Το καλύτερο ποδοσφαιρικό περιοδικό μιλάει ελληνικά!

Inside PlanetFootball Inside PlanetFootball
Το καλύτερο ποδοσφαιρικό περιοδικό μιλάει ελληνικά!

bet365

Ο Βασίλης Σαμπράκος σας καλωσορίζει στην ελληνική έκδοση του FourFourTwo, της πιο “ακριβής” ποδοσφαιρικής έκδοσης στον πλανήτη.

Την πρώτη φορά που ο αρχισυντάκτης του FourFourTwo μου ζήτησε να γράψω, το περασμένο καλοκαίρι, ένα κείμενο που θα εξηγούσε το πώς βρέθηκε η ΑΕΚ στην Γ' Εθνική κατηγορία χρειάστηκε να διαβάσω πολλές φορές το email του για να βεβαιωθώ ότι ήταν αληθινό και ότι μου γινόταν τέτοια τιμή. Διότι μια τέτοια, μεγάλη τιμή, είναι για κάθε αθλητικό δημοσιογράφο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο παγκοσμίως η παρουσία στο πιο αξιόλογο ποδοσφαιρικό περιοδικό του πλανήτη την τελευταία 20ετία.

Το FourFourTwo, που πήρε το όνομά του από τον πατροπαράδοτο και αγαπημένο αγγλικό σχηματισμό, το 4-4-2, είναι ένα περιοδικό που πρωτοκυκλοφόρησε στην Αγγλία το 1994 και εξελίχθηκε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην πιο “ακριβή” μηνιαία έκδοση για το ποδόσφαιρο στον πλανήτη, την έκδοση που όλοι ήθελαν να διαβάσουν, στην οποία όλοι ήθελαν να γράψουν.

Ο αείμνηστος Μπράιαν Κλαφ, ο Μπόμπι Ρόμπσον, ο Αρσέν Βενγκέρ, ο Ντέιβιντ Πλατ, ο Σαμ Αλαρντάις, ο Μίτσελ Σαλγκάδο, ο Ρόμπι Σάβατζ ήταν/είναι ορισμένοι εκ των σταθερών συνεργατών του FourFourTwo. Ενός περιοδικού που γεννήθηκε για να αναλύει το ποδόσφαιρο στο βάθος του και να βάζει τον αναγνώστη του στο νόημα του αθλήματος. Μιας έκδοσης που λατρεύει να μιλά για τακτικές, σχηματισμούς, στρατηγικές, αλλά και να αναλύει το ποδόσφαιρο σε κάθε του διάσταση και δεν μένει μόνο στην στενά αθλητική. Το βλέμμα του γίνεται άλλοτε κοινωνικό, άλλοτε πολιτιστικό, άλλοτε επιχειρηματικό, κι είναι πάντοτε διεισδυτικό και πάντοτε διορατικό.

Στο σημερινό δυναμικό του FourFourTwo υπάρχουν αναλυτές σαν τον Τζόναθαν Γουίλσον, τον συγγραφέα του “Αντιστρέφοντας την Πυραμίδα”, δηλαδή του βιβλίου που διηγείται την ιστορία της εξέλιξης της τακτικής στο ποδόσφαιρο κι έχει γίνει παγκόσμιο best seller και τον Ντιέγκο Φορλάν, που αρθρογραφεί κάθε μήνα για να βάζει τον αναγνώστη μέσα στη ζωή του ποδοσφαίρου.

Μετά από 20 χρόνια ζωής το FourFourTwo έχει σήμερα διαφορετικές εκδόσεις σε Αυστραλία, Βραζιλία, Βουλγαρία, Κροατία, Αίγυπτο, Ουγγαρία, Ινδονησία, Ιταλία, Κορέα, Μαλαισία, Νιγηρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σουηδία, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Βιετνάμ. Με λίγα λόγια ο μισός πλανήτης βρίσκει νόημα στην ανάγνωση των αγγλικών κειμένων που αποδίδονται σε κάθε γλώσσα αλλά και στην ανάγνωση της θεματογραφίας που παράγεται σε κάθε χώρα ξεχωριστά, της ντόπιας ποδοσφαιρικής τροφής η οποία παράγεται με τις προδιαγραφές και την συνταγή του FourFourTwo, του περιοδικού που έχουν εμπιστευθεί και εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου για συνομιλητή και έχουν παραχωρήσει ορισμένες εκ των ποιοτικότερων συνεντεύξεων που έχουν ποτέ δημοσιευτεί.

Για το gazzetta ήταν και είναι, κατά την αντίληψή μας, πολύ μεγάλη τιμή που το FourFourTwo μας εμπιστεύεται ως συνεργάτες για να δημιουργήσουμε την ελληνική έκδοσή του. Υποδεχτήκαμε την είδηση με πολλή χαρά και ήδη εργαζόμαστε με ενθουσιασμό και ευθύνη για να ανταποκριθούμε στα ποιοτικά στάνταρ που φέρει ένα από τα πιο αξιόλογα ποδοσφαιρικά περιοδικά στην ιστορία.

Τι μπορείτε να περιμένετε όλοι εσείς, οι τυχεροί αναγνώστες του; Οσοι γνωρίζετε/παρακολουθείτε το περιοδικό στην χάρτινη ή τις ψηφιακές μορφές του πιθανόν να μην χρειάζεστε τις δικές μου συστάσεις. Οι υπόλοιποι, δηλαδή όσοι δεν το γνωρίζετε, απλώς γκουγκλάρετέ το, ή αναζητήστε την έντυπη αγγλική μορφή του σε ένα κεντρικό περίπτερο. Αν αγαπάτε το αυθεντικό ποδόσφαιρο, θα το λατρέψετε και θα γίνετε τακτικοί αναγνώστες του site που σας ετοίμασε το gazzetta. Καλή ψυχαγωγία! Σε αυτό τον χώρο θα αναπνέετε μόνο καθαρό ποδόσφαιρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Inside PlanetFootball
Inside PlanetFootball