Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εμπιστευτικό! (doc)

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εμπιστευτικό! (doc)

Gazzetta team
Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εμπιστευτικό! (doc)

bet365

Το FourFourTwo του gazzetta.gr παρουσιάζει ένα αποκλειστικό ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους για τον θρύλο πίσω από τον μεγάλο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Ο θρυλικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το αντικείμενο του νέου ντοκιμαντέρ, το οποίο δημιούργησε το FourFourTwo με τίτλο: Fergie: The Untold Stories. Στόχος του είναι να βρει τα όσα κρύβονται πίσω από μύθο του, μιλώντας με πρόσωπα που συσχετίστηκαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μαζί του.

Μέλη του τεχνικού επιτελείου αποκαλύπτουν το πως η συνεχής επιδίωξη της βελτίωσης οδήγησε σε νεωτερισμούς στο προπονητικό κέντρο, όπως προπονήσεις μποξ και περιοχές ύπνου, καθώς επίσης και το πως η φυσική ροπή του προς το man-management δημιούργησε ένα πραγματικό ενδιαφέρον για τους νεαρούς παίκτες.

Δεν μπορείς να δημιουργήσεις έναν θρύλο, χωρίς αξιοσημείωτες ιστορίες. Και το FourFourTwo αποκαλύπτει τα πράγματα που δεν ήξερες ότι δεν ήξερες!

Το Fergie: Τhe Untold Stories είναι το πρώτο πρότζεκτ των FourFourTwo Films. Το gazzetta.gr και η ελληνική έκδοση του FFT το φέρνουν στις οθόνες σας με ελληνικούς υπότιτλους. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την ιστορία πίσω από τον μύθο, που άλλαξε ολόκληρη την ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

 

Τελευταία Νέα