Ρονάλντο... 4x4 (vids)

Ρονάλντο... 4x4 (vids)

Ρονάλντο... 4x4 (vids)

bet365

Με αφορμή το «καρέ» του Πορτογάλου κόντρα στη Θέλτα, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμίζει σε ποια παιχνίδια έχει πετύχει ο Ρονάλντο από τέσσερα γκολ και πάνω.

Iστορία συνεχίζει να γράφει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς είναι πλέον ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα, με 252 τέρματα. Για μία ακόμη φορά ο Πορτογάλος έδειξε γιατί η Θέλτα αποτελεί μία από τις αγαπημένες του «πελάτισσες». Με τα τέσσερα γκολ, που σημείωσε έφτασε συνολικά τα 17 κόντρα στην ομάδα του Βίγκο. Περισσότερα έχει βάλει μόνο στη Σεβίλλη (21) και στη Χετάφε (19). Το «καρέ» απέναντι στη Θέλτα ήταν το πέμπτο στην καριέρα του CR7, ο οποίος όμως έχει σημειώσει και δύο φορές πέντε γκολ σε έναν και μόνο αγώνα. Το FourFourTwo του gazzetta.gr θυμίζει όλα αυτά τα παιχνίδια.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρασίνγκ Σανταντέρ 6-1 (23/10/2010)
Το πρώτο «καρέ» του Πορτογάλου άσου με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Θύμα του ήταν η Σανταντέρ, σε αγώνα της όγδοης αγωνιστικής της La Liga. Ιγκουαϊν και Οζίλ είχαν πετύχει το πρώτο και τελευταίο γκολ των «μερένγκες», με τον Ρονάλντο να σημειώνει όλα τα υπόλοιπα ενδιάμεσα.

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 2-6 (7/5/2011)
Το Σάντσεθ Πιθχουάν ήταν το πρώτο γήπεδο, όπου ο Κριστιάνο πέτυχε για πρώτη φορά τέσσερα τέρματα μακριά από το Μπερναμπέου. Η Ρεάλ πήρε εντυπωσιακή νίκη απέναντι στη Σεβίλλη, ωστόσο το... τρένο του τίτλου είχε χαθεί προ πολλού για τους Μαδριλένους.

Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 5-1 (23/9/2014)
Ήταν στο ξεκίνημα εκείνου του απίθανου περσινού σερί νικών σε Ισπανία και Ευρώπη. Μετά τα οκτώ γκολ στη Λα Κορούνια, η Ρεάλ έριξε πεντάρα στην Έλτσε. Το χορό των γκολ είχε ανοίξει ο Μπέιλ, με τον Κριστιάνο να μετατρέπει σε προσωπική υπόθεση τον υπόλοιπο αγώνα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 9-1 (5/4/2015)
Με νύχια και με δόντια προσπαθούσε η Ρεάλ εκείνη την εποχή να πιάσει στη βαθμολογία την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να την... πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι. Μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της στο Μπερναμπέου πήρε η «βασίλισσα» απέναντι στη Γρανάδα για την 29η αγωνιστική, με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει όχι τέσσερα, αλλά πέντε γκολ (για πρώτη φορά στην καριέρα του) στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-6 (12/9/2015)
Πολύ θα ήθελε να το είχε καταφέρει στο έτερο γήπεδο της Βαρκελώνης το συγκεκριμένο επίτευγμα. Η Εσπανιόλ ήταν το θύμα της... μανίας του Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε για πρώτη φορά πέντε γκολ μακριά από το Μπερναμπέου. Ένα ακόμη είχε σημειώσει ο Μπενζεμά.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλμε 8-0 (8/12/2015)
Μία φορά έχει πετύχει στην καριέρα του τέσσερα γκολ σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ ο Ρονάλντο. Και τα κατάφερε φέτος στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η Ρεάλ έκανε πάρτι απέναντι στη Μάλμε, με τον Πορτογάλο να σημειώνει τα μισά από τα οκτώ συνολικά τέρματα της «βασίλισσας».

Υ.Γ. Ο Ρονάλντο δεν έχει πετύχει ποτέ του τέσσερα τέρματα σε έναν αγώνα ούτε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούτε με την εθνική Πορτογαλίας.

 

Τελευταία Νέα