Ντεπάι έτοιμος για Νησί!

Ντεπάι έτοιμος για Νησί!

bet365

O Mέμφις Ντεπάι πήρε την κούπα με την Αϊντχόφεν και ετοιμάζει βαλίτσες για... Πρέμιερ Λιγκ. Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ δίνουν μάχη και το προβάδισμα για την απόκτησή του έχει η...

Καυτό όνομα για το καλοκαίρι βρέθηκε και δεν είναι ούτε από Ισπανία, ούτε από Γερμανία ούτε από Αγγλία. Τα βλέμματα όλα είναι στραμμένα στον Μέμφις Ντεπάι για τον οποίο θα δώσουν μεγάλη μάχη οι μεγάλοι της Πρέμιερ Λιγκ, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν! Η απόφαση είναι ειλημμένη και η πρωταθλήτρια Ολλανδίας μετά τους πανηγυρισμούς για την επιστροφή στην κορυφή σκέφτεται την επόμενη μέρα χωρίς τον Ντεπάι!

Η PSV ήταν εντυπωσιακή με τον 21χρονο, όλα κύλησαν καλύτερα μαζί του και οι αριθμοί προκαλούν δέος στους επίδοξους μνηστήρες! Ο Ντεπάι είναι ο παίκτης που κάνει τη ζωή των συμπαικτών πιο εύκολη, δυνατός με απίστευτη αίσθηση του γκολ και ο Κοκού είναι ρεαλιστής: «Δεν μπορώ να κρατήσω αυτόν τον παίκτη στην Αϊντχόφεν».

Ωστόσο, υπάρχουν και κέρδη για τους Ολλανδούς, αφού ο παίκτης δεν θα παραχωρηθεί με λιγότερα από 30 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι απόλυτα σίγουρο πως θα δοθεί!

Γιατί όμως Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ είναι έτοιμες να κονταροχτυπηθούν μέχρι τελικής πτώσης; Ο Ολλανδός είναι το καλύτερο «προϊόν» της χώρας τα τελευταία χρόνια και ο Γκους Χίντινγκ έχει τονίσει πως πάνω του χτίζεται η ομάδα του Euro 2016. Αισθάνεται σίγουρος πως θα καθηλώσει με τα προσόντα του, κάτι που ξέρει καλά και ο Λουίς Φαν Χάαλ. Αλλωστε, ήταν υπό τις οδηγίες του το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας. Μάλιστα, οι περισσότεροι θεωρούν το... deal τελειωμένο, με τον Ολλανδό να ήθελε να τον αφήσει στην PSV για ακόμα ένα χρόνο ώστε να «ψηθεί» περισσότερο!

Ηδη στην πατρίδα του, τον συγκρίνουν με τον συμπατριώτη τους, Αριεν Ρόμπεν. Βέβαια, οι πιο... τολμηροί κάνουν λόγο πως είναι ο νέος Κριστιάνο, αφού συνδυάζει την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση με την εξαιρετική φυσική δύναμη. Απίστευτα προσόντα, ψύχραιμος και παίκτης που δυσκολεύεσαι να ρίξεις στό έδαφος. Πονηρός, μπορεί να κρατήσει άνετα τη μπάλα και οι επελάσεις το μεγαλύτερο όπλο. Ολα τα στημένα με εντολή Κοκού πάνε στο πόδι του. Φυσικά έχει και αδυναμίες! Νεαρός παίκτης δεν έχει ακόμα την ωριμότητα να διαχειριστεί καταστάσεις. Είναι φορές που θα... κολλήσει και θα κοιτάξει το ατομικό του συμφέρον, κάτι που... απεχθάνονται οι προπονητές στην Πρέμιερ Λιγκ!

Που θα ταίριαζε περισσότερο;

Ο τρελός ρυθμός του και η αμεσότητα είναι στο στυλ των Στέρλινγκ, Στάριτζ, γι' αυτό άλλωστε ο Μπρένταν Ρότζερς επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του. Αλλωστε, μια τέτοια τριπλέτα θα προκαλέσει... πανικό στο Νησί!

Ωστόσο, ταιριάζει γάντι και στη Γιουνάιτεντ! Μπορεί στην Ολλανδία ο Φαν Χάαλ να έπαιζε με Ρόμπεν, Φαν Πέρσι στην επίθεση, αλλά όταν το μετέτρεπε σε 4-3-3 Ο Ντεπάι ήταν ο άνθρωπός του... Ο Φαν Χάαλ του έδωσε πολλές ευκαιρίες και ο 21χρονος δεν ξεχνά...

 

Τελευταία Νέα