Μπορεί να... περιμένει ο Κλοπ!

Μπορεί να... περιμένει ο Κλοπ!

Μπορεί να... περιμένει ο Κλοπ!

bet365

Λίβερπουλ σε κρίση, Ρότζερς ακλόνητος στον πάγκο της. Η διοίκηση τον στηρίζει, ελπίζει και τον ενισχύει με παίκτες πρώτης γραμμής. Γράφει ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος.

Θλίβερπουλ όπως τόνισε εύστοχα τονίστηκε στο gazzetta.gr μετά τη νέα γκέλα της. Η χειρότερη Λίβερπουλ από καταβολής Premier League, μια ομάδα που μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας δαπανήσει 120 εκατομμύρια λίρες, αλλά... κατάφερε να κάνει το πιο άσχημο ξεκίνημα από το 1993! Μια αδύναμη ομάδα που... τρομοκρατήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας. Κάτι γίνεται λάθος και δεν μιλάμε σίγουρα μόνο για ένα κακό ξεκίνημα. Οι «κόκκινοι» δεν έχουν ηγέτη στο γήπεδο και δείχνουν τρομερές αδυναμίες!

Η πίεση στο κόκκινο για τον Μπρένταν Ρότζερς, ο Κλοπ στη λίστα των... ΜΜΕ, αλλά απόλυση δεν αναμένεται άμεσα! Ετσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι άνθρωποι της ομάδας, παρά το γεγονός πως καταλαβαίνουν πως το… καράβι είναι έτοιμο να ναυαγήσει.

Η Λίβερπουλ είναι λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζει το μέλλον της στη Βουλγαρία κόντρα στη Λουντογκόρετς. Στόχος να μη βιαστούν να πάρουν καμία απόφαση, γιατί υπάρχει πλάνο και πρωταγωνιστής αυτού του σχεδίου είναι ο Μπρένταν Ρότζερς. Οι ιδιοκτήτες θέλουν να φτάσουν μέχρι τέλους, να του δώσουν κι άλλες ευκαιρίες, αφού πιστεύουν πως το «καράβι» επισκευάζεται.

Παρά το γεγονός πως ο Ρότζερς έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αποτυχίας στο μεταγραφικό κομμάτι, ξέρουν καλά πως δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας. Η αδυναμία των παικτών, η κακή παρουσία του Τζέραρντ, ο τραυματισμός του Στάριτζ και η αποχώρηση του Σουάρες είναι γεγονότα για τα οποία δεν φέρει ευθύνη ο Ρότζερς και στη διοίκηση το ξέρουν καλά.

Άλλωστε, δεν μπορεί σε λίγους μήνες το ελκυστικό ποδόσφαιρο να μετατράπηκε σε... εφιαλτικό! Η περσινή παρουσία των «κόκκινων» συγκέντρωσε τον θαυμασμό πολλών προπονητών του εξωτερικού και σίγουρα ο Βορειοιρλανδός δεν ξέχασε τα μαγικά του κόλπα.

Υπάρχει σίγουρα προβληματισμός για το γεγονός πως σε δέκα μέρες αγωνιστικής απραξίας η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί βελτιωμένη τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Ωστόσο, το αναφέραμε παραπάνω, οι επιλογές δεν έπεισαν, ο Στίβεν Τζέραρντ δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει στο πετσί του νέου του ρόλου και ο Μπαλοτέλι, με τον Λάμπερτ, απλά…λίγοι για τους «κόκκινους».

Ο Ρότζερς έδωσε πέρσι πνοή σε μια «αδύναμη» ομάδα, γέμισε αυτοπεποίθηση τους παίκτες και καρπώνεται όσο λίγοι την επιτυχία της 2ης θέσης. Η Λίβερπουλ βρήκε τον ρόλο που πραγματικά της αξίζει στην Πρέμιερ Λιγκ και τα «αφεντικά» της αισθάνονται… υποχρεωμένα στον Βορειοιρλανδό. Μάλιστα, η περίοδος του Ιανουαρίου θα φέρει δώρα, αρκετά δώρα. Προτεραιότητα η συνέχιση της ομάδας στην Ευρώπη και 4-5 παίκτες θα ενισχύσουν τη Λίβερπουλ. Η διοίκηση είναι διατεθειμένη να βάλει αρκετά χρήματα για να αποκτήσει παίκτες πρώτης γραμμής και να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στον Ρότζερς. Ο Γίργκεν Κλοπ μπορεί να περιμένει, μιας και ο Βορειοιρλανδός έχει ακόμα μπροστά του αρκετές ευκαιρίες… Θα τα καταφέρει;

 

Τελευταία Νέα