Η «κατάρα» των τραυματισμών στη Ρεάλ (vids)

Η «κατάρα» των τραυματισμών στη Ρεάλ (vids)

Η «κατάρα» των τραυματισμών στη Ρεάλ (vids)

bet365

Μόντριτς και Μπέιλ τέθηκαν νοκ-άουτ για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος καταγράφει τους τραυματισμούς που έχουν ταλαιπωρήσει φέτος τη βασίλισσα.

Στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, η Ρεάλ δέχεται το ένα χτύπημα πίσω από το άλλο. Η νίκη επί της Μάλαγα αποδείχθηκε «πύρρειος», καθώς Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπέιλ αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών. Ο Κροάτης, πιθανότατα, χάνει όλη την υπόλοιπη σεζόν, ενώ για τον Ουαλό το δεδομένο, μέχρι στιγμής, είναι πως χάνει τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης την Τετάρτη. Μέσα σε λίγες ημέρες, η πλήρης Ρεάλ έχει μετατραπεί σε... νοσοκομείο.

Εκτός από τους Μόντριτς και Μπέιλ, ο Καρίμ Μπενζεμά είχε αποχωρήσει με πρόβλημα από τον πρώτο προημιτελικό στο Βιθέντε Καλντερόν και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τη ρεβάνς, από την οποία θα είναι εκτός – λόγω τιμωρίας – ο Μαρσέλο. Σε σχέση με το ματς της προηγούμενης Τρίτης, την ερχόμενη Τετάρτη η βασίλισσα θα αγωνιστεί, ενδεχομένως, χωρίς τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές της (ο Αντσελότι δήλωσε πως ελπίζει να έχει στη διάθεσή του τον Μπενζεμά). Μια κατάσταση, στην οποία έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές τη φετινή σεζόν.

Το παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μόλις το ενδέκατο, στο οποίο η Ρεάλ έχει αγωνιστεί πλήρης από τη μέση και μπροστά (Κροος-Μόντριτς-Χάμες στο κέντρο, Ρονάλντο-Μπέιλ-Μπενζεμά στην επίθεση). Πόσα ματς έχουν δώσει συνολικά φέτος οι «μερένγκες»; 50. Δηλαδή, μόλις στο 22% των αγώνων της η βασίλισσα είχε όλα της τα αστέρια στη βασική ενδεκάδα. Στα 11 αυτά ματς, ο απολογισμός ήταν 9 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία (και οι δύο γκέλες κόντρα στην Ατλέτικο). Φυσικά, από αυτή τη φετινή «κατάρα» δε λείπουν και οι αμυντικοί του Κάρλο Αντσελότι.

Λούκα Μόντριτς
Το όσκαρ ατυχίας έχει πάει εδώ και καιρό στον Κροάτη μέσο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί στα μισά ματς της φετινής σεζόν (στα 25 από τα 50). Ο τραυματισμός του στον τένοντα στο παιχνίδι της Κροατίας με την Ιταλία τον άφησε εκτός δράσης από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο. Διάστημα που κόστισε στη Ρεάλ.

Πέπε
Δεύτερος πιο άτυχος τη φετινή σεζόν για τη Ρεάλ είναι ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός. Ο Πέπε έχει αγωνιστεί στα 30 από τα 50 επίσημα παιχνίδια της βασίλισσας, καθώς έχει τραυματιστεί σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους. Τουλάχιστον μπακ απ του 32χρονου στόπερ είναι ο εξαιρετικός Βαράν.

Σέρχιο Ράμος
Ο υπαρχηγός έχει τραυματιστεί δύο φορές τη φετινή σεζόν. Την πρώτη τον περασμένο Οκτώβριο σε ένα ματς κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, που έμεινε εκτός δράσης για δύο εβδομάδες και τη δεύτερη τον Φεβρουάριο, οπότε υπέστη θλάση στον αγώνα απέναντι στη Σεβίλλη και απουσίασε για 5 εβδομάδες. Συνολικά έχει χάσει 14 παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Χάμες Ροντρίγκεζ
Μετά τον μικροτραυματισμό του στο γαστροκνήμιο τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Κολομβιανός τραυματίστηκε σοβαρά το Φεβρουάριο. Όπως και ο Σέρχιο Ράμος, ο Χάμες αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο παιχνίδι με τη Σεβίλλη, λόγω κατάγματος στο μετατάρσιο. Ο 24χρονος άσος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, μένοντας εκτός δράσης για δύο μήνες. Συνολικά έχει χάσει 13 παιχνίδια.

Γκάρεθ Μπέιλ
Ο θλάση του Ουαλού στον οπίσθιο μηριαίο τον περασμένο Οκτώβριο τον άφησε εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Τώρα, ήρθε και δεύτερο πλήγμα για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος είναι άγνωστο πόσο καιρό θα μείνει στα «πιτς» στην κρισιμότερη καμπή της σεζόν. Συνολικά έχει απουσιάσει σε επτά παιχνίδια της βασίλισσας, όμως αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί μετά τον τραυματισμό του κόντρα στη Μάλαγα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα