Τα «καρναβάλια» της μπάλας (pics)
Οι ίδιοι νομίζουν ότι είναι μέσα στη μόδα. Η κοινή γνώμη, μάλλον, έχει αντίθετη γνώμη (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις). Τη μερίδα του λέοντος στα στιλιστικά «εγκλήματα» κατέχουν οι Λατίνοι ποδοσφαιριστές, όπως φάνηκε και στη φωτογραφία που έβγαλαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στα αποδυτήρια, μετά το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο μόνος «φυσιολογικός» ήταν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όμως παλιότερα έχει... βγάλει μάτια με το ντύσιμό του.
Ντάνι Άλβες, Νεϊμάρ, Σάμουελ Ετό, Μάριο Μπαλοτέλι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ελ Χατζί Ντιούφ, Ροναλντίνιο και Τζιμπρίλ Σισέ είναι κάποιοι από τους αστέρες της μπάλας, που στο παρελθόν έχουν προκαλέσει... γέλια με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Κι αν οι Βραζιλιάνοι έχουν επιρροές από το καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο, με τους υπόλοιπους τι γίνεται; Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.










