Η Γαλατά... απειλεί την Αρσεναλ!

Gazzetta team
Η Γαλατά... απειλεί την Αρσεναλ!

bet365

Οι πολλές απουσίες της ομάδας... τρομάζουν την Αρσεναλ και το αποψινό ματς με τη Γαλατασαράι είναι «τελικός» για τους Λονδρέζους. Ποιος είναι όμως ο αποψινός αντίπαλος των Λονδρέζων; Το FourFourTwo αναλύει...

Η απόδοσή της στην πρεμιέρα με την Αντερλεχτ δεν ήταν ικανοποιητική, αλλά το γκολ του Μπουράκ Γιλμάζ ώθησε τους φίλους του συλλόγου να δουν το ποτήρι μισογεμάτο. Το μέτριο ξεκίνημα έχει ασκήσει πίεση στον Πραντέλι και απομένει να δούμε αν ο Ιταλός τεχνικός ξεπεράσει αυτές τις προκλήσεις με επιτυχία! Η παρουσία του Πραντέλι αποτέλεσε έκπληξη πρώτου βαθμού. Ο 57χρονος καλείται να στείλει την ομάδα ξανά στην κορυφή, αλλά και να κάνει την υπέρβαση στην υπέρβαση.

Υπέγραψε διετές συμβόλαιο, αλλά είναι και το πρώτο του εγχείρημα μακριά από την Ιταλία. Πήρε μια ομάδα με αρκετά άγνωστα πρόσωπα και χωρίς τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν είναι ιδανικό, με 7 βαθμούς σε τέσσερις στροφές, η ομάδα είναι στην 5η θέση. Ωστόσο, η διοίκηση θέλει να στηρίξει αρκετά το έργο του.

Ο παίκτης - κλειδί της Γαλατά είναι αναμφίβολα ο Γουέσλι Σνάιντερ. Προέρχεται από σεζόν με 12 γκολ και 7 ασίστ βοηθώντας αρκετά τα «λιοντάρια» να εξασφαλίσουν τη 2η θέση και να πετάξουν εκτός τη Γιουβέντους από τον όμιλο. Ο Πραντέλι πάντως δεν έχει βρει την ιδανική θέση για τον
Σνάιντερ. Το γεγονός αυτό πάντως έχει εμποδίσει τον Ολλανδό να βρει τον ρυθμό που θέλει και να δώσει ώθηση στη Γαλατά. Είναι πιθανό πάντως πως αν επιστρέψει στην αγαπημένη του θέση τότε θα δυσκολέψει την Αρσεναλ.

Το σύστημα της Γαλατά; Αγνωστο τι θα κατεβάσει ο Πραντέλι, αφού μέχρι στιγμής έχει δοκιμάσει αρκετά συστήματα (4-2-3-1, 4-4-2, 4-3-3 και 3-5-2). Στόχος της Γαλατά να ελέγξει το ματς, να επιβραδύνει το ρυθμό και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να απειλήσουν τα αστέρια της ομάδας, όπως οι Σνάιντερ, Γιλμάζ και Πάντεφ.

Η Γαλατά έχει μια ισχυρή ομάδα με τεράστια εμπειρία σε διεθνές επίπεδο. Αυτή είναι η τρίτη διαδοχική σεζόν στους ομίλους. Το 2012-2013 είχε φτάσει στα προημιτελικά και πέρσι στους «16». Οι αδυναμίες της Γαλατά εστιάζονται στο γεγονός πως ο Πραντέλι έχει αλλάξει θέσεις σε αρκετούς παίκτες, ενώ δεν έχει κατασταλάξει σε βασική ενδεκάδα. Ο Πάντεφ πήγε στην Τουρκία για να αντικαταστήσει τον Ντρογκμπά, ωστόσο ακόμα δεν τα έχει καταφέρει....

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα