Κοροναϊός – Ουχάν Ζαλ: «Δεν είμαστε περιφερόμενος ιός, είμαστε αθλητές» (vid)

Gazzetta team
Κοροναϊός – Ουχάν Ζαλ: «Δεν είμαστε περιφερόμενος ιός, είμαστε αθλητές» (vid)

bet365

Έφτασε στην Ισπανία για προετοιμασία ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στην πόλη που έδωσε τα πρώτα κρούσματα του νέου ιού και βρίσκεται σε καραντίνα.

Η κινεζική πόλη Ουχάν, για κακή της τύχη, έγινε παγκοσμίως γνωστή τις τελευταίες εβδομάδες, επειδή σε αυτήν εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα του κοροναϊού, ο οποίος έχει θέσει σε συναγερμό ολόκληρο τον πλανήτη και την πόλη σε καραντίνα.

Η Ουχάν Ζαλ, ποδοσφαιρική ομάδα της περιοχής, έφτασε πριν από λίγες ώρες στην Μάλαγα, προκειμένου να κάνει προετοιμασία έως τα τέλη Φεβρουαρίου, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος στην Κίνα.

Η άφιξη της ομάδας προκάλεσε, όπως ήταν λογικό, ανησυχία και αντιδράσεις στην ισπανική κοινή γνώμη, με το υπουργείο υγείας να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα στις τάξεις της, αφού από τις 4 του μήνα έκανε προετοιμασία στην Γκουανγκζού, χίλια χιλιόμετρα μακριά από την Ουχάν.

«Είμαστε 25 μέρες μακριά από την Ουχάν και δεν υπάρχει κίνδυνος για κανέναν» ξεκαθάρισε ο προπονητής της ομάδας, Ισπανός Χοσέ Γονθάλεθ, ο οποίος έθεσε εαυτόν, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση τον τοπικών υγειονομικών αρχών για διαρκείς ελέγχους, επισημαίνοντας ακόμα ότι «δεν είμαστε περιφερόμενος ιός, είμαστε αθλητές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα