Νέος... Τέρι στη Δανία!

Νέος... Τέρι στη Δανία!

bet365

Σκάνδαλο μεγατόνων στη Δανία και τα αποδυτήρια μιας ομάδας στον... αέρα. Δυο συμπαίκτες, μια γυναίκα, ένα διαζύγιο και η Ράντερς σοκαρισμένη!

«Βόμβα» στα αποδυτήρια της Ράντερς, τίναξε το καλό κλίμα της ομάδας και την έκοψε στα δυο! Δυο παίκτες αντιμέτωποι, η διοίκηση στη μέση και η... ήρεμη ποδοσφαιρική κοινωνία της Δανίας συγκλονίζεται από ένα ερωτικό σκάνδαλο! Ο 35χρονος μέσος της Ράντερς, Κρίστιαν Κέλερ βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της γυναίκας του συμπαίκτη του, Γιόνας Μπόρινγκ και η κατάσταση ξέφυγε... όταν ο τελευταίος αναγκάστηκε να ζητήσει διαζύγιο! Ο αρχηγός της ομάδας έδινε αγώνα για να μη διαλύσει το γάμο του, ωστόσο το... δηλητήριο στη σχέση του με τη γυναίκα είχε χυθεί και όταν ανακάλυψε την αιτία του διαζυγίου διαλύθηκε και ψυχολογικά. Αντέδρασε και ζήτησε από τη διοίκηση να μείνει εκτός πλάνων σε περίπτωση που δεν έδιωχναν τον Κέλερ. Οι διοικούντες αρνήθηκαν και τα αποδυτήρια ήταν στον αέρα! Το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις και πέντε βασικοί παίκτες τάχθηκαν στο πλευρό του Μπόρινγκ «Αν συνεχίσει ο Κέλερ εμείς δεν θα παίξουμε ξανά» ήταν το μήνυμά τους, με τον κόουτς, Τοντ να αφήνει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την Μπρόντμπι τον ποδοσφαιριστή που αναστάτωσε τον σύλλογο! Στο πλευρό του Μπόρινγκ και οι φίλοι της ομάδας που βλέπουν τη σεζόν να τινάζεται εξαιτίας ενός σκανδάλου!


Οι Δανοί αποκαλούν τον Κέλερ... Τζον Τέρι! Γενάρης του 2010 και το Νησί... συγκλονίζεται από ένα σκάνδαλο! Ο αρχηγός της Τσέλσι εμποδίζει «Sun» και «News of the World» να δημοσιεύσουν τη σχέση του με τη σύντροφο του Γουέιν Μπριτζ. Ο διεθνής αμυντικός είχε τονίσει πως αυτό θα κάνει πολύ κακό στο καλό κλίμα της Εθνικής Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Το αίτημα του απορρίφθηκε και όλοι έμαθαν για τον παράνομο δεσμό με τη Βανέσα Περονσέλ. Η... βόμβα είχε πέσει και ο Τύπος αποκάλυπτε πως ο Τέρι άφησε έγκυο την ερωμένη του και στη συνέχεια ανέλαβε όλα τα έξοδα για να κάνει έκτρωση, μιας και βρισκόταν στην 7η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν, αφού ο διεθνής αμυντικός της έδωσε 20.000 λίρες για να εξασφαλίσει πως δεν θα μιλήσει. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως το ζευγάρι κανόνιζε ερωτικές συναντήσεις πίσω από την πλάτη των Γουέιν Μπριτζ και Τόνι Πουλ. «Ο Γουέιν μου τηλεφώνησε κι άρχισε να μου φωνάζει και να με κατηγορεί ότι είχα σχέση. Έλεγε απαίσια πράγματα. Ήταν τηλεφώνημα απελπισίας και ήταν έξαλλος» τόνισε το μοντέλο εσωρούχων. Η συνέχεια; Ο Τέρι έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Αγγλίας, ο Μπριτζ τον αγνόησε επιδεικτικά στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο Στάμφορντ Μπριτζ. Παράλληλα, ο πρώην αμυντικός της Σίτι είχε θέσει τον εαυτό του εκτός Μουντιάλ.


Στις αρχές του 2002 ένα σκάνδαλο έκανε άνω - κάτω την ποδοσφαιρική Γερμανία! Εφενμπεργκ και Στρουντζ συμπαίκτες στη Μπάγερν και την Εθνική Γερμανίας βρέθηκαν στα... μαχαίρια! Αιτία; Η Κλαούντια Στρουντζ άφησε στα κρύα του λουτρού τον άνδρα της για τα μάτια του πρώτου και τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. Το τρελό της υπόθεσης ήταν πως οι δυο οικογένειες έκαναν καλή παρέα, γιατί οι γυναίκες των διεθνών παικτών ήταν κολλητές φίλες! Αλλωστε και ο Εφενμπεργκ παρασυρόμενος από το πάθος εγκατέλειψε τη γυναίκα του, Μαρτίνα. Πως όμως κατέληξε ο νέος γάμος; Εζησαν μαζί στη Φλόριδα, αλλά ο γκολκίπερ - θρύλος... βαρέθηκε την οικογενειακή ζωή και αποφάσισε να χωρίσει την Κλαούντια. Ισως και να μιλάει με τον Στρουντζ ο Εφενεμπεργκ...

 

Τελευταία Νέα