Top 10 σε... σπατάλες διάσημων!

Gazzetta team
Top 10 σε... σπατάλες διάσημων!

bet365

Το FourFourTwo δημοσιεύει 10 μικρές ιστορίες διάσημων αθλητών και παραγόντων που... ξέφυγαν λίγο με τα χρήματά τους!

Οταν πλούσιοι αθλητές ή παράγοντες... ξεφεύγουν και σπαταλούν τα χρήματα τους σε «τρελά» πράγματα. Από μια σαμπάνια Armand de Brignac μέχρι τζετ κι από ένα ελληνικό νησί σε πίνακα...Λεονάρντο Ντα Βίντσι! Δέκα περιπτώσεις που.. τρέλαναν τον πλανήτη!

Ξέρει να κάνει... πάρτι ο Κόνορ Γουίκαμ! Επειτα από πολλές περιπλανήσεις και δανεισμούς, ο Γουίκαμ βοήθησε τα μέγιστα στη σωτηρία της Σάντερλαντ το 2014. Για να γιορτάσει το νέο τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τις «Μαυρόγατες», ο νυν επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας άνοιξε σαμπάνιες Armand de Brignac 15 λίτρων με το κόστος να ξεπερνά τις 17.500 λίρες. Ολα αυτά στη Μαρμπέγια της Ανδαλουσίας «Ο Γουίκαμ και η παρέα του δεν εκτόξευαν τις σαμπάνιες, απλά τις έπιναν...» θα πει κάποιος που τον είδε από κοντά.

Tι κάνει ένας ποδοσφαιριστής που έχει τα πάντα για να ευχαριστήσει τον ατζέντη του, όπου επίσης τα έχει όλα; Ενα ελληνικό νησί είναι η απάντηση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο κουμπάρος του Χόρχε Μέντες θέλει να αγοράσει ένα Νησί στο Αιγαίο ύψους 10 εκατ. λιρών! «Ο Κριστιάνο πραγματικά ήθελε να δείξει στον Χόρχε πόσο ευγνώμων του είναι για την καθοδήγηση» τονίζει μια πηγή! Μια τοστιέρα ή ένα σετ πετσέτες δεν θα ήταν αρκετό;

Το 2005 οι ρουμάνικες εφημερίδες ισχυρίστηκαν πως ο αμφιλεγόμενος ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπέκαλι ανέθεσε σε ένα ζωγράφο να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης. Εμπνευσμένος από τον Μυστικό Δείπνο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι πλήρωσε 50.000 λίρες για να απεικονίζεται ως ο... Χριστός και οι 11 παίκτες του ως Μαθητές. Ο Μπέκαλι το αρνήθηκε, ωστόσο οι λογαριασμοί που βγήκαν στην επιφάνεια τον διέψευδαν. Οι αγανακτισμένοι οπαδοί της ομάδας ανάρτησαν πανό υποδεικνύοντας στον Μπέκαλι να καρφωθεί στο σταυρό.

Ο Τζον Τέρι προσέχει την εμφάνισή του! Απόδειξη; Περισσότερα από 145.000 λίρες έχει πληρώσει στο κομμωτήριο «Leo Bancroft» (μότο: Ζήστε τη ζωή, αγαπάτε τα μαλλιά σας). «Ο Τέρι κάλυψε τις δαπάνες όλων των παικτών της πρώτης ομάδας και του επιτελείου που ερχόντουσαν να κουρευτούν σε μένα» τόνισε ο Leo Bancroft. Πάντως, το 2013 είχε γλιτώσει κάποια χρήματα, όταν ο Μουρίνιο είχε δανειστεί την μηχανή του Τόρες για να ξυρίσει το κεφάλι του.

Ο Ντάνιελ Αμοκάτσι έκανε τεράστια καριέρα και κατάφερε να κερδίσει και δικό του τζετ! Ζούσε σαν βασιλιάς, κι όπως θα εξομολογηθεί, είχε ξεχάσει το υπόβαθρό του, μιας και προερχόταν από φτωχή οικογένεια, όπου είχαν μόλις ένα γεύμα τη μέρα. Οσο έπαιζε ποδόσφαιρο χρησιμοποιούσε το τζετ διαρκώς, ωστόσο όταν σταμάτησε κατάλαβε πως με το τζετ στη διάθεσή του σύντομα δεν θα του έμενε τίποτα στην τράπεζα. Η κρίση τον άγγιξε και το πούλησε!

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ λατρεύουν τα τρία τους παιδιά. Το 2003 αποφάσισαν να εγκαταστήσουν ένα σύστημα οπτικών ινών στην κρεβατοκάμαρα του Μπρούκλιν και ζωγραφισμένους 8000 χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Δαπανήθηκε το ποσό των 50.000 λιρών, ενω ο Μπρούκλιν με τον Ρομεο παίζουν σε ένα σκανδιναβικό ξυλόσπιτο αξίας... 20.000 λιρών!

Η Τέρεκ Γκρόζνι κάνει τη διαφορά, νέο γήπεδο 30.000 θέσεων, θερμαινόμενος αγωνιστικός χώρος, εξαιρετικοί πάγκοι αναπληρωματικών, απίθανα αποδυτήρια. Η Τέρεκ είναι στην Premier League της Ρωσίας και θέλει να μπει ανάμεσα στις κορυφαίες. Μπορεί αγωνιστικά να μην το έχει καταφέρει, αλλά σε επίπεδο φιλοξενίας είναι άψογη. Δεν δίνει... βότκα σε προπονητή και αναπληρωματικούς για να ζεσταθούν, αλλά κουβέρτες Louis Vuitton, η αξία καθεμιάς αγγίζει τις 700 λίρες!

Ο πρώην μέσος της Σίτι, Στίβεν Άιρλαντ ήξερε ακριβώς πως ήθελε να διακοσμήσει το εσωτερικό του σπιτιού του, το οποίο αγόρασε 5 εκατ. λίρες! Ηθελε ένα ενυδρείο 6000 λίτρων! Η δεξαμενή κόστισε 100.000 και ήταν από ειδικό ανθεκτικό υλικό για να μην σπάσει από κάποια λάθος... μπαλιά στο σπίτι! Περιείχε μια σειρά από εξωτικά ψάρια, τόσο μεγάλα και πολλοί τόνιζαν πως ήταν το μεγαλύτερο ιδιόκτητο ενυδρείο στο Νησί!

Τον Ιούνιο 1996, ο Σέρβος πολέμαρχος Αρκάν, ανέλαβε την διαχείριση της Όμπιλιτς. Μέσα στα επόμενα χρόνια έγινε μία μάλλον αμφιλεγόμενη προσπάθεια για διάκριση. Ανάμεσα στα άλλα διέρρευσαν κατηγορίες για συνεργάτες και μπράβους του Αρκάν. Ότι απειλούσαν επισήμους, παράγοντες και αντίπαλες ομάδες. Επίσης ότι πλήρωσε 1 εκατ. για ελεύθερους σκοπευτές για να ελέγχουν από μακριά τον κόσμο και να διασφαλιστεί πως δεν θα τον σκοτώσει κάποιος. 'Ο Αρκάν πρέπει να ζήσει", ήταν η ατάκα για τον Αρκάν που πυροβολήθηκε μετά την δίκη του το 2000 για εγκλήματα πολέμου.

 

Τελευταία Νέα