Ραμπιό, η τέλεια παράσταση!

Gazzetta team
Ραμπιό, η τέλεια παράσταση!

bet365

Ο Ραμπιό μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο την πιο δύσκολη αποστολή στην καριέρα του. Εγινε ο κορυφαίος της βραδιάς και το νέο συμβόλαιο μπορεί να περιμένει!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν... ερωτεύσιμη του Αγίου Βαλεντίνου, έκανε το καλύτερό της ματς σε νοκ άουτ και μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και κούπα. Υπερβολή; Μπα... Ο Ντι Μαρία μάγεψε, ο Βεράτι ήταν εντυπωσιακός, αλλά ο Ραμπιό ήταν αυτός που εγκλώβισε Μέσι, Μπαρτσελόνα κι έκανε τη μισή Ευρώπη να μετανιώσει που δεν έκανε κίνηση το καλοκαίρι να τον αποκτήσει. Το τρελό; Ο Ουνάι Έμερι, είχε κάνει γνωστό στον 21χρονο μέσο πως δεν θα βρίσκεται στα σχέδια του για φέτος, τουλάχιστον για το βασικό σχήμα της ομάδας, ο νεαρός προσπάθησε να... εκβιάσει καταστάσεις για ένα νέο συμβόλαιο και όλα έδειχναν διαζύγιο. Μάλιστα, η Μίλαν βρέθηκε κοντά στην απόκτησή του, αλλά τα... 15 εκατ. ευρώ φάνηκαν πολλά στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Μέσα σε λίγους μήνες, ο Ραμπιό έφερε τα πάνω κάτω, ανάγκασε τους Παριζιάνους να του δίνουν νέο συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος να... τρενάρει την ανανέωση. Εξάλλου, έχει καταφέρει να πάρει στα χέρια του το καλύτερο χαρτί και να ξέρει πως να το διαχειριστεί!

Το βράδυ της Τρίτης στο Παρίσι ο 21χρονος διεθνής ήταν καταπληκτικός, πήρε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τους 22 παίκτες, αλλά και τα πιο κολακευτικά σχόλια «Είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ο Ραμπιό ήταν η απόλυτη ποιότητα το βράδυ της Τρίτης. Το μεγάλο αφεντικό του κέντρου» έγραψε η Equipe και η Parisien πρόσθεσε: «Για να γίνει αυτό το θαύμα χρειαζόταν ένας παίκτης να στραγγαλίσει τη μεσαία γραμμή της αντιπάλου, κι αυτό το έκανε θαυμάσια ο Ραμπιό».

Αποτέλεσμα εικόνας για rabiot psg

H πρόκληση ήταν μεγάλη για τον Γάλλο, αφού έπρεπε να κερδίσει και τον Μπουσκέτς. Ο 21χρονος μέσος ήταν φανταχτερός, προσέφερε προστασία στη μεσαία γραμμή κι άνοιξε χώρους σε Ντι Μαρία, Ντράξλερ να κάνουν τη ζημιά. Δεν έμεινε όμως εκεί, ήταν παντού, ασχολήθηκε αρκετά με τον Μέσι, τον πίεσε πολλές φορές κι ελάχιστες φορές ο Αργεντίνος σταρ βγήκε νικητής!

Τα πήγε περίφημα με τον Νεϊμάρ, αρνούμενος να τον αφήσει να πάρει τη μπάλα από πίσω. Εντυπωσιακός στα μαρκαρίσματα του, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και διαχειρίστηκε επιδέξια το ρυθμό του αγώνα, εναλλάσσοντας άψογα ανασταλτικό και δημιουργικό παιχνίδι. Ένα απόλυτα ελεγχόμενο ματς και ο Γάλλος δε λύγισε με τα αστέρια που είχε απέναντί του.

Ο Μότα επιστρέφει από τιμωρία, αλλά στο ματς του Καμπ Νου, ο Εμερι θα χρειαστεί ξανά τρεξίματα κι έναν άξονα χωρίς κενά... Τι λένε οι αριθμοί; Ο Ραμπιό είχε 87% επιτυχία στις μεταβιβάσεις, κέρδισε 16 μπαλιές στο κέντρο, έκανε 12 κλεψίματα κι άφησε τους Καταλανούς να... ψάχνονται! Θυμηθείτε πάντως την περασμένη σεζόν. Ο Ραμπιό είχε καλύψει άψογα το κενό του Βεράτι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν άψογος κόντρα στην Τσέλσι κι έδειξε ικανός για τη διαφορά. Κάτι μας λέει πως το νέο συμβόλαιό του θα έχει πολλά μηδενικά, πάρα πολλά...
 

Τελευταία Νέα