Τα τρία... μηδενικά της Μπάρτσα!

Gazzetta team
Τα τρία... μηδενικά της Μπάρτσα!

bet365

Αποκλεισμός με... κάτω τα χέρια, αφού σε δυο ματς η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι δε βρήκαν δίχτυα. Τον τρόπο δεν τον ήξερε μόνο η Γιουβέντους, αλλά και οι Γιουνάιτεντ, Μπάγερν!

Πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα, στη χειρότερη 11άδα των προημιτελικών του Champions League! Και πώς να προκριθεί και πώς να απειλήσει τη Γιουβέντους; Μπουφόν και Μέσι τέθηκαν αντιμέτωποι για 5η φορά και ο Ιταλός θρύλος αναδείχθηκε ξανά νικητής αφού ούτε τώρα δέχθηκε γκολ από τον Αργεντινό μάγο. Οι Μπλαουγκράνα ήθελαν να κάνουν ό,τι και στην Παρί, αλλά το τείχος δεν γκρεμιζόταν. Η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή, ο Νεϊμάρ φαντασία, αλλά ο Μέσι έντονο άγχος και οι Ιταλοί δεν αισθάνθηκαν απειλή. Μάλιστα, ο Μπουφόν μόνο σε δύο περιπτώσεις σε όλο το ματς χρειάστηκε να επέμβει. Οπότε αποκλείστηκε η Μπαρτσελόνα, ο Μέσι δεν βρήκε δίχτυα, ενώ δεν το έχει κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια στα προημιτελικά... Οι Καταλανοί δε σόκαραν την Ευρώπη, ενώ για τρίτη φορά μένουν εκτός από νοκ άουτ χωρίς να έχουν σκοράρει και στα δυο παιχνίδια. Το είχε καταφέρει η Γιουνάιτεντ το 2007, το έκανε και η Μπάγερν το 2013.

Ένα γκολ ήταν αρκετό!

Σεζόν 2007-08, Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ τα λένε στα ημιτελικά του Champions League! Ο Σερ Αλεξ ήξερε τον τρόπο να κρατήσει στο μηδέν τους Καταλανούς. Το ματς στο Καμπ Νου θα λήξει χωρίς τέρματα και οι γηπεδούχοι το… χρωστάνε στον Κριστιάνο, ο οποίος αστόχησε από την άσπρη βούλα με το… καλημέρα της αναμέτρησης. Ένα φάουλ του Ντέκο κι ένα πλασέ του Ανρί σταμάτησαν πάντως στον Φαν ντερ Σαρ. Τίποτα άλλο για τους γηπεδούχους, με τον Μπόγιαν να αντικαθιστά τον Μέσι που δεν έπειθε με την εικόνα του.

Ο Σκόουλς ήταν αυτός που έστειλε τη Γιουνάιτεντ στη Μόσχα! Με γκολ στο 14ο λεπτό η Γιουνάιτεντ πήρε προβάδισμα κι έκανε τα πάντα να το κρατήσει. Μάταια ο Μέσι προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα των Αγγλων, ήταν άλλωστε τόσο πειθαρχημένοι οι παίκτες του Σερ Αλεξ που δεν άφηναν σε καμία περίπτωση τις θέσεις τους.

Εφιάλτης στο δρόμο με τους Βαυαρούς!

Οι Βαυαροί πάτησαν σαν… οδοστρωτήρας τη Μπαρτσελόνα με εκείνο το απίθανο (συνολικό) 7-0! Ημιτελικός του champions League 2012/13 και οι Καταλανοί έχουν ραντεβού με τον εφιάλτη. Το εκκωφαντικό 4-0 του Μονάχου δεν άφησε την παραμικρή αμφιβολία για το ποια ομάδα θα βρισκόταν στο «Γουέμπλεϊ». Ο Μίλερ με δυο τέρματα, ο Γκόμες και ο Ρόμπεν έκαναν άνω – κάτω την άμυνα των Καταλανών, με τους Μέσι, Αλέξις, Πέδρο να μην είναι σε θέση να απειλήσουν. Η Μπάγερν έκανε το τέλειο ματς μέχρι το… επόμενο.

Μια από τις χειρότερες ευρωπαϊκές εβδομάδες της Μπάρτσα θα ολοκληρωνόταν στο ίδιο της το σπίτι, στο Καμπ Νου! Η Μπάγερν δεν άφησε κανένα περιθώρια αμφισβήτησης και διέσυρε τους "μπλαουγκράνα" με 3-0!

 

Τελευταία Νέα