Πρωταθλητής Ιαπωνίας ο Ποστέκογλου!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πρωταθλητής Ιαπωνίας ο Ποστέκογλου!

bet365

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ολοκλήρωσε την εποποιία του στην Ιαπωνία οδηγώντας την Γιοκοχάμα με 10 νίκες σε 11 ματς (10-1-0) στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 15 χρόνια!

Η ομάδα του Ελληνοαυστραλού τεχνικού είχε περιθώριο να ηττηθεί ακόμη και μέχρι τρία γκολ διαφορά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην έτερη διεκδικήτρια για τον τίτλο Τόκιο, ωστόσο επικράτησε με 3-0!

Ο «Ange», ως προπονητής της εθνικής Αυστραλίας είχε κατακτήσει το Ασιατικό Κύπελλο (το μοναδικό στην ιστορία της Αυστραλίας) και είχε οδηγήσει δύο φορές τους «Socceroos» στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παράλληλα κατέκτησε πρωταθλήματα ως παίκτης, αλλά και ως τεχνικός με την Ελλάς Μελβούρνης και την Brisbane Roars.

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα Ιαπωνίας, πρόκειται για μεγάλο επίτευγμα στην πρώτη σεζόν του Ποστέκογλου στην Ιαπωνία, εάν αναλογιστεί κανείς πως διέθετε περιορισμένο μπάτζετ για τα δεδομένα της κατηγορίας, παίζοντας μάλιστα το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στην ασιατική χώρα με κατοχή μπάλας και φουλ επιθετικό σύστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως άμεσος συνεργάτης του είναι ο επίσης ελληνικής καταγωγής Άρθουρ Πάπας.

 

Τελευταία Νέα