Ο Ντε Χέα φεύγει,η λίστα ανοίγει!

Ο Ντε Χέα φεύγει,η λίστα ανοίγει!

Ο Ντε Χέα φεύγει,η λίστα ανοίγει!

bet365

Ο Ντε Χέα αρνείται... πεισματικά να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ, ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη και ο Φαν Χάαλ... ξεσκονίζει τους τέσσερις υποψήφιους!

Η Ρεάλ ανακοίνωσε στον Ικερ Κασίγιας πως υπολογίζεται κανονικά και την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι Μαδριλένοι δεν βάζουν... stop στις προσπάθειες για την απόκτηση του Ντε Χέα. Αλλωστε, ο Ισπανός τερματοφύλακας αρνείται πεισματικά να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ, η οποία και του προσφέρει συμβόλαιο 200.000 λιρών την εβδομάδα!

Η Γιουνάιτεντ ξέρει πως θα πάρει τα 28 εκατ. λίρες για τον Ντε Χέα και ήδη έχει στραφεί στις εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες πάντως δεν είναι πολλές. Η λίστα του Ολλανδού προπονητή έχει τέσσερα ονόματα τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ υπάρχει και ο Βίκτορ Βαλδές, ο οποίος απέναντι στην Αρσεναλ έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η παρουσία του Κουρτουά στην Τσέλσι έφερε τον Τσέχο στον πάγκο και από τις 34 συμμετοχές της σεζόν 2013-2014, έπεσε στις... 6! Στα 33 του χρόνια είδε τον Βέλγο γκολκίπερ να του... αρπάζει τη θέση έπειτα από δέκα χρόνια παρουσίας και φυσικά τον Ζοσέ Μουρίνιο να μην είναι διατεθειμένος για αλλαγές. Ωστόσο, ο Τσέχος δεν θέλει να περάσει μια... μαρτυρική γι αυτόν σεζόν στον πάγκο των Μπλε. Οι Αγγλοι τόνισαν πως ζήτησε να φύγει από το Λονδίνο και φέρνουν την Γιουνάιτεντ πρώτη στη λίστα της επιθυμίας του. Μάλιστα, έχει πάρει το «οκ» από τον Αμπράμοβιτς, ώστε να μιλήσει με τους «κόκκινους». Ο Τσέχος με 332 συμμετοχές στην Τσέλσι είναι ό,τι πιο έμπειρο κυκλοφορεί στην Ευρώπη, έχει αποδείξει πως είναι ικανός να αγωνίζεται στους κορυφαίους και η περίπτωσή του συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

«Έχουμε μια λίστα με τερματοφύλακες που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Ντε Χέα. Πρέπει να είμαστε πάντα οργανωμένοι» τόνισε ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος κοιτάζει στο Λονδίνο και για τον Ούγκο Γιορίς. Ωστόσο, η περίπτωση φαίνεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη από αυτή του Τσεχ. Ο 28χρονος Γάλλος πήρε μεταγραφή το 2012 από τη Λυών και κατάφερε να καθιερωθεί στους Σπερς. Βρίσκεται στους κορυφαίους της Πρέμιερ Λιγκ, μετρά 94 συμμετοχές και ο Ποκετίνο έχει εισηγηθεί πως θέλει να μείνει! Η τιμή του ξεπερνά τα 20 εκατ. λίρες, αν και ο γκολκίπερ της Εθνικής Γαλλίας θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Η Τότεναμ πάντως ξέρει όσο λίγες να διαπραγματεύεται τις μεταγραφές... Θυμίζουμε, πως ο Γιορίς παραμένει ένα μακροχρόνιος στόχος, άλλωστε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον τον είχε χρίσει αντικαταστάτη του Φαν ντερ Σαρ πριν την κίνηση για τον Ντε Χέα.

Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς έπειτα από μια τριετία λέει... αντίο στο Μιλάνο, αφού ο Σλοβένος διεθνής πιστεύει πως ο κύκλος του στην Ιντερ έκλεισε. Με 104 συμμετοχές είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει ο σύλλογος σε αυτά τα... άγονα χρόνια. Ο 31χρονος τερματοφύλακας το συμβόλαιό του οποίου λήγει το 2016 βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της Ρόμα, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον. Το κόστος αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ! Εξαιρετικός γκολκίπερ, με τις πληροφορίες να τονίζουν πως ο μάνατζέρ του έχει βρεθεί στη Μεγάλη Βρετανία και έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές...


Έκπληξη με Μπέγκοβιτς; Ο ίδιος τονίζει με ειλικρίνεια πως θέλει να μείνει στη Στόουκ, αλλά αν έρθει πρόταση από μεγάλο σύλλογο θα φύγει... Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ και Ρόμα τον έχουν τσεκάρει και το μέλλον του στο «Μπριτάνια» αβέβαιο...«Θέλω να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα και βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου» τόνισε ο Μπέγκοβιτς, ο οποίος από το 2010 υπερασπίζεται την εστία της Στόουκ. Στους κορυφαίους Κίπερ του Νησιού έχει ανεβάσει τις μετοχές του στα ύψη και η αξία του ξεπερνά τα 15 εκατ. λίρες.

Στην Ισπανία τονίζουν πως ο Βίκτορ Βαλδές μπορεί να πάρει την ευκαιρία που ζητούσε, ωστόσο στη Μάντσεστερ τονίζουν πως ο αντικαταστάτης του Ντε Χέα θα είναι και το Νο1 της επόμενης σεζόν. Ο Καταλανός γκολκίπερ παίρνει τα πάνω του, αλλά ακόμα δεν μπορεί να ξεδιπλώσει τις εντυπωσιακές του ικανότητες. Θα πάρει μέρος στην προετοιμασία και το γεγονός αυτό θα τον βοηθήσει να δηλώσει έτοιμος στις νέες προκλήσεις της καριέρας του.

Η Γιουνάιτεντ πάντως φρόντισε να επενδύσει στο μέλλον, αφού έκλεισε τον 16χρονο τερματοφύλακα από τη Σταντάρ Λιέγης, Μούτα Σεμπταουί! Αντερλεχτ και Τσέλσι τον παρακολουθούσαν στενά,η Νιούκασλ τον πέρασε από δοκιμαστικά, αλλά η Γιουνάιτεντ φρόντισε να τον... αρπάξει και να υπογράψει μαζί του τριετές συμβόλαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Tα χρόνια που πέρασαν λένε πως δεν γυρίζουν πίσω, έλα όμως που γυρίζουν, αρκεί να υπάρχει η ιδανική παρέα. Σε αυτή εδώ το «μαγαζί» έχουμε ήδη ζήσει 15 τελικούς τελικούς Champions League, τέσσερα Μουντιάλ, τρία Euro, μα καθημερινά ανασύρουμε αναμνήσεις που μένουν καλά χωμένες στη σωστή θέση του μυαλού μας, αυτή που λατρεύει το ποδόσφαιρο, παθιάζεται μαζί του. Από το 2008 κι έπειτα λατρεύουμε να γράφουμε για μπάλα εκτός συνόρων, από την Ιταλία και την Αγγλία μέχρι τη Ζάμπια και την Αργεντινή. Και κάθε φορά, λοιπόν, που νιώθουμε νοσταλγία για τα περασμένα, κλικάρουμε Gazzetta.gr για να ταξιδέψουμε σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού...