Μπορεί τον τίτλο η Γιουνάιτεντ;

Μπορεί τον τίτλο η Γιουνάιτεντ;

Μπορεί τον τίτλο η Γιουνάιτεντ;

bet365

Οι Γκλέιζερς έδωσαν λευκή επιταγή στον Μουρίνιο, ο οποίος ξέρει πως πρέπει να παρουσιάσει ομάδα για τίτλο! Οι δικαιολογίες που... δεν υπάρχουν και μια ακόμα μεταγραφή!

Το βράδυ της Τρίτης στα Σκόπια ο Ζοσέ Μουρίνιο καλείται να αποδείξει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει μείνει μακριά από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να τσεκάρει αν οι προσθήκες των δεκάδων εκατομμυρίων είναι έτοιμες για τη φετινή υπέρβαση. Ο μαραθώνιος της Premier League αρχίζει σε λίγες ημέρες και ο Special One θα βεβαιωθεί αν τελικώς η ομάδα του θέλει και το… κάτι παραπάνω στην ενδεκάδα για να είναι ανάμεσα στις κορυφαίες της Ευρώπης!

Το 2017 - 2018 η Γιουνάϊτεντ πρέπει να αποδειχθεί ξανά ισχυρή και άκρως ανταγωνιστική για τον τίτλο της Premier. Αυτό είναι το μίνιμουμ ως απαίτηση για μία τέτοια ομάδα, αλλά και η αλήθεια με την οποία τίθεται αντιμέτωπος ο Μουρίνιο που ξεκινά την 2η του προσπάθεια για τους 20 φορές πρωταθλητές. Στον Πορτογάλο δόθηκε λευκή επιταγή ως προς τα μεταγραφικά κι έτσι δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Πέρσι το καλοκαίρι πήρε τον Πογκμπά με ποσό ρεκόρ στα 89 εκατ. λίρες και ακολούθησε φέτος ο Ρομέλου Λουκάκου με 75 εκατ. από την Έβερτον. Ήρθε ο στόπερ Λίντελοφ με 31 εκατ. και ο Μάτιτς με 40 εκατ. Οι Μικιταριάν στα 30 εκατ. και Μπαϊγί στο ίδιο ποσό είχαν αποκτηθεί δώδεκα μήνες πριν. Πρόκειται για μια επένδυση 295 εκατ. από τους Γκλέιζερς. Εάν κλείσει και Πέρισιτς ή άλλος για την γραμμή κρούσης για ποσό μίνιμουμ 45 εκατ. τότε το ποσό πάει στα 350 εκατ.! Η περσινή χρονιά παρά την 6η θέση δεν μπορεί να κριθεί αποτυχημένη. Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έβαλε 28 γκολ πριν χτυπήσει σοβαρά στο γόνατο και ο Μουρίνιο οδήγησε την ομάδα στο Κύπελλο και την κατάκτηση του Europa. Αλλωστε, ήταν το μόνο τρόπαιο που έλειπε στην Γιουνάιτεντ.

Tι τα έκανες όλα αυτά τα χρήματα Ζοζέ;

Ο θρίαμβος του Europa δίνει στον Μουρίνιο την απαιτούμενη ώθηση για να οδηγήσει τον σύλλογο πιο μακριά. Να δει που μπορεί να φτάσει με αυτό το υλικό. Όμως σε επίπεδο Premier πρέπει επίσης να πετύχει. Στις ΗΠΑ στο περιθώριο της προετοιμασίας και πριν την τελευταία προπόνηση εκεί ο Μουρίνιο είχε πει ότι η Τότεναμ είναι στα μεγάλα φαβορί, συμπληρώνοντας πως η Γιουνάιτεντ έχει ελπίδες να παλέψει για τον τίτλο. Μπορεί; Η ομάδα του Μουρίνιο δεν είναι τέλεια, αλλά «χτίστηκε» πρωτίστως για υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού στην Premier. Είναι δυνατή, έχει βάθος, είναι σκληρή, αλλά έχει και κενά. Ένα πρώτο... σκανάρισμα για την ομάδα, δείχνει αδυναμίες στο αριστερό άκρο της άμυνας, το Νο10 και στο δημιουργικό κομμάτι. Τα τελευταία δύο στοιχεία μπορούν να λυθούν εάν κλείσει ο Πέρισιτς από Ίντερ. Τότε η top 11άδα θα είναι: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Μπαϊγί, Λίντελοφ, Μπλιντ ή Νταρμιάν, Πογκμπά, Μάτιτς, Ράσφορντ, Μικιταριάν, Πέρισιτς (;) και Λουκάκου. Το 4-2-3-1 δεν έχει χώρο για τον Άντερ Ερέρα. Το 4-3-3 είναι πιο κοντά στον Ισπανό, αλλά θα χαθεί ο Μικιταριάν και θα παίξουν ο Πέρισιτς στην μία πλευρά και ο Ράσφορντ στην άλλη. Ο Μουρίνιο έχει δοκιμάσει και σχήμα με 3 στόπερ.

Με το... Tinder στη φανέλα η Γιουνάιτεντ!

Ότι και να σχεδιάσει ο Μουρίνιο στις τάξεις του έχει και παίκτες όπως ο στόπερ Φιλ Τζόουνς, αλλά και ο Ντάλει Μπλιντ ή ο Ματέο Ντάρμιαν, αρ. μπακ με προοπτική. Ο γκολκίπερ Ντε Χέα έχει την δυνατότητα να γίνει ο κορυφαίος του κόσμου και για τον Βαλέντσια ο Μουρίνιο λέει πως δεν υπάρχει καλύτερο δεξί μπακ από εκείνον. Τρελαίνεται για τον Μπαϊγί, αποεθώνει τον Μάτιτς, χτίζει πάνω στον Πογκμπά. Ο Μουρίνιο οραματίζεται την επιθετική τετράδα του με Λουκάκου, Ράσφορντ, Πέρισιτς και Μικιταριάν. Παίρνεις τίτλο με αυτή την ομάδα;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα