Κάθε αρχή και... εύκολη

Κάθε αρχή και... εύκολη

Κάθε αρχή και... εύκολη

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για έκτη συνεχόμενη σεζόν σε πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμίζει τα επιτεύγματα του CR7 τα πέντε προηγούμενα χρόνια.

Το εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ φάνταζε εξ’ αρχής πολύ μικρό για την Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα», που στοχεύει στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ δεν προβληματίστηκε σχεδόν καθόλου από την κυπριακή ομάδα, πόσο μάλλον, από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο «πεινασμένος» για γκολ. Τελικά, ο Πορτογάλος... σταμάτησε στα δύο (αν και κυνήγησε περισσότερα), φτάνοντας συνολικά τα 107 στη διοργάνωση, τα περισσότερα από κάθε άλλον. Παράλληλα, βρήκε δίχτυα για έκτη συνεχόμενη σεζόν σε πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Το FourFourTwo του gazzetta.gr παρουσιάζει τα γκολ του Πορτογάλου στις προηγούμενες πέντε πρεμιέρες.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-2 (2012-13)
Οι «πολίτες» είχαν προηγηθεί δύο φορές μέσα στο Μπερναμπέου και μάλιστα η δεύτερη έγινε στο 85’. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, η «βασίλισσα» ισοφάρισε με τον Μπενζεμά και στο 90’ ο Ρονάλντο έγραψε το τελικό 3-2, βάζοντας την Ρεάλ με... το δεξί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-6 (2013-14)
Η πορεία της «βασίλισσας» προς την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης ξεκίνησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Οι Μαδριλένοι διέλυσαν την Γαλατασαράι με το εκκωφαντικό 6-1 μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα, από τα 17 συνολικά, που πέτυχε εκείνη τη σεζόν στη διοργάνωση.

Ρεάλ Μαδρίτης – Βασιλεία 5-1 (2014-15)
Μία ακόμη εύκολη πρεμιέρα για τη «βασίλισσα» εκείνη τη σεζόν, αν και στο τέλος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Πρώτο «θύμα» στη φάση των ομίλων ήταν η ελβετική Βασιλεία και παρά το ευρύ 5-1, ο Ρονάλντο σημείωσε μόλις ένα (το τρίτο) από τα πέντε τέρματα της ομάδας του.

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ 4-0 (2015-16)
Η αρχή ήταν το ήμισυ του παντός πριν από δύο χρόνια για τους Μαδριλένους, αφού όσο εντυπωσιακά ξεκίνησαν εκείνη τη σεζόν, εξίσου και την ολοκλήρωσαν. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις ορέξεις του Κριστιάνο και της παρέας του στην πρεμιέρα των ομίλων, με τον Πορτογάλο να κάνει «πάρτι» στην ουκρανική άμυνα, σημειώνοντας χατ-τρικ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2016-17)
Ο δρόμος για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ ήταν στην αρχή δύσβατος για τη «βασίλισσα». Κι αυτό γιατί τα βρήκε σκούρα στην πρεμιέρα απέναντι στην Σπόρτινγκ, από την οποία έχανε μέσα στο Μπερναμπέου μέχρι 89’. Εκείνη τη στιγμή, ο Ρονάλντο «πλήγωσε» την πρώτη του ομάδα, ισοφαρίζοντας με εκπληκτικό φάουλ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μοράτα έδωσε στην Ρεάλ τη νίκη με 2-1.

 

Τελευταία Νέα