ΤΟΡ-5: Πως ήσουν και πως (ευτυχώς) άλλαξες

ΤΟΡ-5: Πως ήσουν και πως (ευτυχώς) άλλαξες

bet365

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει πέντε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, οι οποίοι παλαιότερα δε... βλέπονταν, όμως με το πέρασμα του χρόνου κατάφεραν και «σουλουπώθηκαν».

Πρόκειται για ένα φαινόμενο, το οποίο συνήθως... αγγίζει τις γυναίκες. Μαζί με τον πλαστικό χειρούργο, φυσικά. Ποιο; Αυτό που με το πέρασμα του χρόνου, αντί να δείχνουν μεγαλύτερες, εκείνες είναι πιο φρέσκες, πιο λαμπερές και φυσικά πιο όμορφες, έπειτα από μία ή περισσότερες επισκέψεις στο χειρουργικό κρεβάτι. Στην περίπτωση των ανδρών μπορεί να μην είναι απαραίτητο το νυστέρι, όμως πολλές φορές χρειάζεται μία αλλαγή στο ντύσιμο, στα μαλλιά και γενικά στο στυλ.

Όπως κάποιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι στα εφηβικά - και όχι μόνο – χρόνια τους ήταν... άλλοι άνθρωποι. Κάτι το πέρασμα των χρόνων, κάτι η αλλαγή της μόδας ή ακόμη και οι άνθρωποι που βρέθηκαν γύρω τους από τη στιγμή που έγιναν διάσημοι, τους βοήθησαν να «σουλουπωθούν» και να γίνουν σε κάποιες περιπτώσεις Νο1 πόθος των γυναικών. Και στα δύο φυσικά (σουλούπωμα, γυναίκες) έπαιξε καθοριστικό ρόλο η ύπαρξη του φουσκωμένου τραπεζικού λογαριασμού τους. Δείτε πέντε ποδοσφαιριστές πως ήταν και πως (ευτυχώς) έγιναν.

 

Τελευταία Νέα