«Χτίζοντας» τον Ντάνιελ Στάριτζ

Gazzetta team
«Χτίζοντας» τον Ντάνιελ Στάριτζ

bet365

To FFT αναλύει τον Στάριτζ, ο οποίος θα εγκαινιάσει το μήνα, μαζί με το διευθυντή του τμήματος φυσικής κατάστασης και φόρμας Ryland Μorgans ανταλλάσοντας ταυτόχρονα συγκριτικές πληροφορίες σχετικές με τον επιθετικό της Λίβερπουλ.

Η άσκηση του Sturridge

Το στήσιμο: Τοποθέτησε στην άκρη του ημικυκλίου ένα ομοίωμα ποδοσφαιριστή με τη μπάλα μόλις μέσα στη μεγάλη περιοχή. Βάλε έναν κώνο στην ευθεία με το ομοίωμα σε απόσταση 14 μέτρων έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι πασαδόροι στέκονται σε 10 μέτρα απόσταση από το ομοίωμα.

Εκτέλεση: Ο παίκτης ο οποίος περιμένει με τη μπάλα στο ύψος του κώνου σπριντάρει προς το ομοίωμα και κόβει τη μπάλα στον ένα από τους δυο πασαδόρους. Κατόπιν γυρνώντας γύρω από το ομοίωμα παίρνει την κατάλληλη στιγμή την πάσα από τον τροφοδότη και σουτάρει προς το τέρμα. Κάνε την άσκηση σε 4 παραλλαγές επί 2 φορές.

Ασκήσεις:

Το ρώσικο ημικάθισμα με ανοιχτά πόδια

Αυτό δημιουργεί εκρηκτική δύναμη στα πόδια. Πάρε την κατάλληλη θέση με το μπροστινό σου πόδι να γέρνει ελαφρά προς τα εμπρός, το γόνατο πάνω από τα δάκτυλα και το πίσω πόδι να ακουμπά στον πάγκο. Κράτησε το ισχίο και τους ώμους παρατεταμένα με το στήθος έξω και το κεφάλι ψηλά. Λύγισε το μπροστινό γόνατο και λύγισε το ισχίο κατά 90 μοίρες. Γύρνα στην αρχική θέση και επανέλαβε.

Σύνολο: 4 σετ επί 4 επαναλήψεις

Κάψιμο θερμίδων

Το σύνολο των θερμίδων που θα κάψεις εάν επαναλάβεις επί 30 λεπτά τον τρόπο που πανηγυρίζει ο Sturridge όταν σκοράρει είναι 244.

Διατροφή

Πριν τον αγώνα: Ζυμαρικά ολικής αλέσεως. Οι υδατάνθρακες που υπάρχουν στα ζυμαρικά τροφοδοτούν τα εκρηκτικά ξεπετάγματα ενώ η πρωτεΐνη του κοτόπουλου περιορίζει τους μυϊκούς τραυματισμούς.

Συνεργασία

Η συνεργασία SAS

Σε 16 ανέρχονται οι πάσες που αντάλλαξαν ο Sturridge και ο Suarez μεταξύ τους στη νίκη της Liverpool εναντίον της Sunderland.

Έμπνευση

Οι καλύτεροι παίκτες για μένα, καθώς μεγάλωνα, ήταν ο Zidane και ο Ronaldino. Παρακολουθούσα το Ronaldino όταν έπαιζε στη Barcelona και έλεγα στον εαυτό μου: «θεέ μου τι είναι αυτά που βλέπω εδώ;»

Απόσταση που διανύθηκε

Η μέση απόσταση που έτρεξε ο Sturridge στα παιχνίδια της Premier αυτή τη σεζόν ήταν 11,7 χιλιόμετρα ανά αγώνα. Χρειάζομαι 35 φορές γύρω από τον Anfield για να καλυφθεί αυτή η απόσταση.

Φαρμακερός σουτέρ.

Κέρδισε πρόσφατα ένα τουρνουά προσωπικοτήτων για φιλανθρωπικό σκοπό. Μελέτες έχουν δείξει ότι παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή για 45 λεπτά την ημέρα αυξάνουν τα χρόνο αντίδρασης.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Σταύρου
Juventus Athens Soccer school Head Coach

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα