Ο χαμένος κρίκος της εξέλιξης

Ο χαμένος κρίκος της εξέλιξης

Gazzetta team
Ο χαμένος κρίκος της εξέλιξης

bet365

Αν και υπήρξε κάτι μεταξύ γορίλα και Γερμανού εραστή, ο άλλοτε κορυφαίος πορτιέρο της Μπάγερν, Ολιβερ Καν, έκανε ό,τι ήθελε τις γυναίκες.

Του έχει συμβεί πολλές φορές. Από την εποχή που ξεκινούσε να υπερασπίζεται την εστία της Καρλσρούης, ο ήχος που ακουγόταν από την εξέδρα των αντιπάλων ήταν κάτι παρεμφερές με το ουρλιαχτό του γορίλα. Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που του πέταξαν και μπανάνες.

Εμφανισιακά, αλλά και ως συμπεριφορά (έχει πλακώσει τουλάχιστον πέντε αντιπάλους και συμπάικτες στη Μπουντεσλίγκα), ο Ολιβερ Καν παρέπεμπε σε ό,τι πιο μπρουτάλ έχει να επιδείξει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο τύπος ακόμα και στα νιάτα του ήταν άσχημος και βάρβαρος. Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που όπως τόνισε χαρακτηριστικά μία εκλεκτή συνάδελφος για εκείνο το τιμ της Μπάγερν που είχε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ το 2001: «Εάν είσαι γυναίκα και πετύχαινες βράδυ το τρίο Καν, Γιάνκερ και Εφενμπερκ, θα έκοβες δρόμο… τρομαγμένη».

Βέβαια δεν συμμερίζονταν όλες οι γυναίκες την άποψη της. Παραδόξως, δεν ήταν λίγα τα θηλυκά που έκοβαν φλέβες για χάρη του. Και δεν μιλάμε για γυναίκες της σειράς. Τα καλύτερα… κομμάτια κυκλοφορούσε το παλικάρι και όχι μόνο αυτό, αλλά τις παρατούσε κιόλας μόλις τις βαριόταν και πήγαινε γι’ άλλα.

Αυτό δεν το είχε κάνει μία, αλλά τουλάχιστον τρεις γνωστές φορές. Μάλιστα όταν έπαιρνε την απόφαση, σαν μοιραίος άνδρας που ήταν, δεν υπολόγιζε ούτε ιερό ούτε όσιο. Η πρώτη παθούσα ήταν η σύζυγος του, Σιμόν. Το 2003 και αφού είχε για κάμποσο καιρό σχέσεις με την 21χρονη τότε Βερένα Κερτ αποφάσισε να την εγκαταλείψει για να συνεχίσει με την ερωμένη του. Το απίστευτο είναι πως παράλληλα παράτησε τον γεννημένο γιο του Ντέιβιντ και τη Σιμόν οκτώ μηνών έγκυο στην κόρη τους Καταρίνα-Μαρία.

Με την Κερτ έκανε την υπέρβαση. Μαζί της έμεινε για μία πενταετία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως της ήταν και πιστός. Από το 2007, ο Τύπος είχε καταγράψει ήδη μία αταξία του. Ο πόθος του ωστόσο, για την Γιασμίν Μόλναρ ήταν διακαής. Η μις Αυστρία εκείνης της χρονιάς έκλεψε την καρδιά του Καν αν και αυτό τελικά αποδείχτηκε προσωρινό και όχι τόσο ισχυρό ώστε να χαλάσει τη σταθερή σχέση του.

Οι κακές γλώσσες στην χώρα έλεγαν πάντως πως περισσότερο το έκανε για να… ισοφαρίσει. Η Κερτ πρέπει να του τα είχε φορέσει και μάλιστα με Ελληνα και αυτό δεν το άντεξε. Τα κουτσομπολίστικα περιοδικά την είχαν φωτογραφίσει να φιλιέται έπειτα από καυτό ραντεβού με έναν δισεκατομμυριούχο συμπατριώτη μας ονόματι Κωνσταντίνος Κ.

Από τότε τον τέως τερματοφύλακα της Μπάγερν τον έπιασε ο ζήλος και προσπαθούσε να αποδείξει το παραστράτημα της κυρίας του, κάτι που δεν κατάφερε ποτέ. Αφού λοιπόν είδε και απόειδε με τον καημό του «φορεμένου» που προφανώς δεν μπορούσε να αντέξει, ήπιε ένα βαρέλι βαυαρέζικη μπύρα, έβαλε λίγο Αντώνη Ρέμο και είπε: «άντε καρδιά μου και άσπρο πάτο καιρός να πάμε παρακάτω».

Αυτό το… παρακάτω ακούει στο όνομα Τζούλια Ζίγκελ. Η πολυτάλαντη ηθοποιός, μοντέλα και κατά καιρούς ακόμα και D.J. αποτέλεσε το νέο αμόρε του πλέον 46χχρονου πλέον ξανθομάλλη άλλοτε κορυφαίου πορτιέρο. Αφού λοιπόν φρόντισε εκ των προτέρων να εξασφαλίσει μία νέα συντροφιά, είπε και το αντίο στην Κερτ, αφήνοντας την στα κρύα του λουτρού, καθώς λέγεται πως εκείνη περίμενε πρόταση γάμου. Βέβαια ο Καν έκανε πράξη το «στρίβην δια του αρραβώνος», μιας και προτιμά να παραμείνει ελεύθερος… γορίλας.

Το πιο τρελό από όλα είναι πως όχι μόνο η Ζίγκελ είναι γυναικάρα, αλλά ακόμα και πρώην σύζυγος του, Σιμόν τον έχει συγχωρέσει και έχουν και πάλι επαφές.
Και να σκεφτεί κανείς πως όλα αυτά τα έχει καταφέρει ένας τύπος για τον οποίος κάποτε ειπώθηκε πως: «αποτελεί τον χαμένο κρίκο στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους». Τελικά έχει βάση αυτό το περί ορέξεως… Και το χρήμα με τη δόξα είναι όμως καλές «παγίδες»!

 

Τελευταία Νέα