυσαν» με… Captain Μόργκαν!

bet365

Ενα γκολ... μεθυστικό, ένα τέρμα τίτλου! Ο Γουές Μόργκαν είναι τεράστιος αρχηγός και ο Ρανιέρι δεν μπορεί χωρίς αυτόν σε γήπεδο και αποδυτήρια!

Απίθανα πράγματα στο Νησί, ένα γκολ και η Λέστερ με ενα... τρομακτικό +7 και μόλις έξι ματς πριν το πιο τρελό θαύμα στην ιστορία της Premier League! Το ματς έληξε, οι «Αλεπούδες» θριάμβευσαν και ο αρχηγός σηκώνει ψηλά τα χέρια, σαν ένα μονομάχο που μόλις βγήκε ζωντανός από την αρένα! Ο Captain Μόργκαν μπορεί να περίμενε αρκετά, ωστόσο το πρώτο γκολ του στη σεζόν ήρθε την τέλεια στιγμή.... Σαν ένα μεθυστικό ρούμι! «Ηταν ένα φανταστικό γκολ. Ηταν μια τεράστια ευκαιρία που δεν μπορούσαν να την αφήσω να πάει χαμένη. Ήμουν άρρωστος και δεν ήξερα αν ήμουν αρκετά καλά για να παίξω, αλλά όταν μπήκα μέσα αισθάνθηκα πολύ καλύτερα» τόνισε ο Μόργκαν που έβγαλε τη... Τζαμάικα στους δρόμους!

Οι λόγοι που η Λέστερ τρελαίνει φέτος το Νησί και όλη την Ευρώπη είναι αρκετοί. Από τον Ρανιέρι και την απίθανη στρατηγική του, στον Καντέ και τα χιλιόμετρα που καταπίνει, στον εντυπωσιακό Μαχρέζ που μοιράζει και σκοράρει και στον Βάρντι φορτώνει γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Προσθέστε ακόμα έναν λόγο, τον Μόργκαν!

Ο γίγαντας από τη Τζαμάικα δεν πτοήθηκε από την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε και ο... πονηρός Ρανιέρι τον έσπρωξε στον αγωνιστικό χώρο για να μη χαλάσει τη συνταγή και το πέτυχε! «Είναι φανταστικός. Ήταν κρυωμένος, κουρασμένος, αλλά είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Είναι παράδειγμα για όλους. Οταν μιλάει τον ακούνε όλοι. Είναι ο ηγέτης στα αποδυτήρια μου» ξεκαθάρισε ο Ρανιέρι ο οποίος σίγουρα θα τον κέρασε μπύρα και ντόνατς, όπως ο πρόεδρους τους φιλάθλους!

Ο Τζαμαϊκανός δεν έγινε δρομέας, αλλά έχει διανύσει πολύ δρόμο για να φτάσει στο σήμερα! Ποιος θα το φανταζόταν πριν λίγα χρόνια πως ο αμυντικός από το Νότιγχαμ θα έβαζε θεμέλια για το μεγαλύτερο θαύμα της Premier League. O κεντρικός αμυντικός ήταν μέρος μιας από τις χειρότερες ομάδες της ιστορίας της Φόρεστ, πέρασε τρεις σεζόν στη League One, διασύρθηκε από τη Γέοβιλ στα πλέι οφ... Δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνο το βράδυ, όταν η Νότιγχαμ είχε διασυρθεί με 5-2... Τι δεν άκουσε... Αργός, διστακτικός, δυσκίνητος, δώρο για κάθε αντίπαλο!

Ο Μόργκαν όμως έγινε Captain, δούλεψε σκληρά και στη Λέστερ βρήκε όλα αυτά που θέλει ένας παίκτης για να δουλέψει. Την περσινή χρονιά έδειξε πως μπορεί να σταθεί στα σαλόνια, ο Ρανιέρι τον πίστεψε και δεν ζήτησε στόπερ όταν του ζητήθηκε. Αναντικατάστατος, δυνατός, ψηλός, μεγάλος, γρήγορος και... απίστευτος στις μονομαχίες!

Wes Morgan

Τι τον έκανε ακόμα καλύτερο φέτος; Με παρτενέρ τον Ρόμπερτ Χουτ έχει βελτιώσει την αντίληψή του και ο Ρανιέρι δεν δίστασε να τονίσει πως είναι στους κορυφαίους στόπερ της Premier League. Aνίκητος και σταθερός. Έχει χάσει μόλις ένα ματς φέτος από τιμωρία και έχει παίξει κάθε λεπτό των αγώνων του Πρωταθλήματος. Προσθέστε σε αυτά δύο διεθνή τουρνουά το καλοκαίρι με την Τζαμάικα, το Copa America και το Gold Cup. Μπορείς να τον πεις και...μηχανή!

Το γκολ του κόντρα στη Σαουθάμπτον απεικονίζει την επιβλητικότητά του στον αέρα, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής είχε ακόμα επτά εξαιρετικός τοποθετήσεις στην άμυνά του. Κάποιοι τον χαρακτήρισαν «Βίντιτς» και θυμήθηκαν τη Γιουνάιτεντ που στήριζε τόσα πολλά στον Σέρβο στόπερ. Κι όλα αυτά με λίγες ημέρες ρεπό το Καλοκαίρι! Στην υγεία σου Captain Mόργκαν!

 

Τελευταία Νέα