Αμυντικός και... ελεύθερος στην Αρσεναλ!

Αμυντικός και... ελεύθερος στην Αρσεναλ!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Αμυντικός και... ελεύθερος στην Αρσεναλ!

bet365

Ο Ντεμπισί στα «πιτς» και ο Βενγκέρ ψάχνει για βραχυπρόθεση λύση! Η λίστα του Αλσατού γέμισε με παίκτες έτοιμους να αρπάξουν την... ευκαιρία.

Τα προβλήματα δεν αφήνουν ποτέ την Αρσεναλ να... ηρεμήσει και αποδέκτης της «γκρίνιας» ο Αρσέν Βενγκέρ. Η Αρσεναλ δεν έκανε την κίνηση - ματ στην άμυνα και ο Ντεμπισί ήρθε να φορτώσει... ενοχές τον Αλσατό! Οι Λονδρέζοι καίγονται να καλύψουν τα κενά στην άμυνα και ο Βενγκέρ έχει ήδη λίστα με παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν στην Αρσεναλ. Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Τσέιμπερ, Μονρεάλ, Γκιμπς είναι οι λύσεις του Αλσατού, οι οποίες μόνο δεν είναι αρκετές. Πέντε παίκτες συγκεντρώνουν πιθανότητες να παίξουν στο «Εμιρεϊτς» και το ξεσκαρτάρισμα αρχίζει άμεσα.

Ο πρώην αρχηγός της Νιγηρίας, ο Τζόζεφ Γιόμπο άφησε τη Φενέρμπαχτσε έπειτα από τέσσερα χρόνια στην Πόλη και ακόμα δεν έχει βρει ομάδα. Περισσότερες από 100 συμμετοχές στην Εθνική του, εννέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με την Εβερτον, αλλά και μια... κακή με τη Νόριτς, ανασταλτικός παράγοντας για κάθε σύλλογο. Μπορεί να μην είναι για... βασικός, αλλά βραχυπρόθεσμη λύση μπορεί να αποτελέσει...

Ακόμα ένας αρχηγός στα πλάνα του Βενγκέρ, ο Ντιέγκο Λουγκάνο ο οποίος στη Γουέστ Μπρομ έδειξε πως μπορεί να καταφέρει να συνεχίσει... Εχει χάσει τη φρεσκάδα του, όχι όμως την εμπειρία και τη δύναμή του. Σκληρός αμυντικός θα βοηθήσει αρκετά με την εμπειρία του.

Θα μπορούσε να είχε κάνει τεράστια καριέρα, αλλά οι τραυματισμοί του τον εμπόδισαν. Σταθμοί σε Μίλαν, Σπόρτινγκ, Μάλαγα μαρτυρούν την τεράστια εμπειρία του Ογκούτσι Ονιέγου. Στα... μείον ο «περίεργος» χαρακτήρας του, αφού κανείς δεν θα ξεχάσει το επεισόδιο με τον Ζλάταν. Οι 69 συμμετοχές του με τις ΗΠΑ στα 32 του χρόνια είναι αξιοπρόσεκτο επίτευγμα. Για προσωρινή λύση σίγουρα θα βοηθούσε...

Αμπντουλάγιε Φαγιέ
Ο Σενεγαλέζος διεθνής έφυγε το καλοκαίρι από τη Χαλ ελπίζοντας σε ιδανική λύση, ωστόσο τα εννέα χρόνια εμπειρίας του στην Πρέμιερ (Χαλ, Νιούκασλ, Στόουκ, Γουέστ Χαμ) δεν τον βοήθησαν να βρει νέο σύλλογο. ΤΑ 36 του χρόνια ανασταλτικό κομμάτι στη μάχη για μια θέση στην άμυνα της Αρσεναλ, αλλά η «καρδιά» του δυνατή για μια τέτοια ευκαιρία.

Τζορτζ ΜακΚάρτνεϊ
Έφυγε από τη Γουέστ Χαμ στο τέλος της περασμένης σεζόν, αλλά ο πρώην Βορειοιρλανδός διεθνής δεν έχει βρει ακόμα σύλλογο. Πέρσι, είχε 20 συμμετοχές με τους Λονδρέζους, πολλά ματς για έναν παίκτη που μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία. Δυνατός, έμπειρος και ο Βενγκέρ τον τσεκάρει προσεκτικά.

Ο Αντονί Ρεβεγιέρ δεν έκανε... σεφτέ στη Νάπολι, έφυγε από την Ιταλία και στα 35 ψάχνει για τα τελευταία ένσημα, αλλά σε σύλλογο που τον καλύπτει. Πέντε τίτλους πήρε με τη Λυών, γρήγορος, έμπειρος, πολυεργαλείο, ελπίζει πως ο Βενγκέρ θα τον... πιστέψει!

 

Τελευταία Νέα