Τιμωρίες που... σόκαραν!

Τιμωρίες που... σόκαραν!

bet365

Από τους... μεταλλαγμένους, στα μαλλιά του Ρεδόνδο και στην άτυχη κουκουβάγια. Τιμωρίες και... απαγορεύσεις που έγραψαν ιστορία!

Ο επιθετικός της Πίτερχεντ είχε τη... φαεινή ιδέα να τα χώσει μέσω twitter στη Ντανφέρμλιν και το πλήρωσε με δυο αγωνιστικές. Ο Αντι Ρότζερς αποκάλεσε τους κατοίκους της πόλης Ντανφέρμλιν «Φρικιά...» και «Μεταλλαγμένους» πριν καταλάβει τι έκανε και τα σβήσει... Με αφορμή την συγκεκριμένη τιμωρία το FourFourTwo θυμάται παράξενες τιμωρίες και... απαγορεύσεις.

Αποκλεισμός... τρίχες
«Ημουν σε εξαιρετική φόρμα» εξηγεί ο Αργεντίνος μέσος, Φερνάντο Ρεδόνδο «αλλά δεν έκοβα τα μαλλιά μου, έτσι ο προπονητής μου είπε πως δεν θα παίξω». Ο Ντανιέλ Πασαράλα έδωσε εντολή σε όλη την ομάδα να κουρευτεί, ο Ρεδόνδο δεν το έκανε και έχασε το Μουντιάλ στη Γαλλία! Βέβαια, λίγους μήνες νωρίτερα είχε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ.

Σκότωσε το... πουλί!
«Η πρόθεση μου δεν ήταν ποτέ να σκοτώσω το πουλί» αναστέναξε συντετριμμένος ο αμυντικός της Ντεπορτίβο Περέιρα, Λουίς Μορένο, ο οποίος κλώτσησε στο πρόσωπο μια κουκουβάγια, η οποία είχε πέσει στο έδαφος από χτύπημα της μπάλας. Ο παίκτης υπέστη σοκ, δέχθηκε απειλές για τη ζωή του και εκτέλεσε κοινωνικό έργο σε κοντινό ζωολογικό κήπο για να εξιλεωθεί! Τιμωρήθηκε με ποινή δυο αγωνιστικών...

Τρανσέξουαλ... παραφροσύνη!
Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ιράν τιμωρήθηκαν επειδή τον Φεβρουάριο του 2014 ανακαλύφθηκε πως ήταν άνδρες που ήταν στην αναμονή για αλλαγή φύλου. Εν μέσω της... τρανσέξουαλ παραφροσύνης, ειπώθηκε πως θα μπορούσαν να παίξουν στην ομάδα μετά την χειρουργική επέμβαση». Ο Αχμάντ Χασεϊμιάν επικεφαλής της ιρανικής Ιατρικής επιτροπής τόνισε: «Θα προτιμούσα να λάβει μια.... φωτισμένη άποψη για το θέμα».

79-0 και... 67-0!
Τον Ιούλιο του 2013 η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νιγηρίας τιμώρησε επ΄ αόριστον τις τέσσερις ομάδες που... αγωνίστηκαν σε δυο αγώνες πλέι οφ. Τα σκορ τους 79-0 και 67-0.Η Plateau United Feeders επικράτησε της Akurba FC με 79-0, την ίδια ώρα που και η Police Machine FC διέλυε την Bubuyaro FC με 67-0. Το... τρελό είναι πως οι Feeders σκόραραν τα 72 από τα τέρματά τους στο δεύτερο μέρος, δηλαδή γκολ ανά 1,6 λεπτά, ενώ η Police Machine βρήκε 61 φορές δίχτυα στο β' 45λεπτο. Μάλιστα, οι δεύτεροι έχασαν την πρόκριση στη διαφορά τερμάτων από τους πρώτους! «Με όλα αυτά θέλω να ξεράσω...» τόνισε άνθρωπος της Ομοσπονδίας της Νιγηρίας.

    Κομμένο το... τοστάκι!
    Το να κόψεις το αλκοόλ και το τσιγάρο στα αποδυτήρια απολύτως φυσιολογικό, να κόψουν τις παχυντικές τροφές οι παίκτες σωστό, αλλά και το... τοστ στο πρωινό. Ο τεχνικός της Νταντι Γιουνάιτεντ σε... πρόταση σοκ επέβαλε κουάκερ και δημητριακά, αντί για ένα τοστάκι! «Οι παίκτες είναι στρατιώτες και πρέπει να ακολουθούν εντολές και για το πρωινό» θα πει ο πρόεδρος της ομάδας.

    Μπάλα στα... 78 του!
    Ο Ρικάρντο Φερέιρα θα μπορέσει να ξαναπαίξει μπάλα στα... 78 του! Ο 28χρονος Πορτογάλος, παίκτης ερασιτεχνικής ελβετικής ομάδας τιμωρήθηκε από την Λίγκα με 50 χρόνια(!) γιατί κλώτσησε μια μπάλα στο πρόσωπο του διαιτητή και μετά τον κατάβρεξε με νερό! «Περίμενα να τιμωρηθώ ένα - δυο χρόνια, αλλά 50; Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου...» τόνισε ο Φερέιρα και ξέσπασε σε λυγμούς...

     

    Τελευταία Νέα