Γίνονται θαύματα; Απόδειξη!

Gazzetta team
Γίνονται θαύματα; Απόδειξη!

bet365

Από τα ψυγεία της Bentley Bentayga και τα 460 ευρώ την εβδομάδα, στο Emirates και τα 3.500 ευρώ. Το λέει και... θαύμα ο Κόεν Μπράμαλ!

Κόεν Μπράμαλ, μια ιστορία, ένα παραμύθι! Γιατί στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν. Από το εργοστάσιο αυτοκινήτων σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης! Το λες και... θαύμα! Από την απόλυση σε ένα τρελό συμβόλαιο και η Αρσεναλ έβαλε μια...Βentley στο οπλοστάσιό της. Δεν είναι τυχαίο το παράδειγμα. Θα δείτε...

Ο Κόεν Μπράμαλ έφυγε από την αγορά της Ντράιτον για την Λίγκα Evo - Stik και μετά στη Νότια First Division και στην Hednesford Town στη Βόρεια Premier League. Εκεί έπαιξε ένα από τα πρώτα του ματς. Ο Λι ΜακΝτόναλντ ήταν στην Hednesford προπονητής και παρά τα όσα έλεγε ο Κοέν, έπεισε τον Μπραμάλ να πάει αριστερός μπακ από αριστερός εξτρέμ που ήταν.

«Είχαμε ένα πλάνο για την ανάπτυξη και την βελτίωσή του», εξηγεί ο ΜακΝτόναλντ. «Ήταν όνειρο για εμάς το να δουλεύουμε μαζί του. Με το τρομερό επίπεδο ετοιμότητάς του και φυσικής κατάστασης και της ταχύτητάς του».

Ο Πέιν που είχε παίξει εκτός Λιγκών και σε ερασιτεχνικό επίπεδο προτού πάρει τις ευκαιρίες του με Νιουκάστλ, Ρέντινγκ και μετά στην Ολλανδία. Είχε δουλέψει στο τμήμα σκάουτινγκ της Γουέστ Χαμ, έχοντας προτείνει τον γνωστό και κορυφαίο Ολλανδό, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Τώρα είναι μάνατζερ παικτών.

«Έμαθα τόσα πολλά για το πως να κρίνω και να αξιολογώ παίκτες, δουλεύοντας με τον Χάρι Ρέντκναπ. Μπορούσε να δει έναν παίκτη και αμέσως να καταλάβει το τι ήταν ικανός να κάνει. Πήρε τον Σβέτοσλαβ Τοντόροφ μόλις μετά από μία προπόνηση. Η ομορφιά της δουλειάς αυτής είναι το ψάχνεις να βρεις σπάνια διαμάντια. Είναι παντού εκεί έξω.

Πρέπει να είσαι γενναίος, να παίρνεις ρίσκα και να έχεις το κουράγιο να υπερασπιστείς όλες τις επιλογές σου», είπε σχετικά.

Τι είδαν όμως στον Μπράμαλ; «Μόλις τον πρωτοείδαμε καταλάβαμε πως δεν ήταν τακτικά καλός. Ήταν όμως ένας πολύ γρήγορος και ευέλικτος παίκτης, που έτρεχε και μπορούσε να περάσει τον οποιονδήποτε. Είχε πολύ καλή φυσική κατάσταση και εξαιρετικό αριστερό πόδι. Ήμουν σίγουρος πως θα είχε την ευκαιρία», λέει ο Πέιν.

Υπήρξε μία σειρά δοκιμών που ακολούθησαν και η παρουσία του σε ματς U-23 με την Σέφιλντ Γουέσντεϊ με την Μπέρμιγχαμ πριν τα Χριστούγεννα. Εκεί εντοπίστηκε από τον scout της Άρσεναλ, Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ.

Το όνομα του Μπράμαλ δεν είχε γραφτεί σωστά και ο ΜακΝτέρμοτ έφαγε μία μέρα για να διαπιστώσει το ποιος είναι. Μετά τον πρότεινε στον Βενγκέρ. Ο Αλσατός είχε πει στους scouts του να ψάξουν την Ευρώπη για να βρουν έναν νέο και ταλαντούχο ακραίο μπακ. Στην συνέχεια μετά από την πρόταση - εισήγηση ήρθαν σε επαφή με τον Πέιν.

Μόλις μία μέρα μετά ο Μπράμαλ έχασε την δουλειά του. Δούλευε κάθε μέρα από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 5.15 το πρωί. Κέρδιζε περίπου 400 λίρες την εβδομάδα σε έναν χώρο παραγωγής και εργασιών για Μπέντλεϊ. Έβαζε υγρό καθαρισμού σε αμάξια και έφτιαχνε τα φρένα. Του προτάθηκε να δοκιμαστεί και μετά από κλήσεις και επαφές με Πέιν, ΜακΝτέρμοντ και Βενγκέρ, τελικώς προσκλήθηκε να περάσει από το... μικροσκόπιο του τεχνικού τιμ μέσα από προπονήσεις για δύο ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα