Gareth Bale:Τα αγαπημένα μου κόλπα

Gazzetta team
Gareth Bale:Τα αγαπημένα μου κόλπα

bet365

Ο αρχιτεχνίτης της Real Madrid μιλάει στο FourFourTwo για τους αγαπημένους του τρόπους να ξεγελάσει έναν αντίπαλο.

«Ο κάθε ένας αρέσκεται να εντυπωσιάζει με κάποιες ωραίες κινήσεις αλλά να θυμάσαι ότι μόνο με την εξάσκηση θα τις κάνεις τέλεια!»

Το βήμα στα πλάγια

Βήμα στα πλάγια είναι όταν προσποιείσαι ότι θα πάρεις τη μπάλα με το αριστερό πόδι αλλά περνάς πάνω από τη μπάλα την οποία παίρνεις με το εσωτερικό του δεξιού ποδιού. Ο Messi συχνά κοιτάει μπροστά και ίσια όταν το επιχειρεί. Δεν είναι εύκολο αλλά προσπάθησε να το κάνεις!

Η κίνηση ψαλίδι

Αυτό είναι το επόμενο. Κίνησε το εξωτερικό του αριστερού ποδιού γύρω από τη μπάλα στη δεξιά πλευρά και πάρε τη μπάλα προς τα δεξιά με το εξωτερικό του δεξιού ποδιού. Αυτή είναι η κλασική κίνηση να χαζέψεις τον αντίπαλο.

Το τράβηξε-σπρώξε

Το τράβα- σπρώξε πίσω είναι λίγο δύσκολο καθώς χρειάζεται να τραβήξεις τη μπάλα προς τα πίσω με τη σόλα του αριστερού σου ποδιού. Κύλησε την εξωτερικά στα δεξιά σου και ύστερα ντρίπλαρε με το δεξί. Αυτό είναι πολύ προχωρημένο κόλπο!

Το τράβηγμα πίσω

Το τελευταίο είναι το τράβηγμα πίσω. Βάλε το δεξί πόδι σου επάνω στη μπάλα, κάνε στροφή 180º και φύγε με τη μπάλα στο αριστερό σου πόδι. Όλες οι ανωτέρω κινήσεις φέρνουν δημιουργικότητα και ομορφιά στο παιχίδι σου και αυτό είναι που θέλουν οι θεατές!

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Σταύρου
Juventus Athens Soccer school Head Coach

 

Τελευταία Νέα