Ο 15χρονος... μάγος! (vid)

Ο 15χρονος... μάγος! (vid)

bet365

Το νέο αστέρι της Νορβηγίας έχει γεννηθεί το 1998, είναι πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας και φιλοδοξεί να παίξει για... τελευταία σεζόν στη Στρόμγκοντσετ. Ο 15χρονος μάγος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον 30 ομάδων!

Ο τεχνικός της Νορβηγίας, Περ-Ματίας Χόγκμο, αποφάσισε να καλέσει τον 15χρονο (!) Μάρτιν Όντεγκααρντ για το φιλικό με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η απόφασή του μόνο... εντύπωση δεν προκάλεσε στους Νορβηγούς! Ο νεαρός με παραστάσεις σε Μάντσεστερ και Μπάγερν λόγω των προπονήσεων που έκανε εκεό κατάφερε να υπογράψει πέρσι συμβόλαιο επαγγελματικό στην πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Στρόμγκοντσετ. Ο Οντεγκααρντ γεννήθηκε μόλις έξι μήνες μετά την τελευταία εμφάνιση της Νορβηγίας σε Μουντιάλ, όμως οι συμπατριώτες του ευελπιστούν με αυτόν στην Εθνική να μην χρειαστεί άλλη μια... 15ετία για το μεγάλο ραντεβού!

Οπαδός της Λίβερπουλ, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πιθανό να κάνει την κίνηση - ματ. να προσφέρει 12 εκατ. ευρώ και να αποκτήσει τον παίκτη που κάνει μαγικά στην Tippeligaen. H Γιουνάιτεντ τον γνωρίζει, η Μπάγερν και η Στουτγκάρδη τον είδαν από κοντά, όμως και η Σίτι έχει στείλει ανθρώπους να τον τσεκάρουν. Η Στρόμγκοντσετ τον κράτησε με επαγγελματικό συμβόλαιο και ελπίζει πως σύντομα θα βγάλει τα... έξοδα της για τα επόμενα χρόνια.


Μπορεί να είναι 15 ετών, αλλά έχει ισορροπία, εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και ένα εξαιρετικό σουτ. Δεν θα «κολλήσει» στις μονομαχίες, τι και αν οι αντίπαλοί του φαντάζουν... τεράστιοι για τα δικά του κυβικά. Ο ίδιος θα βάλει το πόδι του στη «φωτιά» και το θάρρος του τον έφερε μια ανάσα από τη Σέλτικ πριν λίγους μήνες, αλλά οι πρωταθλητές Σκωτίας δεν μπορέσαν να κάνουν την πρόταση που ήθελε η Στρομς. «Δεν μπορώ να πω ποιες ομάδες τον θέλουμ αλλά όλες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας» τόνισε ο πατέρας του, Χανς Έρικ Οντεργκααρντ, ο οποίος μίλησε για 30 συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν.

Οι εγκαταστάσεις της Στρομς φιλοξένησαν πάντως Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι, Γιουβέντους, Παρί, Αγιαξ που παρακολούθησαν τον 15χρονο. «Ο Μάρτιν αποτέλεσε το κέντρο του ενδιαφέροντος, αν αρχίσουμε εμείς να σκεφτόμαστε σε ποιες ομάδες πρέπει να πάμε, τότε θα χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του και την ευκαιρία να γίνει καλύτερος» τόνισε ο πατέρας του. Ωστόσο, ούτε αυτή τη σεζόν αναμένεται να κάνει το μεγάλο βήμα, μόλις 10 ημέρες έμειναν πριν την έναρξη της σεζόν και τα... πολλά εκατομμύρια δόθηκαν! Ο 15χρονος πρέπει να κάνει άλλη μια σπουδαία σεζόν για να τους πείσει να... ξηλωθούν! Σε 14 συμμετοχές πάντως έχει προλάβει να σκοράρει 3 γκολ...

 

Τελευταία Νέα