Ρομπέρτο Κάρλος: «Αξέχαστο γκολ!» (vid)

Gazzetta team
Ρομπέρτο Κάρλος: «Αξέχαστο γκολ!» (vid)

bet365

Ο Ρομπέρτο Κάρλος θυμάται στο FourFourTwo το εκπληκτικό του φάουλ στο ματς της Βραζιλίας με την Γαλλία.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος σκέφτεται. Πολύ. Ο θρυλικός αριστερός μπακ έχει σκοράρει δύο από τα πιο γνωστά γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το εκπληκτικό φάουλ στο ματς της Γαλλίας με την Βραζιλία και το απίστευτο κόρνερ στο ματς της Ρεάλ με την Τενερίφη. Το FFT, λοιπόν, θέλησε να μάθει πιο ήταν το καλύτερο.

«Πρέπει να είναι το φάουλ», είπε ο Βραζιλιάνος με ένα χαμόγελο στα χείλη. «Αυτό ήταν το το πιο εντυπωσιακό, έστω και αν το γκολ με την Τενερίφη ήταν πιο δύσκολο». Το γκολ με την Γαλλία θα μπορούσε να το είχε πετύχει μόνο Βραζιλιάνος. Το σουτ από τα 37 περίπου μέτρα, η τροχιά της μπάλας και η καμπύλη που μετρήθηκε στα 9 μέτρα, για να μείνει άγαλμα ο Φαμπιέν Μπαρτέζ. Το παιχνίδι μπορεί να ήταν φιλικό, όμως έμεινε στην ιστορία.

«Πάντα χτυπούσα τα φάουλ στην βαλβίδα της μπάλας, καθώς αυτό είναι το πιο δυνατό της σημείο και της δίνει μεγαλύτερη δύναμη», μας εξήγησε ο Ρομπέρτο Κάρλος, κάνοντας και μία μικρή αναπαράσταση. «Πάντα χτυπούσα την μπάλα κάτω και αριστερά, κάτι που της έδινε μεγάλη καμπύλη.

«Θα θυμάμαι πάντα τη διαφήμιση πίσω από το τέρμα! Σημάδευα το «Α» στην La Poste, όμως όταν έκανα το σουτ, η μπάλα πήγε... μίλια μακριά και έδειχνε να καταλήγει σε άλλη πινακίδα! Είδα μέχρι και το ballboy να σκύβει για την αποφύγει. Θα έπρεπε να μου έχει περισσότερη εμπιστοσύνη! Εκείνο που πραγματικά με εξέπληξε ήταν το φάλτσο που πήρε η μπάλα. Όταν βρήκε στο δοκάρι, φαίνεται καλύτερα. Γκολ σαν και εκείνο έρχονται μία φορά στην καριέρα σου. Το χτύπησα, όπως ακριβώς έκανα στην προπόνηση. Ήταν πανέμορφο γκολ. Αξέχαστο».

 

Τελευταία Νέα